| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 5
|
Re: MSNi pealkirjad
03. detsember 2009, 22:17
Lase ennast õhku, õhus on armastust.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 0
|
Re: MSNi pealkirjad
05. aprill 2010, 0:17
Minu enda pealkiri msnis praegu
Birgith ? - Pervert olen !
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
RE: MSNi pealkirjad
27. juuni 2011, 20:53
Enda msni kontaktide alapealkirju ja mõned teised ka: *ah sa vana v**t ja villased sokid.. *Ära kahetse midagi, mis pani sind naerma. *Kui pöörata vasakus kurvis paremale, ss näeb rohkem loodust. *Ma mõtlen,et Sa mõtled, et ma ei mõtlegi Su peale, mõtle pealegi, et ma ei mõtle , mõtlen ikkagi Su peale *A day without sunshine is like, well, night. *Kui sa ärkad peale pidu järgmisel hommikul ilma peavalu ja pohmellita, siis järelikult oli pidu üleeile... *Mees peab ikka niipalju jooma,et naine elaks taara rahade eest vabalt ära! *Ei ole olemas mingit vägistamist, on ainult üllatusseks!!! *ETKVL - Eestlased Tagusid Kividega Venelased Lolliks !! *Mehed on meisterkokkad, 2 muna ja viiner ning naisel on kõht 9 kuud täis. *Save water,shower together
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 5
|
27. juuni 2011, 22:37
In soviet russia thunder strikes you... oh wait... i fail...
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 4
|
10. juuli 2011, 15:27
Nimbou kirjutas 27 juuni 2011 20:53:
Enda msni kontaktide alapealkirju ja mõned teised ka:
*The tip of my penis was just struck by lightning *Ära pane tarka, muidu tark paneb sind *Life is like a rollercoaster *Fairytales are for children *Kui tõde on raske öelda, siis vaiki, aga ära valeta *Aga kui ma suren igavusse, kas siis keegi hakkab igatsema ja mõtleb, miks ma teda küll ei lõbustanud, kui ta seda vajas? *ha ha ha it's a joke *Hello, Fukin' World ... Fukerž *Welcome to the Broken Hearted airlines. Thank you for crashing and burning with us! *Zacky Vegeance sleeps with a night light. Not because Zacky V. is afraid of light, but the dark is afraid of Zacky V. *Sometimes we put up walls not to keep peole out, but to see who cares enough to break them down *Suurim lõbu elus on selle tegemine, mida sa teiste arvates teha ei tohiks. *sest portselanist tüdrukut ei ole mõtet suudelda. *Fuck the recession, I'm spendind. *Ära naera, see on kuradi tõsine asi! *The girl who laughed (Mul endal)
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 3
|
10. juuli 2011, 17:59
Minu MSNi pealkiri: Mina tahan panna, sina tahad panna, kõik me tahame pannnnaa!!!

Liiiisu kirjutas 09 juuli 2011 11:25:
Meenutab Mikk Saart kohati : D
|
|
+-0
|