| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 147
Aasta jutustaja 2011
Hard Worker
2011 meeskonnaliige
2010 meeskonnaliige
|
RE: Mobiilne noortefoorum?
13. november 2010, 12:55
Kuna ise käin noortefoorumis pidevalt Android telefoniga tekkis mul küsimus. Milliste mobiilsete seadetega ise noortefoorumit kasutate? Kas üldse? Kui ei, siis miks?
Kas peaks tegema eraldi, mobiiltelefonidele optimeeritud versiooni noortefoorumist? Minimaalse andmeedastusega, et selle kasutamine oleks taskukohane ka ilma piiramatut andmeside paketti omamata ning vanema telefoniga?
Või lausa spetsiaalne Andorid/iPhone/Symbian rakendus (Ok, oleme ausad, Symbiani rakendus oleks väga ebatõenäoline..)?
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
13. november 2010, 23:46
Ma arvan, et mobiilse noortefoorumi idee kui selline on üsna hea, kuna üha enamatel noortel on võimalus igapäevaselt internetis mobiiltelefoni kaudu käia, enam ei ole sellist WAP-surfamist nagu kunagi oli, seega minupoolt ideele roheline tuli.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 73
2011 loominguguru
Hard Worker
|
16. november 2010, 15:44
Ma arvan, et kuldne kesktee oleks nt sellise kujunduse loomine, mis ei oleks mobiili jaoks kohmakas. Spetsiaalse aplikatsiooni loomine igale mobiilile poleks just parim.
|
|
+1
|
|
2011 meeskonnaliige
Hard Worker
Aasta jutustaja 2011
2010 meeskonnaliige
|
16. november 2010, 21:17
Steff kirjutas 16 november 2010 15:44:
Ma arvan, et kuldne kesktee oleks nt sellise kujunduse loomine, mis ei oleks mobiili jaoks kohmakas. Spetsiaalse aplikatsiooni loomine igale mobiilile poleks just parim.
Ma vaidleksin siinkohal vastu. See oleks kindalsti parim, küll aga kulukaim variant.
Mobiilne veebileht kui selline on samuti üsnagi kohmakas variant, vähemalt kui seda hästi teha. St, arvestada, et mobiilne internet ei koosne ainult iPhonest ja Androidist. http://www.slideshare.net/bryanrieger/rethinking-the-mobile-web-by-yiibu
|
|
+-0
|
Hans It's all in your mind.
Hinnang: 32
Hard Worker
|
24. aprill 2011, 21:52
Mobilne veebi templeit oleks imho küll hea variant, kuna ise kasutan Windows mobile'i. St ma peaksin endale ise rakenduse looma. Istuks too foorum WP otsas oleks palju lihtsam, teatud pluginad võimaldavad küllalt lihtsalt teha mobiilse versiooni lehest. Kuigi foorumiga muidugi on teine asi jah, selle koha pealt ei oska öelda...
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York. |
|
+-0
|
|
Hinnang: 15
|
08. mai 2011, 0:08
No aga iphone/android-ile pole ju raske disaini teha, webkit-i toetavad mõlemad väga kenasti
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
22. mai 2011, 17:44
Tundub, et Koffer plaanib ka mingi aeg mobiilse versiooni ära teha..., nii et igaljuhul võiksime meie olla esimesed, kes selle ära teevad, et kofferi tegelased ei saaks pärast näpuga näidata, et me idee nende pealt maha viksisime.
heff @koffer.ee kirjutas:
Sellest on räägitud. Esmalt valmib foorumi portaalikülg ja pärast seda algab tasapisi mobiilse variandi arendus.
|
|
+-0
|
|
2010 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
Hard Worker
|
22. mai 2011, 19:28
Mobiilse variandi all mõtlesin ma siiski native lahendusi. Sest praegune foorum töötab ideaalselt nii Androidi, kui iPhonega. Native rakenduse peamine osa oleks ilmselt tegelikult jutukas telefon viia. Nii, et sinna ühendamine oleks eriti lihtne, näiteks lihtsalt Facebook connect nupp ja järgmine hetk oleks jutukas.
Mobiilne veebitemplate kui selline on üksjagu mõttetu variant. Enamikel juhtudel kasutan ma telefonis lehe full varinanti ka siis, kui mobiilne saadaval on. Lihtsalt funktsionaalsus on olulisem, kui kiirus.
Esimese asjana võiks teha tõesti Androidi rakenduse foorumist. Selles osas oleksin ma käpp. Ja kui keegi soovib luua rakenduse iPhonele/Windows mobilele/Symbianile võin vastava API luua.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 15
|
22. mai 2011, 23:01
Kuno kirjutas 22 mai 2011 17:44:
Tundub, et Koffer plaanib ka mingi aeg mobiilse versiooni ära teha..., nii et igaljuhul võiksime meie olla esimesed, kes selle ära teevad, et kofferi tegelased ei saaks pärast näpuga näidata, et me idee nende pealt maha viksisime.
heff @koffer.ee kirjutas:
Sellest on räägitud. Esmalt valmib foorumi portaalikülg ja pärast seda algab tasapisi mobiilse variandi arendus.
Kofferil võtab iga asja tegemine 2 aastat. See imelik disain mis neil nüüd on, tuli mitme aastaga? Ja sellest portaalist räägivad nad ka juba 2/3 kofferi ajast
Ma arvan, et meil ei ole põhjust muretseda.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 2
|
23. mai 2011, 0:53
Seoses selle portaaliga: http://board.koffer.ee/portal.php Kuid paistab, et nad pole sellega enam mitu kuud tegelenud...
|
|
+-0
|