Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Mobiilne noortefoorum?

Autor Teade
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Aasta jutustaja 2011
  • Hard Worker
  • 2011 meeskonnaliige
  • 2010 meeskonnaliige

RE: Mobiilne noortefoorum?

13. november 2010, 12:55 Kuna ise käin noortefoorumis pidevalt Android telefoniga tekkis mul küsimus. Milliste mobiilsete seadetega ise noortefoorumit kasutate? Kas üldse? Kui ei, siis miks?

Kas peaks tegema eraldi, mobiiltelefonidele optimeeritud versiooni noortefoorumist? Minimaalse andmeedastusega, et selle kasutamine oleks taskukohane ka ilma piiramatut andmeside paketti omamata ning vanema telefoniga?
Või lausa spetsiaalne Andorid/iPhone/Symbian rakendus (Ok, oleme ausad, Symbiani rakendus oleks väga ebatõenäoline..)?
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

13. november 2010, 23:46 Ma arvan, et mobiilse noortefoorumi idee kui selline on üsna hea, kuna üha enamatel noortel on võimalus igapäevaselt internetis mobiiltelefoni kaudu käia, enam ei ole sellist WAP-surfamist nagu kunagi oli, seega minupoolt ideele roheline tuli.
image
+-0
Steff Rockweeding
Hinnang: 73

• 2011 loominguguru
  • Hard Worker

16. november 2010, 15:44 Ma arvan, et kuldne kesktee oleks nt sellise kujunduse loomine, mis ei oleks mobiili jaoks kohmakas. Spetsiaalse aplikatsiooni loomine igale mobiilile poleks just parim.
image
+1
MartinG Programmeerija

• 2011 meeskonnaliige
  • Hard Worker
  • Aasta jutustaja 2011
  • 2010 meeskonnaliige

16. november 2010, 21:17
Steff kirjutas 16 november 2010 15:44:
Ma arvan, et kuldne kesktee oleks nt sellise kujunduse loomine, mis ei oleks mobiili jaoks kohmakas. Spetsiaalse aplikatsiooni loomine igale mobiilile poleks just parim.

Ma vaidleksin siinkohal vastu. See oleks kindalsti parim, küll aga kulukaim variant.
Mobiilne veebileht kui selline on samuti üsnagi kohmakas variant, vähemalt kui seda hästi teha. St, arvestada, et mobiilne internet ei koosne ainult iPhonest ja Androidist. http://www.slideshare.net/bryanrieger/rethinking-the-mobile-web-by-yiibu
+-0
Hans It's all in your mind.
Hinnang: 32

• Hard Worker

24. aprill 2011, 21:52 Mobilne veebi templeit oleks imho küll hea variant, kuna ise kasutan Windows mobile'i. St ma peaksin endale ise rakenduse looma. Istuks too foorum WP otsas oleks palju lihtsam, teatud pluginad võimaldavad küllalt lihtsalt teha mobiilse versiooni lehest. Kuigi foorumiga muidugi on teine asi jah, selle koha pealt ei oska öelda...
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York.
+-0
Hinnang: 15

08. mai 2011, 0:08 No aga iphone/android-ile pole ju raske disaini teha, webkit-i toetavad mõlemad väga kenasti Rõõmus
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

22. mai 2011, 17:44 Tundub, et Koffer plaanib ka mingi aeg mobiilse versiooni ära teha..., nii et igaljuhul võiksime meie olla esimesed, kes selle ära teevad, et kofferi tegelased ei saaks pärast näpuga näidata, et me idee nende pealt maha viksisime.

heff @koffer.ee kirjutas:
Sellest on räägitud. Esmalt valmib foorumi portaalikülg ja pärast seda algab tasapisi mobiilse variandi arendus.
image
+-0
MartinG Programmeerija

• 2010 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011
  • 2011 meeskonnaliige
  • Hard Worker

22. mai 2011, 19:28 Mobiilse variandi all mõtlesin ma siiski native lahendusi. Sest praegune foorum töötab ideaalselt nii Androidi, kui iPhonega. Native rakenduse peamine osa oleks ilmselt tegelikult jutukas telefon viia. Nii, et sinna ühendamine oleks eriti lihtne, näiteks lihtsalt Facebook connect nupp ja järgmine hetk oleks jutukas.

Mobiilne veebitemplate kui selline on üksjagu mõttetu variant. Enamikel juhtudel kasutan ma telefonis lehe full varinanti ka siis, kui mobiilne saadaval on. Lihtsalt funktsionaalsus on olulisem, kui kiirus.

Esimese asjana võiks teha tõesti Androidi rakenduse foorumist. Selles osas oleksin ma käpp. Ja kui keegi soovib luua rakenduse iPhonele/Windows mobilele/Symbianile võin vastava API luua.
+-0

22. mai 2011, 23:01
Kuno kirjutas 22 mai 2011 17:44:
Tundub, et Koffer plaanib ka mingi aeg mobiilse versiooni ära teha..., nii et igaljuhul võiksime meie olla esimesed, kes selle ära teevad, et kofferi tegelased ei saaks pärast näpuga näidata, et me idee nende pealt maha viksisime.

heff @koffer.ee kirjutas:
Sellest on räägitud. Esmalt valmib foorumi portaalikülg ja pärast seda algab tasapisi mobiilse variandi arendus.

Kofferil võtab iga asja tegemine 2 aastat.
See imelik disain mis neil nüüd on, tuli mitme aastaga?
Ja sellest portaalist räägivad nad ka juba 2/3 kofferi ajast

Ma arvan, et meil ei ole põhjust muretseda.
+-0
Hinnang: 2

23. mai 2011, 0:53 Seoses selle portaaliga: http://board.koffer.ee/portal.php Kuid paistab, et nad pole sellega enam mitu kuud tegelenud...
+-0
Postitusi kokku 20356
Teemasid kokku 1365
Kasutajaid kokku 3423

Meie uusim kasutaja on
Random51
Foorumis on hetkel 14 registreeritud kasutajat ning 20 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 613
Hinnang: 64
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 188
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1208
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Nicole--  avatar Nicole-- Postitusi: 437
Hinnang: 38
Saada sõnum
, kanakukk kanakukk Postitusi: 3
Hinnang: 1
Saada sõnum
, Hans  avatar Hans It's all in your mind. Postitusi: 463
Saada sõnum
, Minna  avatar Minna Radiaatorike! Postitusi: 41
Hinnang: 7
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Hinnang: 0
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum
, Trinx  avatar Trinx Postitusi: 12
Saada sõnum