Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Arutlus: Sisseastumiskatsed

Autor Teade
Hinnang: 0

Arutlus: Sisseastumiskatsed

27. veebruar 2010, 18:37 Hetkel käin 9.klassis ja viimasel ajal olen palju mõelnud eksamitele ja sellele, mida ma peale põhikooli teen. Tahaks proovida mõnda teise kooli minna. Seega mure on seotud sisseastumiskatsetega. Kas keegi saab öelda, mida seal täpsemalt küsitakse? Katsed on matem. , eesti keele ja inglise keele peale. Suur aitäh vastajatele
+-0
canyondrift Mootorita traktorist

Re: Sisseastumiskatsed

27. veebruar 2010, 18:56 Oleneb koolist, kutsekas või keskkooli edasi minek. Keskkoolidega on ma usun et rohkem väärt keskmine hinne, aga Tartusse, minu praegusest klassist said osad sisseastumiseksamil küll hästi lihtsalt sisse. Lihtsalt käidis proovimas.
Kutsekaga vaadtakse ka osaliselt hindeid, käitumine jne. Kõik korras on, siis ei tohiks probleemi tulla.
Peale keskkooli pead juba mõtlema hakkama, mida teha, või õigemini juba keskooli ajal, sest osa eksameid on juba 11 klassis. Siis peab suunitlus selge olema, kohad vaadatud ja teadma mida edasti teha. Peale põhikooli, kutsekaga on lugu see, et pead ka teadma mis ala tahad teha, keskkoolist pead lihtsalt end hästi läbi ajama, et hinded ja eksamid korras oleks.
Mina sain enda vanasse kooli küll ilusti sisse, hinded korras, füüsika eksamiga olid muidu pahasti ja sain rahuldava hinde.

Peale põhikooli pole eksami valikuga küll mitte midagi põdeda, teed seda mida kõige rohkem oskad.. Ühiskonda tegi üks meist, läks kokaks jne...
+-0
Hinnang: 16

27. veebruar 2010, 23:17 Kool kuhu ma läksin, ei olnud mingeid katseid. Lihtsalt vaadati keskmist hinnet jne.
Aga sõber läks teisse kooli ja pidid katseid tegema, ei osanud mitte midagi. Vastas suvalt jne. Sai sisse ikka

Aga mis koolid on silma jäänud? Äkki siis oskame rohkem aidata, võib olla mõni meist käib mõnes sinu valitud koolis.
+-0
Jane Do not disturbe!
Hinnang: 13

27. veebruar 2010, 23:35 Ma alustasin ka 10 klassi uues koolis sellel õppeaastal, mitte mingeid katseid polnud, ainult hindeid vaadati. Ja nii kui tunnistuse viisin öeldi kohe et olen koolis sees ja augusti lõpus selgub täpsemalt millises klassis.
Heade hinnetega pole mitte mingit probleemi kusagile sisse saada.
Some people just need a high-five. In the face. With a chair.
+-0

28. veebruar 2010, 12:15 Silma on jäänud Tamme Gümnaasium, Mart Reiniku Gümnaasium ja Kommertsgümnaasium. Lugesin koolilehtedel, et seal peab kindlasti katseid tegema. Hinded on mul muidu normaalsed. Pmts kõik viied, igal veerandil u 2-3 nelja.
+-0
Hinnang: 38

• Aasta naine 2011

Re: Arutlus: Sisseastumiskatsed

13. märts 2010, 19:15 Kui sul on head hinded, siis proovi HTG-sse ja MHG-sse ka. Ma ise käin eliitkooli 11. klassis hetkel ja ei ütleks, et need katsed nii väga rasked olid. Mõlemasse sain otse ilma vestluseta sisse. MHG-s on suurem rõhk inglise keelel (lisaks veel väga pikk, aga mitte eriti raske matemaatika, eesti keel ja kirjandus). HTG-s on üldtest, kus on siis matemaatika ja eesti keel (suhteliselt lihtne) ja siis veel harutest (reaal-, humanitaar- või loodusharru; need on juba natuke raskemad). Aega on ka piisavalt ja närvi ei maksa minna.
Teistest koolidest ei oska suurt midagi rääkida, sest proovisingi ainult MHG-sse ja HTG-sse. Ma soovitan eliitkoole, sest mulle endale väga meeldib siinRõõmus. Õppida on vahel küll väga väga palju, aga see-eest on seltskond ja õpetajad ülitoredad! Ühesõnaga ma ei kahetse, et ma selle tee valisin. Ja ma arvan, et sina ka ei kahetseks, aga eks sa ise otsusta, aega veel on natuke

