| Autor |
Teade |
Hans It's all in your mind.
Hinnang: 32
Hard Worker
|
RE: Fun staatuseid, artikleid, jutte
29. aprill 2011, 12:54
Siia võib teisigi postitada. Ehk kõik fun tekstid, mis ei lähe anekdootide alla.
Leidsin näiteks sellise: 7 MAA JA MERE TAGA.... Mõeldud nii meestele, kui naistele.
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York. |
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
Hard Worker
|
RE: Huvitavaid artikleid/jutte
05. mai 2011, 1:06
25 Signs That You Might Be An Apple Fanboy
|
+-0
|
Hard Worker
|
RE: Fun staatuseid, artikleid, jutte,
16. oktoober 2011, 17:23
Purju jäämise 5 astet :
Aste 1 - TARK. Selles astmes muutud sa eksperdiks absoluutselt igal teemal. Sa oled kindel, et sa tead kõike ja sa tahad oma teadmisi jagada kõigile, kes sind kuulavad. Selles astmes on sul alati ÕIGUS. Ja loomulikult inimesena, kellega sa vaidled, teab kõike VALESTI. See teeb jutuajamise huvitavaks, kui igaüks, kes vestleb, on TARK.
Aste 2 - KÕIGE ILUSAM. Selles astmes sa saad aru, et sina oled KÕIGE ILUSAM inimene kogu baaris ja et inimesed kadestavad sind. Sa võid minna suvalise võõra juurde, teades, et ta kadestab sind ja et ta tõesti tahab sinuga rääkida. Ja kuna sa oled ka TARK, siis sa võid selle inimesega rääkida igal teemal päikese all.
Aste 3 - RIKAS. Selles astmes muutud sa äkki kõige rikkamaks inimeseks maailmas. Sa võid osta kõigile jooke, sest sul on baari taha pargitud suur auto, mis on raha täis. Selles astmes võid sa vabalt kihlvedusid sõlmida, sest sa oled ju ikka TARK, nii et loogiliselt võttes sa võidad iga kihlveo. See ei loe üldse, kui suure rahahunniku peale sa kihla vead, sest sa oled RIKAS. Samas ostad sa jooke kõikidele, kes sind kadestavad, sest sa oled KÕIGE ILUSAM inimene maailmas.
Aste 4 - KUULIKINDEL. Nüüd oled sa valmis norima tüli igaühega (eriti nendega kellega sa kihla vedasid ja kellega sa vaidlesid). Sa võid vabalt astuda kaklusesse, sest mitte keegi ei saa sulle haiget teha. Võid vabalt minna ka meeste kaasatoodud kenade daamide juurde ja neid endale krabada, sest nende naiste meespartnerid ei saa sulle ju haiget teha. Ja miks ei peakski naised sind tahtma - sa oled HAAVAMATU, TARK, peale selle veel RIKAS, ja kurat, sa oled niikuinii nendest kõikidest palju ILUSAM.
Aste 5 - NÄHTAMATU. See on joomise viimane aste. Selles astmes sa võid teha kõike, sest KEEGI EI NÄE SIND. Sa tantsid laual, selleks, et avaldada muljet nendele, keda sina kadestad, sest ülejäänud rahvas ruumis sind lihtsalt EI NÄE. Samuti ei näe sind ka inimene, kellega sa kakelda tahad. Sa võid keset tänavat kõndides laulda täiest kõrist, ilma, et keegi sind näeks või kuuleks, ja kuna sa oled ikka veel TARK, tead sa kõikide laulude sõnu peast.
http://www.facebook.com/hansbockmann/posts/190041291071659
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
18. oktoober 2011, 18:34
"Peep Vain - Kõige tähtsam küsimus" raamatust:
nimi kirjutas:
Olid kord ema ja isa, kellel olid kaksikud pojad. Üks neist oli maailma suurim optimist - kõik asjad olid tema jaoks hästi. Teine poiss aga maailma suurim pessimist - maailm ja kõik selles oli valesti. Poisid olid nii erinevad, kui üldse võimalik ning see tegi vanematele muret. Niisiis viidi poisid ühel päeval psühholoogi juurde. Psühholoog ütles vanematele, et ta ei oska ette kujutada, kuidas sarnasest perekonnast lapsed võivad nii vastandlikult käitud, kuid ütles samas, et tal on just selliste laste jaoks oma test. Ta viis pessimisti tuppa, mis oli täidetud parimate mänguasjadega, mida üks poiss üldse tahta oskab. Ta ütles: "Kõik need asjad on siin sinu jaoks. Võta ja mängi, ma tulen varsti tagasi." Siis viis ta optimisti teise tuppa, kus polnud üldse mitte midagi, peale suure hunniku hobusesõnniku. Ta ütles: "No mängi nüüd kenasti, ma tulen varsti tagasi." Kahekümne minuti pärast astus ta tuppa, kus oli väike pessimist. Poiss istus nurgas, käed risti rinnal. "Noh, kas kiikhobusega sõitsid?" "Või veel," vastas väike poss. "Kukun veel maha ja saan haiget." "Aga õhupallid? Neid saab täis puhuda ja neil on vahvad pildid peal." "See võib suule haiget teha." "Aga need kommid? Kõigile lastele meeldib see sort." "Ma ei taha kõhuvalu saada." Psühholoog läks vanemate juurde ning tunnistas, jah, selle poisiga on kehvad lood. "Aga lähme vaatame, mida teine poiss teeb," lootis ta seekord paremaid uudiseid. Kui nad ukse avasid, oli poiss pealaest jalatallani sõnnikuga koos, sõnnikut olid täis pillutud ka lagi ja seinad. Poiss ise aga müttas rõõmsalt selle kõige keskel, loopides sõnnikut paljaste kätega veel rohkem laiali. "Poiss," karjatas psühholoog, "mida sa ometi teed?" Poiss aga kilkas: "Kui siin nii palju sõnnikut on, peab ju kuskil ka see poni olema!"
