| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 1
|
RE: Arutlus - Spikerdamine
15. jaanuar 2011, 0:49
Otsustasin enam mitte spikerdada ja ikka ise enda peale loota .
Meil üks õpetaja ütles : Spikerdada võib , aga vahele jääda ei tohi .
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 1
|
19. jaanuar 2011, 20:00
Ma spikerdan üliharva ja seda ainult füüsikas, sest seda vahvat õppeainet mu peakene ei jaga. Spikri teen samal päeval valmis väikese paberijupi paele ja hoian seda töö ajal oma toolil jala juures, nii et näen suurepäraselt ja kahtlust äratama ära kõik, mis vaja : D
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
07. november 2011, 1:56
eks paar korda elus olen ikka spikerdanud . 6. klassis vene keeles . no siis spikerdas meil muidugi terve klass . ise jäin ühe korra vahele aga tegin töö uuesti ja sain ikka viie .
|
|
+-0
|
|
|
23. november 2011, 17:12
Spikerdan palju . Pole kunagi vahele jäänud. Kaks võimalust , kas mina oskav varjamatult spikerdada või on õpsid lihtsalt nii märkamatult. Erinevaid spikerdusviise mida kasutand olen : 1. värviliste Läbipaistvate kaantega vihikud , millest näeb ilusti teksti läbi . 2. Läbipaistev pastakas. Selle sisse keerata rulli paber , kui info peal. ( kõige levinum minu puhul) 3. Vihikuäärtele 4. Taskuräti sisse on info kirjutatud. Kt ajal "teeskeld nuuskamist" 5. Salli sisse spikker 6. Sinu ees oleva laua alla. 7. Telefoni salvestad info , kõrvaklapid töö ajal peas ( tödrukutel on see parem , juuksed varjavad) ( no pikajuustelisel poistel ka) Vot Hetkel ei meenu rohkem Tore , kui intsipratsiooni saite , aga õppige ikka ära ka , koguaeg ei saa vikkidege loota . Endale ka tarkust vaja
|
|
+-0
|
|
|
23. november 2011, 19:54
Sry , mõned trükivead . eelmises postituses. Parandus : Oskan* märkamatud* kus info peal*
|
|
+-0
|