Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
| Autor | Teade |
|---|---|
|
Hinnang: 0 |
RE: Uurimistöö Rassism Eestis , paluks abi .28. november 2011, 17:50 Nimelt on kohustuslik teha 11.klassis uurimistöö ning minu teemaks on Rassism Eestis. Kuid kahjuks interneti maailmas puudub üsna vähe materjali. Ning ehk on keegi teist foorumi liikmetest\külastajatest antud uurimistööd teinud ning oskab ehk materjali jagada kuidas see alguse sai, mis muidugi oleks tõene . |
| +-0 | |
|
Hinnang: 0 |
RE: Uurimistöö Rassism Eestis , paluks abi .19. detsember 2011, 7:26 Miks Minu arvates rassism on mõtetuEesti keele seletav sõnaraamat: Rassism teooria, mille kohaselt inimkond jaguneb selgelt piiritletud ebavõrdseteks rassideks, rassiteooria; selle rakendus tegelikus poliitikas. Minu isiklik arvamus on see, et rassism on põhjuseta, kus ühe või mitme Indviidi alusel pannakse tervele rassile "märk külge." Kuidas saab üks Inimene paari teisest rassist Inimese alusel teha suuri järeldusi tervele rahvusele. Rahvustel on jah tavad, aga see on kultuur eripära juba. Näide. Oli kord üks hästi sõbralik venelane, kes elas Narvas ja kellel oli halvad kogemused eestlastega. Kas Ta võib nüüd järeldada, et kõik eestlased on halvad? See sõbralik venelane tuli Tallinnasse õppima ja tuttvus teiste eestlastega. Ja siis ta mõistis, et tegelikult ei sõltu asi rahvuses vaid kasvatusest ja keskkonnast. Keskkonnast? Oletame, et kui Inimene läheb kell 02.00 öösel välja jooksma, siis muidugi Tal on suurem tõenäosus kohata sellise kasvatusega Inimesi, kes on vaenulikud. Arvan, et suurem osa hea kasvatusega Inimesed on kodus sellisel kellaajal. Kui vaadata, siis näeme, et tegelikult Me kõik oleme üks ja sama väiksed süsteemid ainult erinevat värvi kestades. Kest võib tähistada kultuuri, nahavärvi, kombeid, väljanägemist jms. Seega rassism on põhjuseta ja lihtsalt vahend, et võimu haarata. Ja need, kes lähevad rassismiga kaasa on selle idee orjad. Ma võin Laurak sulle väikse pildi ka saata, kus on skeemiga seletus. KUI KEEGI EI OLE MINUGA NÕUS, SIIS OOTAN VASTU VÄITEID! |
| +-0 |