| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 0
|
Maalt-hobusega Daniel.
07. jaanuar 2009, 16:49
Tsau. Kui ma kunagi alustasin, siis oli minu kaameraks see, mille leiate spoilerist. Sealt kasvasin välja, sain esimese digifotoaparaadi. Mingi 3.2MP olympus, rohkem ma ei tea rääkida. Ainult seda, et optiline zoom oli masendav ja üle 1,3x seda keerata ei tasunud - kiskus ära. Peale seda tuli C seeria Ultra-Zoom kaamera. Võimas. Lihtsalt püss. Pildistasin kuidas jaksasin, tegin kvaliteet-reiti. Ja siis juhtus ime ja ema ostis endale Canon EOS 350D, millest on hetkel alles.. mitte midagi. Nimelt ostsin selle aja möödudes üle ja hakkasin pildistama. Vastan kõikidele küsimustele, jagan kogemusi. Kõike teen siin-samas teemas.
[spoil] [/spoil]
Igatahes, alustan siis minevikust, kuna praegu ei pildista - lack of time. Hakkan vaikselt seda uuendama, tagasiside on vägagi oodatud.
#1 "Kinda stars,"
#2 "Out There.."
#3 "Nostalgia"
#4 "Jäljed liival"
#5 "Läbi rohu"
#6 "Talu"
#7 "On see vesi?"
#8 "Värvid"
#9 "Taevas on värve"
#10 " õllul"
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
|
Re: Maalt-hobusega Daniel.
07. jaanuar 2009, 20:22
Kenad pildid, aga kas sa saad järgmine kord otse foorumis pildi postitada, veidi tülikas on (suht palju pilte andsid ju korraga) iga üht uues aknas/tab'is avada ja siis ka veel suuremaks klikata.
Lihtsalt parem klõps pildil "Copy Image Address" ja siia tagide vahele ja korras, palju lihtsam vaadata ja imetleda.
|
|
+-0
|
|
|
Re: Maalt-hobusega Daniel.
07. jaanuar 2009, 21:47
Siiski, siiski jätkan samamoodi nende kopeerimist kahjuks. Miks? Olen teinud seda läbi aegade. Deviant-arti neid rohkem ei pane ja kui oma Portfolio, siis on korras. Portfolio on valmimisel, vanasse ei mahtunud enam ära kahjuks.
Seega stay tuned.
|
|
+-0
|