PS. Mis koolis praegu käid?
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

13. märts 2010, 21:23
"Darja" kirjutas:
Silma on jäänud Tamme Gümnaasium, Mart Reiniku Gümnaasium ja Kommertsgümnaasium. Lugesin koolilehtedel, et seal peab kindlasti katseid tegema. Hinded on mul muidu normaalsed. Pmts kõik viied, igal veerandil u 2-3 nelja.

Tavaliselt on nii, et kui keskmised hinded on väga kõrged, siis saab automaatselt kooli sisse, paljudes koolides on nii.
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0

RE: Arutlus: Sisseastumiskatsed

20. märts 2011, 11:19 Mul on kõik hinded põhimõtteliselt viied, esimestel veeranditel oli paar nelja, kuid kolmandal veerandil sain kõik viied. Tahaksin edasi õppima minna mõnda mainekasse gümnaasiumi, näiteks MHG-sse. Aga ma ei tea, kas olen piisavalt hea(muret teeb matemaatika sisseastumiskatse). Tahaksin ka teada, kui tähtsad need sisseastumiskatsed ikkagi on.
+-0
Steff Rockweeding
Hinnang: 73

• Hard Worker
  • 2011 loominguguru

20. märts 2011, 17:30 Ise proovin saada Tartu Kunstikooli. Seal on katsed, aga need hoopis teistsugused kui mujal.
image
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Aasta jutustaja 2011
  • Hard Worker
  • 2010 meeskonnaliige
  • 2011 meeskonnaliige

21. märts 2011, 13:53
Anni kirjutas 20 märts 2011 11:19:
Mul on kõik hinded põhimõtteliselt viied, esimestel veeranditel oli paar nelja, kuid kolmandal veerandil sain kõik viied. Tahaksin edasi õppima minna mõnda mainekasse gümnaasiumi, näiteks MHG-sse. Aga ma ei tea, kas olen piisavalt hea(muret teeb matemaatika sisseastumiskatse). Tahaksin ka teada, kui tähtsad need sisseastumiskatsed ikkagi on.

Eliitkoolides on katsed kõige olulisem kriteerium sisse saamiseks. Suure tõenäosusega on pooltel kandidaatidel tunnistusel kõik viied, kuid on suur vahe Reaalkooli ja Kapa-Kohila põhikooli matemaatika viiel. Ehk siis ma soovitaksin õppida sisseastumiskatseteks veel rohkem, kui eksamiks endaks.
+-0
Postitusi kokku 20356
Teemasid kokku 1365
Kasutajaid kokku 3423

Meie uusim kasutaja on
Random51
Foorumis on hetkel 17 registreeritud kasutajat ning 24 külalist
Registreeritud kasutajad: Kuno  avatar Kuno Postitusi: 2058
Hinnang: 70
Saada sõnum
, Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 613
Hinnang: 64
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 188
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1208
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Nicole--  avatar Nicole-- Postitusi: 437
Hinnang: 38
Saada sõnum
, kanakukk kanakukk Postitusi: 3
Hinnang: 1
Saada sõnum
, Hans  avatar Hans It's all in your mind. Postitusi: 463
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Minna  avatar Minna Radiaatorike! Postitusi: 41
Hinnang: 7
Saada sõnum
, Screech  avatar Screech Postitusi: 99
Hinnang: 12
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Totukas  avatar Totukas Postitusi: 0
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum
, Trinx  avatar Trinx Postitusi: 12
Saada sõnum