 |
|
+-0
|
Hard Worker
|
19. oktoober 2011, 3:22
That's What She Said stories
I was taking an essay test when a girl raised her hand and half-jokingly said "Can we finish this orally, my hand is starting to hurt." TWSS.
I was in biology class and we had to make pie charts of our data, including a sliver of a section that was .25%. one girl got really frustrated and said "it's sooo hard! I can't fit it in, it's just too small." Our bio teacher, seeing that she was in distress, proceeded to say "wait, I'm coming!" TWSS.
So me and some friends decided to have a water gun fight, well I ended up shooting one of them right in he face with my supersoaker and apparently some of it got up his nose. And he said, "Come on! If it had gone in my mouth I wouldn't have cared, but you had to shoot it up the wrong hole!." TWSS.
My girlfriend and I were eating some 'Nerds' candy and noticed I was eating them one by one. She then went on to say "I like to just put a whole load in my mouth and suck on it" TWSS.
http://www.twssstories.com/best
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
21. oktoober 2011, 21:08
Fuck is good and fuck is funny, lots of people fuck for monney, if you think that fuck is funny, fuck yourself, and save the money...
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 4
|
25. oktoober 2011, 16:02
Klassiõe isetehtud monopoly-taolise mängu kaartidelt : "Mõrvasite 7 kärbest 9 hoobiga, lähete vanglasse." "Märatsesite tänaval, 750 000." "Saite Yakuza gängilt tappa, teilt pressiti välja 200 000." "Aitasite pimeda valesse poodi, osavuse eest 100 000." "Politsei ajas teid ahviga segamini ning teid viidi loomaaeda, osavuse eest 100 000." "Mängisite, et olete jõuluvana ning kulutasite ära kõik töötute abiraha kingituste peale, lahkuse eest 300 000." "Võitsite oma tsiuh-tsäuh presentitega palju kuulsust, saate 200 000." "Jõuluvana ja päkapikkude kiusamise eest trahv 50 000." "Tulnukad kinkisid teile ajud, olete nüüd maailmakuulus geenius, saate 1 000 000." "Teid kuulutati pühakuks, saate 1 000 000." "Jail Breaker. Vanglast põgenemisekaart." "Ei hakka kiva loopima! Kivide loopimise eest trahv 75 000." "Linnapea ei tunnustanud teie napakat käitumist, trahv 100 000."
|
|
+-0
|
|
|
29. oktoober 2011, 19:33
Mängisime monopoly. Kolmekesi. Üks langes päris ruttu välja. Jäime mina ja mu trollist sõbranna mängima. Sattus mu ilusale hotellile. pidi maksa 1275 milj. €. tal olid pmst kõik maad kinni, aga majade müümisel oleks ilmselt vist välja tulnud. Tema: Ma ei taha neid müüa, muidu ma kaotan! Jah, see lause kupatav loogilisusest. XD She lost, I won. XD I fucking won. XD
|
|
-1
|
|
|
01. november 2011, 17:59
Üleeile, pärast näitekat, minu juures. Olime magama jäämas. Maitea, kust see tuli, aga klassiõde ütles minu kohta : "Sa oled nagu Mary Poppins - pealt ei ole midagi näha, aga sisse mahub nii palju."
Olen ühes foorumis, mingine teema, kuhu ma pmst vastama peaks. Tglt mul pole üldse aega seda teha. Kohustuslikku kirjandust on vaja lugeda ja kohe-kohe teatrisse. Klassiõde: "EI, KARMEN! EI! Ei hakka vastama! Võõrutusravi, JAAA!!" .. goddamn .. just can't.. that was hilarious.. that voice, that face, that sentence. x''D
Klassiõde selle kohta, et ma 'that face' kirjutasin : "Mis eriline nagu mul oli siis?" mina: "Hea nägu" tema: "Kahju,et ma seda ei näinud." yeah, you can see you own face by just looking at yourself. XD It's all in your heaaaad!!
|
|
+-0
|
|
|
01. november 2011, 18:04
Täna sõitsime bussiga rkv poole. Mingid tüübid algklassidest (?) olid seal samas. Ajasid mingit head jura: "See kes teisele nime annab, see ise seda kannab.. hea laps oled! .. näed, ma ütlesin seda enda kohta!" Siis käis mingine sõimamine seal: "Vihmametsa puupea" "Puumetsa puupea" "Kusemetsa kusepea" "Janimetsa Janipea" Ja 8klassi inimesed on nii suured, et selle peale 'ei naera' xD
|
|
+-0
|