| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 32
Aasta 2011 blondiin
Väravake
Aasta kasutaja 2011
|
RE: Anekdoodid
28. detsember 2011, 12:14
Perekonnaõpetuse tunnis. Õpetaja: "Kas te teadasite, et naise rahuldamiseks piisab 8,5 sentimeetrist?" Klassi läbib kahin. Õpetaja: "Täpselt nii see on, sest krediitkaart on täpselt nii pikk..."
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 73
Hard Worker
2011 loominguguru
|
18. jaanuar 2012, 18:32
Blondiin ostis auto ja sõidab rahulolevalt tänaval. Äkki kuuleb auto all kolinat. Astub autost välja ja vaatab ,et mingi suur detail on auto alt ära kukkunud. Tassib selle siis kuidagi autosse ja sõidab autoremonti. Mõne aja pärast tuleb meister ja räägib -Üldiselt autoga on teil kõik korras, aga selle kanalisatsiooniluugi peate ilmselt tagasi viima.
Eestlane istub kohvikus ja einestab. Tal on kohv, müsli ja moosivõileib. Lätlane istub tema lauda, mälub nätsu ja alustab vestlust.
"Kas teie, eestlased, sööte kogu leiva ära?" Eestlane vastab pahaselt: "Loomulikult." Lätlane puhub suure nätsumulli ja ise rahulolevalt irvitades räägib: "Meie mitte. Lätis me sööme ainult leivasisu ära. Koored me kogume konteineritesse, töötleme ümber, kasutame müsli tootmisel ja müüme selle Eestisse."
Eestlane ei vasta midagi. Lätlane puhub jälle suure nätsumulli ja küsib: "Kas te sööte võileiba moosiga?" "Loomulikult sööme." "Meie Lätis sööme ainult värsket puuvilja. Kõik seemned, kestad ja ülejäägid kogume konteinerisse, töötleme ümber, kasutame moosi tootmisel ja müüme siis Eestisse." Laseb jälle ühe nätsumulli.
Eestlasel saab hing lõpuks täis ja ta küsib: "Mida te teete kondoomidega peale kasutamist?" Lätlane: "Viskame loomulikult minema." Eestlane: "Meie ei viska. Eestis me kogume need konteinerisse, töötleme ümber, sulatame närimiskummideks ja müüme siis Lätti."
|
|
+1
|
|
Hinnang: 32
Aasta kasutaja 2011
Aasta 2011 blondiin
Väravake
|
30. jaanuar 2012, 22:56
Õpetaja: "Lapsed, kas te teate, kui tähtsad asjad siin maailmas on päevad!" Juku: "Tean jah. Ükskord mu õde ütles, et tal jäid päevad ära, mu ema minestas selle peale ära, isa sai südameataki ja naabripoiss põgenes kodust ära..."
Kamp sõpru istub kõrtsis. Kõik joovad, ainult üks on morn. "Mis viga, Jaan?" küsivad semud. "Ah, täna avastati, et mu naine on HIV-positiivne… Miks te, mehed, kõik näost valgeks läksite, ma tegin ju nalja?"
|
|
+1
|
|
Hinnang: 73
Hard Worker
2011 loominguguru
|
14. veebruar 2012, 23:46
Mees: Lähme minu poole. Naine: Seal on külm... Mees: Külma pärast ei pea muretsema. Mul on kepiküttega korter.
|
|
+1
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
07. märts 2012, 16:53
Üks sõbranna teisele: "Ära kunagi meest moedemonstratsioonile kaasa võta. See on ebameeldiv kahel põhjusel: sina hakkad mõtlema uuest kleidist, tema aga uuest naisest."
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 27
Käru
|
08. märts 2012, 1:19
Mees istus hommikul vaikselt verandal ja luges ajalehte, kui selja tagant hiilis ligi tema naine ja virutas - Paauuhh! - mehele panniga vastu pead. "Ouch! Mille eest see oli?" "Mis paberilipakas kellegi Mary Lou nimega sinu pükste taskus oli?" "Oh, kallis, sa ju mäletad, et kaks nädalat tagasi käisin ma hipodroomil? Mary Lou on ühe hobuse nimi, kellele ma panuse tegin." Naine ohkas ja, vastusega rahul, läks tagasi oma koduste tegemiste juurde. Kolm päeva hiljem istus mees taas verandal ja luges rahulikult ajalehte, kui taas - Paauuhh! - virutas naine talle panniga vastu pead. "Mille eest see nüüd siis oli?!" "Su hobune helistas."
