| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 0
|
7 tõelist põhjust, miks mehed petavad
25. juuni 2010, 12:16
Meeste kõrvalhüpete põhjuseks pole tavaliselt nende kallimad, vaid hoopis see, mis on nende kõrvade ja jalgade vahel.
1. Ta tunneb sind liiga hästi
Üksteise läheduses end vabalt tundmine on lahe ka meeste arvates. Kuid sellega kaob osa salapärast ja tema kirglikust ihast. Müstika on alati seksikas ja müstiline on see, mida me ei tea. Näiteks see, milline näeb teine naine paljalt välja.
2. Tema sõber tegi seda
Kui su kuti sõber lööb üle aisa ja ei jää vahele, võib su mees petmist uues valguses näha. Mehed on sageli valmis korda saatma midagi rumalat, kui nende sõbrad julgustavad või ette teevad. Kui sõber näitab, et petmisel pole tõsiseid tagajärgi, võib ta unustada ka kõik muud põhjused, miks seda mitte teha.
3. Ta sai ülemuselt sõimata
Kui mehe ego on kildudeks purunenud, aitab enesetunnet parandada tõestus, et ta suudab ikka veel ligi tõmmata, võrgutada ja seksida iga naisega, kellega tahab... või ükskõik millise tibiga, kes veel baaris viibib.
4. Tema harjumused ei häiri
Kui teine naine ei ole mehe ärritavate harjumustega kursis, tundub, et neid ei eksisteerigi. Mõnedele kuttidele on see lihtsam kui tüdruksõbra pärast oma tobedat käitumist kontrollida.
5. Kuum tibi jalutas mööda
Kutid kujutavad iga vähegi normaalse välimusega naist nähes ette, kuidas oleks temaga seksida. See pidev stimulatsioon võib kurnav olla. Kujuta ette, kui iga mööduv kutt oleks nägus prints, kes kirjutab sulle mootorrattal vigastatud kassipoegi päästes luuletusi...
6. Ta ratsionaliseerib seda
Meestele meeldivad mängud ja kõikide mängude üks oluline osa on see, kui kaugele on võimalik reegleid painutada. Paljude kuttide jaoks on petmise definitsioon väga lai. Tantsupõrandal suudlemine ja katsumine on okei ning purjus olles on enamvähem kõik okei. Oh, ja stripparid ei loe üldse...
7. Ta on argpüks
Mõnikord petavad kutid, sest tahavad petta ja teie suhtele lõpu teha. Kuid ebamugav ja emotsionaalne vestlus? Kes sellega tegeleda tahaks... Selle asemel eelistab ta teeselda, et pole suhtes, kui see talle sobiv on, või käitub nii halvasti, et naine tema asemel asjale lõpu teeb.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 6
|
RE: 7 tõelist põhjust, miks mehed petavad
19. august 2010, 0:37
Kibestunud naise tekst
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
19. august 2010, 2:14
Kui hakata leidma põhjusi sellest, miks naised petavad, siis ma usun et see nimekiri ei tuleks kindlasti mitte lühem
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 15
|
19. august 2010, 14:15
Kuno kirjutas 19 august 2010 2:14:
Kui hakata leidma põhjusi sellest, miks naised petavad, siis ma usun et see nimekiri ei tuleks kindlasti mitte lühem
Selle pikkus oleks kilomeetreid.
|
|
+1
|
|
Hinnang: 7
|
19. august 2010, 22:00
Elar kirjutas 19 august 2010 14:15:
Nonii, sul on au koostada nimekiri, miks naised petavad. Põhjuste arv vali ise.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 16
|
20. august 2010, 0:04
MiiMii- kirjutas 19 august 2010 22:00:
Ma oskaks ka sellel teemal kaasa rääkida : D
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
20. august 2010, 0:46
MiiMii- kirjutas 19 august 2010 22:00:
Ma arvan, et seda nimekirja saaksid lapsed ja lapselapsed jätkata... ühe inimpõlvega seda valmis ei jõuaks
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 14
|
08. mai 2011, 0:04
Tegelikult paneb mind imestama see, et naisi kutsutakse nõ. "ringilööjateks" kui nad magavad mitme erineva mehega, kuid kui mees magab mitme erineva naisega, siis seda ei pane keegi suure kella otsa. Rassism vaibub, soo diskrimineerimine tõuseb. Way2Go 21st century.
|
|
+1
|
|
Hinnang: 0
|
19. mai 2012, 13:35
Asko kirjutas 08 mai 2011 0:04:
Tegelikult paneb mind imestama see, et naisi kutsutakse nõ. "ringilööjateks" kui nad magavad mitme erineva mehega, kuid kui mees magab mitme erineva naisega, siis seda ei pane keegi suure kella otsa. Rassism vaibub, soo diskrimineerimine tõuseb. Way2Go 21st century.
Täiesti nõustun sinuga selles osas.
Nende põhjuste peale ütlen ma nii palju, et inimesed on erinevad. Mul ei löögi kohe ette, millisel internetilehel selliseid artikleid postitati - ,,[arv] põhjust, miks.....''. Mis ma öelda tahan, on see, et need põhjused ei ole üle-üldse kõigil samad. Enamus need ,,[Arv] põhjust, miks....'' artiklid on täiesti lambist kokku pandud. Mina neid igal juhul ei usu.
|
|
+-0
|