Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Filmide kirjutamine.

Autor Teade
Hinnang: 0

RE: Filmide kirjutamine.

19. september 2010, 19:52 Kas siin foorumis on ka selliseid noori, keda huvitavad sellised teemad nagu:
1) filmi stsenaariumite kirjutamine
2) filmides näitlemine
3) meedia huviala
Mulle isiklikult need teemad meeldivad ja mind väga huvitaks teiste arvamusedRõõmus

Ette tänades:
kkketu
+-0
Johhu Segane
Hinnang: 5

20. september 2010, 20:01 Mind huvitab ka kõik, mis seotud filmindusega. Eriti huvitun otseselt filmimisest ning monteerimisest Rõõmus.
image
+-0

20. september 2010, 20:59 Mind huvitab samuti filmindus. Lisaks teatrile. Ja just ka pigem see kaameratagune tegevus.
"We're all pink on the inside. We all bleed red, we all cry clear tears, we all put one foot infront of the other on this endless search of the meaning of life and love."
+-0
Johhu Segane

20. september 2010, 21:31 Aww, nii lahe Naerab. Mu tutvusringkonnas on vähe selliseid, kes sellest alast nii kiivalt huvituvad Rõõmus.
image
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

20. september 2010, 21:35 Tulevikus ideejärgi võiks isegi Noortele.ee klausli alt midagi filmindusega seonduvat korraldada, kui kellelgi ettepanekuid on Rõõmus Samuti saab selle lülitada "Pilguheit" projekti ning mõne selleteemalise teemaõhtu korraldada.

Isiklikult mind see ala ka niivõrd kuivõrd huvitab.
image
+-0
Hinnang: 6

21. september 2010, 0:31 Filmide teemaõhtu, kus vaadatakse filme nagu Orson Welles'i "Citizen Kane" ja Atom Egoyan'i "Calendar" ja analüüsitakse neid Bazini, Eisenstein ja teiste filmikriitikute alusel, või vaadatakse filme ala "300" ja "Law-Abiding Citizen" ja analüüsitakse neid Mart Juure põhjal? Naerab

Ise olen samuti meediast ja filmindusest huvitatud. Mitte nii palju näitlemisest ja pre-productionist, kuivõrd tootmisesest (production ja post-production).

Aga mis arvamust Sa kaisukaru täpsemalt soovid? Võiksid ehk mingi küsimuse tõstatada, et siis huvilised vastata ja arutleda saaksid. Niisama "ma olen ka filmindusest huvitatud" vastused teemat ei arenda Rõõmus.
+-0
Hinnang: 9

21. september 2010, 11:11 Olen samuti huvitatud, kuid siinkohal pigem näitlemisest. Olen näitlemisega tegelenud mitmeid aastaid, nüüd on see tahaplaanile küll jäänud aga siiski huvitab
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2011 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011
  • 2010 meeskonnaliige
  • Hard Worker

21. september 2010, 12:01
pere.le kirjutas 21 september 2010 0:31:
Filmide teemaõhtu, kus vaadatakse filme nagu Orson Welles'i "Citizen Kane" ja Atom Egoyan'i "Calendar" ja analüüsitakse neid Bazini, Eisenstein ja teiste filmikriitikute alusel, või vaadatakse filme ala "300" ja "Law-Abiding Citizen" ja analüüsitakse neid Mart Juure põhjal? Naerab

Ise olen samuti meediast ja filmindusest huvitatud. Mitte nii palju näitlemisest ja pre-productionist, kuivõrd tootmisesest (production ja post-production).

Aga mis arvamust Sa kaisukaru täpsemalt soovid? Võiksid ehk mingi küsimuse tõstatada, et siis huvilised vastata ja arutleda saaksid. Niisama "ma olen ka filmindusest huvitatud" vastused teemat ei arenda Rõõmus.

Noortele.ee filmiõhtud pole sugugi halb idee Rõõmus
+-0

21. september 2010, 19:20 Kas te soovite meedia eriala ka tulevikus arendada?
kas te olete kirjutanud (proovinud kirjutada) stsenaariumit vms?
kas te teate netis mõnda HEAD filmi monteerimis programmi? ma olen siiamaani teinud moviemakeriga aga tahax midagi lahedamat. äkki teab mõni inimene mingit sellist programmi millega tehakse ka kuulsamaid sarju (kelgukoerad jms)?
kas te olete teinud filmi?
oli piisavalt kysimusi?Naerab
vastuseid ootama jäädes :
kaisukaru
+-0
Hinnang: 6

21. september 2010, 19:45 Hetkel piisavalt. Vastan neile enda kogemustest, aga suurt arutelu minu vastused arvatavasti siiski ei tekita. Küsimused ei esita probleemi Rõõmus

Kas te soovite meedia eriala ka tulevikus arendada?
Arendan hetkel ja püüan kindlasti ka tulevikus sel alal töötada.

Kas te olete kirjutanud (proovinud kirjutada) stsenaariumit vms?
Üksikuid stsenaariume lühikestele filmidele olen kirjutanud, kuid mitte midagi suurt feature filmi mõõtu.

Kas te teate netis mõnda HEAD filmi monteerimis programmi?
Erinevaid monteerimise programme on päris palju alustades Movie Makeri ja iMovie ja lõpetades Avidi ja FCP'ga. Kaks viimast on hetkel filmitööstuse standardiks. Kasutatakse nii Avidi kui ka Final Cut Pro programme ja need on juba päris võimsad. Avidit pole eriti näppinud ja ei oska tagasisidet anda (kuigi kõik programmid on päris sarnased), kuid FCP kohta on küll kiidusõnu kuhjaga jagada. Arvestama peab sellega, et FCP jookseb vaid Apple arvutitel. Sulle soovitaks hetkel ehk Adobe Premiere või Sony Vegast. Viimast pole jällegi ise kasutanud, kuid paljud kiidavad. Premieret olen aga ise varasemalt kasutanud ja ei ole midagi halba öelda. Mõeldud on ta rohkem kodukasutajale, kuid funktsionaalsuse poole pealt on tegemist tugeva programmiga.

Kas te olete teinud filmi?
Paar tükki olen, nii paari minutilisi lühifilme kui ka natuke pikemaid.

Nagu näed, ei saa nende küsimuste põhjal suurt arutelu tekkida.
+-0
Postitusi kokku 20326
Teemasid kokku 1363
Kasutajaid kokku 3419

Meie uusim kasutaja on
karla007
Foorumis on hetkel 12 registreeritud kasutajat ning 27 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 612
Hinnang: 64
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 618
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 180
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 446
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1206
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Nicole--  avatar Nicole-- Postitusi: 435
Hinnang: 38
Saada sõnum
, kanakukk kanakukk Postitusi: 2
Hinnang: 1
Saada sõnum
, Saarlane  avatar Saarlane Postitusi: 11
Hinnang: 1
Saada sõnum
, OnLoveOff  avatar OnLoveOff Kaklused ongi selleks, et ei peaks oma hingehaavade veritsemist pealt vaatama. Postitusi: 16
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum
, Trinx  avatar Trinx Postitusi: 10
Saada sõnum