| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
RE: Arutlus - Spikerdamine
19. august 2010, 0:49
Selles teemas rääkigem spikerdamise teemadel siis. eelmise teema kustutasin, kuna liigapalju sodi oli.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 5
|
21. august 2010, 20:18
Olen kasutanud päris tihti telefonispikrit. Ehk, trükin kogu materjali kodus arvutisse ning tekstifailina tõmban telefoni. Väga edukalt saab spikerdada. Samas, igas tunnis see läbi ei lähe, oleneb täitsa õpetajast .
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 6
|
21. august 2010, 21:53
Telefonispikker ongi vist kõige levinum hetkel. Matemaatikas, keemias ja füüsikas (kus vaja arvutada) toimivad ülihästi kalkulaatorispikrid, mille saab kalkulaatori ja kaane vahele kleepida/toppida. Väiksemate kalkudega muidugi langeb ära see võimalus.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: -1
|
Read: Arutlus: Spikerdamine
13. september 2010, 9:30
Spikerdamine... nuh, see on selline teema, mida osad õpetajad toetavad, osad mitte. Ega ta õpilasele ühest küljest hea võib-olla tõesti ei ole, kuna mida ta tunnikontrolli või kontrolltööd tehes õpib, kui maha kritseldab? Ka eksamid, kui räägime põhikoolist, mis 9. klassis tulevad, siis neid tunduvalt keerulisem edukalt läbida, kui õpilane maha on aastate jooksul kirjutanud. Sellel siiski eelis, kes ei ole spikerdanud. Teisest küljest võib spikerdamine isegi kasulikuks osutuda, kuna spikerdaja kirjutab kodus teksti valmis, et seda koolis kasutada. Nii võib hoopiski õpitav meelde jääda. Nii et seda saaks võtta nii ja naa. Kuidas keegi. Või nagu öeldakse: "Spikerdada võib, aga maha ei tohi kirjutada"
Mupsik  |
|
+-0
|
|
Hinnang: -1
|
26. september 2010, 18:04
mul 20 sendi paksune ja mega pisike valgus jõul töötav kalkukas,kui ei lubata kasutada ja pea on see mida soovitakse,siis on mu vidin päris hea.Ükskord sai isegi KT vastused sõrmede sisekülgedele kirjutatud,ühel korral läks läbi,teine kord oli aga tark tulnud ja patsu kõigilt soovinud.
siis veel on pastakaga kirjutatud enne töö algust laua nurka pisikeselt või kuidagi nii
siis meil on laialdaselt kasutusel ka pinalis vedelev spikkerleht.
siis on veel laua all olev raamat või nii.
MP3,mobla,muud imevidinad kaasa arvatud
tanello2 |
|
+-0
|
|
Hinnang: 3
|
01. jaanuar 2011, 21:47
Ma olen samuti kasutanud spikreid, päris palju isegi kui aus olla, aga tegelikult mulle ei meeldi neid kasutada. Targem oleks siis ju kohe tunnis kuulata ja kodus õppida, siis ei ole ka spikreid vaja. Tihtipeale on nii, et kui kirjutan spikrit, jääb mulle pigem just kõik hästi meelde niiet seda ei olegi vaja kasutada.
Tegelikult me õpime ju ei kellegi muu kui iseenda jaoks, seega arvan et kõige targem on lihtsalt õppida, tulevikus on lihtsalt enda lihtsam
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
03. jaanuar 2011, 17:37
Põhi- ja keskkooli lõpetasin tänu spikerdamisele, kuigi keskkoolis mängis suurt rolli iseenesest teadmised ka. Minu jaoks on spikerdamine nii loomulik, et ebaausaks viisiks ma seda ei pea .
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
07. jaanuar 2011, 15:55
Meil kunagi üks õpetaja,kes on nüüd läinud kahjuks ( R.I.P ) , ütles alati,et väike meeldetuletus peab tema tunnis alati olema ja kui spikri leidis,siis vaatas üle ja kui midagi puudu oli,siis oli jama
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
07. jaanuar 2011, 20:06
Meil näiteks ajalooõpetaja on sellise suhtumisega, et spikerda, kui tahad, peaasi et eksamile nende teadmistega ei lähe. Ja kui ta näebki kellegil spikrit, siis ta ei tee midagi. Ainult selline ülbus, et raamat kuskil lahti, ei sobi.
Muidu tüdrukutel on hea seelikut kandes spikker sukkade vahele panna, tööd tehes kergitad natukene seeliku äärt. Vaevalt, et mõni õpetaja tahab tulla ja seeliku alla vaadata.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 4
|
08. jaanuar 2011, 0:08
Vajadusel spikerdan, aga üldiselt üritan vältida. Minu jaoks liiga palju ajudenussi. Lihtsam on kuidagi 45% täis saada ja kena kolm saada.
|
|
+-0
|