Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Arutlus - Spikerdamine

Autor Teade
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

RE: Arutlus - Spikerdamine

19. august 2010, 0:49 Selles teemas rääkigem spikerdamise teemadel siis. Rõõmus eelmise teema kustutasin, kuna liigapalju sodi oli.
image
+-0
Johhu Segane
Hinnang: 5

21. august 2010, 20:18 Olen kasutanud päris tihti telefonispikrit. Ehk, trükin kogu materjali kodus arvutisse ning tekstifailina tõmban telefoni. Väga edukalt saab spikerdada. Samas, igas tunnis see läbi ei lähe, oleneb täitsa õpetajast Narritab.
image
+-0
Mudatsikk Offroader
Hinnang: 6

21. august 2010, 21:53 Telefonispikker ongi vist kõige levinum hetkel. Matemaatikas, keemias ja füüsikas (kus vaja arvutada) toimivad ülihästi kalkulaatorispikrid, mille saab kalkulaatori ja kaane vahele kleepida/toppida. Väiksemate kalkudega muidugi langeb ära see võimalus.
+-0
Hinnang: -1

Read: Arutlus: Spikerdamine

13. september 2010, 9:30 Spikerdamine... nuh, see on selline teema, mida osad õpetajad toetavad, osad mitte. Ega ta õpilasele ühest küljest hea võib-olla tõesti ei ole, kuna mida ta tunnikontrolli või kontrolltööd tehes õpib, kui maha kritseldab? Ka eksamid, kui räägime põhikoolist, mis 9. klassis tulevad, siis neid tunduvalt keerulisem edukalt läbida, kui õpilane maha on aastate jooksul kirjutanud. Sellel siiski eelis, kes ei ole spikerdanud. Teisest küljest võib spikerdamine isegi kasulikuks osutuda, kuna spikerdaja kirjutab kodus teksti valmis, et seda koolis kasutada. Nii võib hoopiski õpitav meelde jääda. Nii et seda saaks võtta nii ja naa. Kuidas keegi. Või nagu öeldakse: "Spikerdada võib, aga maha ei tohi kirjutada"
Mupsik Rõõmus
+-0
tanello2 olen vabaduses
Hinnang: -1

26. september 2010, 18:04 mul 20 sendi paksune ja mega pisike valgus jõul töötav kalkukas,kui ei lubata kasutada ja pea on see mida soovitakse,siis on mu vidin päris hea.Ükskord sai isegi KT vastused sõrmede sisekülgedele kirjutatud,ühel korral läks läbi,teine kord oli aga tark tulnud ja patsu kõigilt soovinud.
siis veel on pastakaga kirjutatud enne töö algust laua nurka pisikeselt või kuidagi nii
siis meil on laialdaselt kasutusel ka pinalis vedelev spikkerleht.
siis on veel laua all olev raamat või nii.
MP3,mobla,muud imevidinad kaasa arvatudVilistab
tanello2
+-0
Hinnang: 3

01. jaanuar 2011, 21:47 Ma olen samuti kasutanud spikreid, päris palju isegi kui aus olla, aga tegelikult mulle ei meeldi neid kasutada. Targem oleks siis ju kohe tunnis kuulata ja kodus õppida, siis ei ole ka spikreid vaja. Tihtipeale on nii, et kui kirjutan spikrit, jääb mulle pigem just kõik hästi meelde niiet seda ei olegi vaja kasutada.
Tegelikult me õpime ju ei kellegi muu kui iseenda jaoks, seega arvan et kõige targem on lihtsalt õppida, tulevikus on lihtsalt enda lihtsam Rõõmus
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

03. jaanuar 2011, 17:37 Põhi- ja keskkooli lõpetasin tänu spikerdamisele, kuigi keskkoolis mängis suurt rolli iseenesest teadmised ka. Minu jaoks on spikerdamine nii loomulik, et ebaausaks viisiks ma seda ei pea Naerab.
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0
Hinnang: 1

07. jaanuar 2011, 15:55 Meil kunagi üks õpetaja,kes on nüüd läinud kahjuks ( R.I.P ) , ütles alati,et väike meeldetuletus peab tema tunnis alati olema ja kui spikri leidis,siis vaatas üle ja kui midagi puudu oli,siis oli jama Naerab
+-0

07. jaanuar 2011, 20:06 Meil näiteks ajalooõpetaja on sellise suhtumisega, et spikerda, kui tahad, peaasi et eksamile nende teadmistega ei lähe. Ja kui ta näebki kellegil spikrit, siis ta ei tee midagi. Ainult selline ülbus, et raamat kuskil lahti, ei sobi.

Muidu tüdrukutel on hea seelikut kandes spikker sukkade vahele panna, tööd tehes kergitad natukene seeliku äärt. Vaevalt, et mõni õpetaja tahab tulla ja seeliku alla vaadata. Vallatu
+-0
Siim Mr. Intiimteenus
Hinnang: 4

08. jaanuar 2011, 0:08 Vajadusel spikerdan, aga üldiselt üritan vältida. Minu jaoks liiga palju ajudenussi. Lihtsam on kuidagi 45% täis saada ja kena kolm saada.
+-0
Postitusi kokku 20356
Teemasid kokku 1365
Kasutajaid kokku 3423

Meie uusim kasutaja on
Random51
Foorumis on hetkel 17 registreeritud kasutajat ning 25 külalist
Registreeritud kasutajad: Kuno  avatar Kuno Postitusi: 2058
Hinnang: 70
Saada sõnum
, Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 613
Hinnang: 64
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 188
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1208
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Saada sõnum
, Nicole--  avatar Nicole-- Postitusi: 437
Hinnang: 38
Saada sõnum
, kanakukk kanakukk Postitusi: 3
Saada sõnum
, Hans  avatar Hans It's all in your mind. Postitusi: 463
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Minna  avatar Minna Radiaatorike! Postitusi: 41
Hinnang: 7
Saada sõnum
, Screech  avatar Screech Postitusi: 99
Hinnang: 12
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Hinnang: 0
Saada sõnum
, Totukas  avatar Totukas Postitusi: 0
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum
, Trinx  avatar Trinx Postitusi: 12
Saada sõnum