Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Oled uus liige...
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
30. detsember 2011, 4:46
Gran Torino. Kindlasti üks parimaid filme mida olen näinud. Lisaks, Ford'i Fastback (69-80) seeria autod on lihtsalt liiga head.
07. jaanuar 2012, 20:19
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Oli esimene kord külastada Solaris kino. Kinokogemus oli küll kõige ebameeldivam, mille osaliseks ma kuskil saanud olen (15 minutit järjekorda, et piletikontroll läbida!?! Meenutas checkini lennujaamas, hea et "kehaõõnsuste lisakontrolliks" kõrvale ei tõmmatud).
Seevastu film oli väga hea, täpselt nagu eelminegi Holmsi oma. Oleks happy ending ära jäänud oleks ehk isegi 9/10 andnud, hetkeseisuga 8/10. Kindlasti sellele kulutatud aega väärt.
07. jaanuar 2012, 21:08Melanhoolia/Melancholia, kuigi oli suht depressiivne ja masendav film, siis kahevahel kas panna 7 v 8, aga panin ikkagi 8/10. Meeldis soundtrack ja atmosfäär oli huvitav. Päris Sci-Fi film ka ei olnud, aga ikkagi huvitav. Teemaks planeet, mis ähvardab Maaga kokku põrgata, igatahes kordi parem kui Armageddon jm säärane jama.
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York.
26. jaanuar 2012, 1:55Alpha Dog Tõsielul põhinev. Põnev oli jälgida. Huvitavad kaadrilahendused olid vahepeal. Kohati hakkas liigne action tüütama, seepärast ei vaadanud järjest, aga lugu ise oli haarav. 7/10
"We're all pink on the inside. We all bleed red, we all cry clear tears, we all put one foot infront of the other on this endless search of the meaning of life and love."
26. jaanuar 2012, 10:02There Will Be Blood ja Akira Kurosawa Ikiru, mis Steven Spielbergi üks lemmikuid olid väga head, kole pikad ainult. Mõlemad IMDb top 250-s ka sees, mis hakkabki lõpuks mul vaadatud saama.
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York.
02. veebruar 2012, 1:31
Sai ära vaadatud kinos The Ides of March (2011) film. Kui alguses umbes 20 min filmist olid sellised, et ei olnud lootust, et põnevaks läheb, siis umbes sealmaal tuli ka murdepunkt ning läks kohati vägagi põnevaks. Lisaks tegu sellise filmiga, kus on üsna raske ennustada, mis järgmiseks juhtuda võib, seega pinge oli koguaeg laes. Soovitan eriti poliitkahuvilistele. Hindeks 8/10-st.