Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
| Autor | Teade |
|---|---|
|
Hinnang: 1 |
Mida vastata kui küsitakse või öeldakse ...16. juuni 2008, 14:16 Tihti tuleb ette veidraid või naljakad küsimisi ütlemisi millele hea vastuse leidmine võtab aega et ütlejal suu korralikult kinni panna ja mis oleks õige.Teen ettepaneku selliseid küsimusi kogudaja ka samuti häid vastuseid neile. Toon näiteid: Kys: Miks sa ei suitseta? Kas Sa ei tea, et suitsuliha säilib kauem ja on maitsvam! Vastus: Õigus! On maitsvam ja säilib kauem kui on juba surnud. Miks aga mina pean muretsema usside toidulaua eest kes minu laipa kunagi järavad? Kys: Mis mees Sa oled, et viina ei võta!? Vastus: Mina jätsin juba maha sest olen mees. Poisikesed võtavad sest nemad ei ole veel mehed aga tahavad näida mehena. Kys: Kuule tüdruk! Sa tikud poistele ligi! Vast: Kas Sa ei tea, et iga normaalne tüdruk igatseb mehele minna ja otsib kõige paremat! Kas mina olen Sinumeelest ebanormaalne? Küs: kas narkots on kasulik!? Kui ei ole, miks teda siis tarvitatakse? Vastus: Loomulikult on narkots kasulik. Toob palju raha diileritele sisse! Mina aga ei ole diiler. Ootan ka vastamata küsimusi! |
| +-0 |