| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 147
2010 meeskonnaliige
2011 meeskonnaliige
Hard Worker
Aasta jutustaja 2011
|
RE: Noortele Chat!
24. aprill 2011, 18:48
Mõnel juhul võib jah 20 min sissekandeid kuvada. Aga aktiivsemal ajal tähendaks see sadu ridu. Aga jah, I get the point, mingi algoritmiline lahendus tuleb leida.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
25. aprill 2011, 11:26
Automaatne allakerimine, kui on sõnum saadetud tundub hetkel mittetoimivat, vähemalt FF4-ga mitte.
Samuti ei toimi minul ja vähemalt mõnedel veel see "Teavita, kui keegi liitub jutukaga", "Teavita, kui keegi lahkub jutukast." - seda ka mainisin, aga kirjutan, et info oleks ühes teemas koos.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
Hard Worker
|
25. aprill 2011, 15:16
MartinG kirjutas 24 aprill 2011 18:48:
Mõnel juhul võib jah 20 min sissekandeid kuvada. Aga aktiivsemal ajal tähendaks see sadu ridu. Aga jah, I get the point, mingi algoritmiline lahendus tuleb leida.
Tänapäevase internetiühendusega 1000 rida andmebaasist kätte saada pole mitte mingi probleem. Ma pakun kogu pärimise ajaks mingi 400ms, seal on siis ka andmete töötlemine jne. Minu tehtud andmebaasi moodul mille peal töötab kogu SmartPOST pakiautomaadivõrgustik teeb 1000 rea peale päringu alla 150ms (veerge umbes 15) ja sellest andmebaasi päringu tegemiseks kulub 50ms ülejäänud aeg on andmete töötlemiseks, mis on suht pikk aeg ja ka seda annab optimeerida. Igatahes minu jutu point on see, et need 10ned tuhanded read on kökimöki.
|
|
+-0
|
|
Aasta jutustaja 2011
2010 meeskonnaliige
Hard Worker
2011 meeskonnaliige
|
25. aprill 2011, 15:40
Hendrik kirjutas 25 aprill 2011 15:16:
Tänapäevase internetiühendusega 1000 rida andmebaasist kätte saada pole mitte mingi probleem. Ma pakun kogu pärimise ajaks mingi 400ms, seal on siis ka andmete töötlemine jne. Minu tehtud andmebaasi moodul mille peal töötab kogu SmartPOST pakiautomaadivõrgustik teeb 1000 rea peale päringu alla 150ms (veerge umbes 15) ja sellest andmebaasi päringu tegemiseks kulub 50ms ülejäänud aeg on andmete töötlemiseks, mis on suht pikk aeg ja ka seda annab optimeerida. Igatahes minu jutu point on see, et need 10ned tuhanded read on kökimöki.
Jah, päring, mis võtab tuhandeid ridu pole midagi. Aga nende HTMLis kuvamine on.
|
|
+-0
|
|
Hard Worker
|
25. aprill 2011, 16:39
MartinG kirjutas 25 aprill 2011 15:40:
Hendrik kirjutas 25 aprill 2011 15:16:
Jah, päring, mis võtab tuhandeid ridu pole midagi. Aga nende HTMLis kuvamine on.
Mis nendega siis on? 0.5-3sek kokku et phps teha stringide liitmine. JavaScriptis stringi liitmine ja domiga sidumine oleneb kliendi arvutist... pealegi, kui teha javascriptiga siis kõik read sisestada eraldi domi mitte korraraga see on oluliselt lihtsam brauserile.
Ilmselt liialdasin php kohapealt.
|
|
+-0
|
|
Hard Worker
2010 meeskonnaliige
2011 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
|
25. aprill 2011, 16:46
Ja point on...? Sekund laadimisajale juurde on sekund liiga palju. See oleks juba ainuüksi ebamugav, kui jutukas oleks kohe avamisel mingit teksti täis, millega sa ise seotud polnud.
|
|
+-0
|
|
Hard Worker
|
26. aprill 2011, 8:55
Point on see, et see ei ole nii mega aeglane kasutajale, et seda ei võiks rakendada. Ka mina tunnen puudust sellest featuurist. Ega see tekst pea ju kohe ekraanil olema, see võiks ju kasutaja ekraanipildist ülesse poole jääda, et ta saaks vaadata mis vahepeal toimunud on ning samal ajal saab ju all vestlus edasi käia. Ajaloo laadimise saab ka selle aja sisse sättida kui kasutaja on juba jutukaga liitunud, ajalugu lihtsalt hakatakse jupi haaval liitma alustades kõige värskemast kuni kõige vanema postituseni kasutades mingit ajax requesti mis fetchib andmeid iga 300ms järel sajarealise limiidiga. Ja ma ei usu, et kasutaja jõuab lugeda nt selle 100 rida nii kiiresti, et ta tunneks puudust vanemast ajaloost. Okei ilmselt siis jõuab kui seal on smailisadu ja üksikud sõnad...
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
04. juuni 2011, 22:52
Jama...ühendus serveriga on katkenud. Palun lae leht uuesti sisse ning anna sellest meeskonnale teada Info & Tagasiside alafoorumis
See ajab mind hulluks, ma varsti pooltundi selle jonnaka jamaga võidelnud, kuid tulemusi pole andnud, praktselt iga paari minuti tagant tuleb ikka ja jälle see tekst ette. Meenutab mulle jonnakat last, kes poes pikali viskab ning karjuma pistab ja enne püsti ei tõuse, kui midagi, mida ta tahab, saand on. Ausalt öeldes, ma ei tea, mida jutukas saada tahab.
|
|
+-0
|
|
2010 meeskonnaliige
Hard Worker
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
|
04. juuni 2011, 23:11
Ivi kirjutas 04 juuni 2011 22:52:
Jama...ühendus serveriga on katkenud. Palun lae leht uuesti sisse ning anna sellest meeskonnale teada Info & Tagasiside alafoorumis See ajab mind hulluks, ma varsti pooltundi selle jonnaka jamaga võidelnud, kuid tulemusi pole andnud, praktselt iga paari minuti tagant tuleb ikka ja jälle see tekst ette. Meenutab mulle jonnakat last, kes poes pikali viskab ning karjuma pistab ja enne püsti ei tõuse, kui midagi, mida ta tahab, saand on. Ausalt öeldes, ma ei tea, mida jutukas saada tahab.
On midagi, mis su interneti suure koormuse all hoiaks (torrent näiteks)? Või on sul aeglane ühendus (3G või KÕU)? Kas peale arvuti restartimist on sama?
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
04. juuni 2011, 23:17
Ei ole mingit koormust või aeglast ühendust ja jah, ühe korra restartisin arvuti ja kõik sama.
|
|
+-0
|