| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 147
2011 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
Hard Worker
2010 meeskonnaliige
|
RE: Infoks uue süsteemi kohta
18. august 2010, 13:38
Tere!
Viimaks on noortefoorum kolitud üle uuele tarkvarale, mis võimaldab sellest ajapikku välja arendada multifunktsionaalse portaali noortele.
Kuna tegemist on esimese täpselt sellisel tarkvaral jooksva foorumiga võib siin-seal vigu esineda. Palun need siia samasse teemasse postitada. Ma uuendan siin pidevalt nimekirja avastatud vigadest, mis on parandamise järjekorras. Kui sinu avastatud viga on juba antud listis pole mõtet sellest uuesti teada anda.
phpBBlt uuele tarkvarale konverteerimine ei läinud samuti täisti valutult. Peamine asi, mida te kõik ilmselt tähele panite on, et paroolide üle viimine polnud võimalik. Uued, ajutised, paroolid saadeti kõigile noortefoorumi kasutajatele mailile.
Siinkohal tervitan noortefoorumisse kõiki Badneti kasutajaid. Teie saate sisse logida oma vana kasutajanime ja parooliga. Küll võisid kaduma minna mõned badneti kontod - nimelt ei olnud kasutajat võimalik üle viia, kui noortefoorumis oli juba sellise nimega kasutaja. Samas, kui soovite säilitada oma vana kasutajanime on kindlasti võimalik kompromisse leida.
Samuti on väike ebakõla phpBB ning uue tarkvara smailide süsteemi juures. Kahjuks pole võimalik seda kuidagi 1:1 automaatselt parandada mistõttu võtab meeskond julgelt enda kanda ülesande need käsitsi paranda. Kuna postitusi on hetkel 13 tuhande ringis võtab see väheke aega, palun selles osas kannatust.
Infoks veel, et noortefoorumi kasutajad, kes polnud profiilis oma sugu määranud on nüüdsest automaatselt naised ning badneti omad mehed. Soo saate lihtsalt profiili alt ära muuta.
|
|
+1
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 6
|
18. august 2010, 17:08
Google Chrome kasutades vajab kasutaja profiili all olev "Lisa arvamus" lahter/nupp natuke parandamist.
Segaselt kirjeldamise asemel on teil lihtsam ise üle vaadata.
Samuti tekitas esimene kord segadust "Vasta" nupp. Alles nüüd mõistin, et vastamiseks peab "Uus postitus" nuppu kasutama. Pigem võiks olla "Vasta" kirja asemel "Tsiteeri". Oleks koheselt mõistetav.
|
|
+-0
|
|
Aasta jutustaja 2011
Hard Worker
2011 meeskonnaliige
2010 meeskonnaliige
|
18. august 2010, 17:16
Ma ei ütleks, et need väga suurt segadust tekitaks, pigem on see hetkeline seis minnes üle uuele foorumi tarkvarale. Ma ei näe põhjus, miks peaks kasutama iganenud termine.
Üldiselt sa siiski vastad postitusele, su eesmärk pole tsiteerida tema sõnu. Kontekstid on erinevad.
PS, pidin kahjuks tühjendama vaadatud teemad. Nimelt oli üks puuk sinna roninud koos minu oma lohakusega - unustasin peale beta lõppu selle tühjendada ning nüüd tekistas see probleeme. Õnneks pole kaotused suured
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 10
|
18. august 2010, 17:22
pere.le kirjutas 18 august 2010 17:08:
Google Chrome kasutades vajab kasutaja profiili all olev "Lisa arvamus" lahter/nupp natuke parandamist.
Segaselt kirjeldamise asemel on teil lihtsam ise üle vaadata.
Nüüd on parandatud 
|
|
+1
|
|
|
18. august 2010, 17:24
Suurt segadust ei tekita tõepoolest. Peale esimest kasutamist on nupu funktsioon teada. Pigem mõtlesin, et kuna suurem osa foorumitest, vähemalt need, kus mina liige olen, kasutavad sõna Tsiteeri, siis võiks see ka siin sellisel (üheselt mõistetaval) kujul kasutusel olla. Samas, nagu juba mainitud, katki ei ole midagi ja noortefoorum võibki siinkohal olla teistele teerajajaks 
edit:
Veel üks mitte tähtis vaid pigem elu kergemaks tegev mõte. Kas "Hinnang antud" kollast teadaannet saaks ise haihtuma panna? Hetkel vaatasin, et ise ta ära ei kao. Kui hinnata teema esimest postitust ja siis järjest allapoole lugeda, siis on natuke tüütu kui teavitus kaasa scrollib. Muidugi pole suureks probleemiks teadaanne ise sulgeda, aga nagu mainitud, oleks lihtsalt mugavam.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 15
|
18. august 2010, 17:34
Mina olen uue foorumiga siiani rahul.
Kiitused disainerile, väga kena tööga on hakkama saanud. Silm lausa puhkab foorumit vaadates .. võrreldes vanaga, oli vana kuidagi liiga erk.
Loodan, et kõik läheb plaanipäraselt ja kunagi valmibki see kauaoodatud noorte portaal.
Kasutajad, kindlasti, kui vigu või teie arvates puudusi märkate, andke teada siia.
Aga ma nüüd postitustega edasi tegelema, good luck to me.
|
|
+1
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
18. august 2010, 17:37
Väga hea tää tõesti Elkesti poolt Elar tõi esile ennem msn-is selle, et kui pealehel foorumeid vaadata, siis ikoon võiks samamoodi teist värvi olla ehk nagu on teemadel, kui see väga tüli ei tee, siis ehk on võimalus muuta.
Muidu süsteemiga väga rahul, mõningad asjad on veel tegemisel, nt. see et "Meeskond" oleks eraldi lehel ära toodud ning ka "Uued postitused", aga üldiselt kõik tundub toimivat ja on tunduvalt kiirem ja mugavam kasutada kui vanat PHPBB süsteemil baseeruvat.
//edit
Kui postitus ära postitada, siis võiks automaatselt visata lehekülje lõppu, s.t tehtud postituse juurde, hetkel viskab lehekülje ülesse.
|
|
+1
|
|
|
18. august 2010, 17:41
Samuti on kindlasti juba tegemisel/plaanis teha, aga mainin siiski ära, "hüppa viimase postituse juurde" nupp teemade vaates.
Lisasin väikse idee oma eelmisesse postitusse.
|
|
+1
|
|
Hard Worker
2011 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
2010 meeskonnaliige
|
18. august 2010, 17:44
Viimase postituseni hüppamine ning lehekülgede nimekiri teema juures alafoorumi vaates tulevad järgmise uuendusega.
Teate ise sulumise osas ootaks rohkem kommenteere. See on võimalik, kuid ma ise näiteks eelistan käsitsi sulgemist.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 73
2011 loominguguru
Hard Worker
|
18. august 2010, 17:46
Mulle meeldiks ise sulamine rohkem. Ma suht mugav inimene
|
|
+-0
|