Poliitikute seltskond on bussireisil. Ootamatult sõidab buss teelt välja vastu puud. Talumees, kelle maa peal see lugu juhtub, läheb asja uurima. Nähes, mis on juhtunud, kaevab ta suure augu ja matab kõik poliitikud maha. Paari päeva pärast tuleb üks politseinik kohale asja uurima. "Kus kõik poliitikud on?", küsib ta talumehelt. "Matsin maha," vastab see. Kas nad olid tõesti kõik surnud?", küsib politseinik. "Mõned neist ütlesid küll, et nad on elus, aga teate ju isegi, kuidas poliitikud alati valetavad..."
Menstruatsioon! Menstruatsioon!" hõikab vanem meesterahvas, nähes lärmakat rahvahulka lippude ja loosungitega. Üks mööduja tähendab: "Kuulge, see pole menstruatsioon, vaid demonstratsioon!" "Mul täitsa ükskõik, peaasi, et verd oleks"
|
|
+-0
|
|
Aasta troll 2011
|
09. märts 2012, 13:54
Matkaja kõnnib raudtee ääres. Läheneb dresiin. "Kas Tallinn on kaugel?" hüüab matkaja. "Ei ole!" hüüab dresiinijuht. "Äkki võib teiega tulla?" "Karga peale!" Sõidavad tunni, siis teise. "Kas Tallinn on veel kaugel?" uurib matkaja. "Nüüd on küll juba kaugel…" vastab dresiinijuht
|
|
+-0
|
|
Aasta troll 2011
|
11. märts 2012, 22:05
Õnnelikus abielus elanud lesk peab pärast aastakümneid kestnud kooselu oma mehe matuseid. Temalt küsitakse, mis oli nende pikaajalise õnne valemiks. Naine jutustab: “Kui pulmapäeval kirikust tulime, sõitsime vankriga kodu poole. Korraga hobune komistas. “Üks!” ütles mees. Sõitsime edasi. Hobune komistas jälle. “Kaks!” ütles mees. Jõudsime juba väravasse, kui hobune komistas kolmandat korda. “Kolm!” ütles mees ja lõi hobuse maha. Läksime siis sisse. Ma pärisin mehelt: “Miks sa hobuse maha lõid?” Mees vastas: “Üks!” Pärast seda kulgeski meie abielu ilma ühegi tülita…”
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
2010 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
Hard Worker
|
12. märts 2012, 15:08
Leiutavad venelased suure kella, mis iga ropu sõna peale veerand tundi edasi liigub. Teevad neid kolm tükki – lasteaeda, kooli ja sõjaväeossa. Järgmisel päeval lähevad vaatama. Lasteaias on kell veerand tundi edasi läinud. Koolis on kell 8 tundi edasi läinud. Lähevad siis sõjaväeossa, polkovnik tuleb vastu ja küsib: “No joptvoi matt, kto etat jobannoi ventilator sjuda pastavil?!”
|
|
+-0
|
|
Aasta troll 2011
|
13. märts 2012, 11:06
Coca-Cola Eesti esindus läheb jumala juurde sooviga, et lause "Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev" Meie Isa palves vahetataks lause vastu "Meie igapäevast Cocat anna meile tänapäev". Jumal ütleb, et ei, nalja teete, palvete tekste pole võimalik muuta! Mehed pakuvad Jumalale 100 mln eurot, aga selle peale laseb Jumal nad Peetrusel välja visata. Longib siis Coca-Cola delegatsioon kurvalt kodu poole ja arutab omavahel: "Jah, 100 miljonit jäi vist väheks... Huvitav, palju Leibur talle maksis?"
|
|
+-0
|