| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
RE: Noortele.ee läheb üle virtuaalsele privaatserverile!
05. aprill 2011, 15:26
Tere kasutajad,
Alates tänasest on selge, et Noortele.ee läheb üle Zone.ee Virtuaalsele Privaatserveri teenusele, täpsemalt võtame kasutusele VPS paketi II.
Sellest tulenevalt võib esineda lähipäevil/nädalatel ajutisi tõrkeid foorumi töös, tulenevalt üleminekuga. Loodan kõigi mõistvale suhtumisele.
VPS-ile üleminek muudab Noortele.ee serveri stabiilsemaks ja kiiremaks. Kui hetkel esineb häireid Chati kasutamisel, kuna tavaline virtuaalserver ei võimalda saata korraga nii suurt päringute hulka andmebaasi, siis VPS-iga seda probleemi esineda ei tohiks. Samuti peaks kiiremaks muutuma ka Noortele.ee süsteem üldiselt.
Suurimad tänud siinkohal Zone.ee-le, kes meid selle paketiga toetab!
Parimat!
Noortele.ee tiim
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 147
2010 meeskonnaliige
Hard Worker
2011 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
|
13. aprill 2011, 15:36
Nüüd oleme uues serveris. Kõigi asjade korralikult käima tõmbamine võtab väheke aega (meil polnud erilist võimalust süsteemi enne live minekut testida). Suuremad probleemid foorumi töös on kõrvaldatud, jutuka loodan tänase päeva jooksul ka jälle tööle saada.
|
|
+-0
|
|
2011 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
2010 meeskonnaliige
Hard Worker
|
13. aprill 2011, 18:36
Nüüd peaks kõik jälle normaalselt töötama. Isegi üle 10 inimene saab korraga lehel olla (inside joke väikese veebiserveri confi vea suhtes)
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
19. aprill 2011, 17:50
Mul oleks küsimus, siis kuna saab alamdomeenidega asjad korda? Tükk aeg juba ootan. Kuno ütles, et see on tingitud uude serverisse ümber kolimisega, aga kaua see veel kestab nii?
FTP ei saa logida, siis veel sinna lehele ei saa minna, Fortumo ei saa ka scriptidega ühendust ja tänu sellele on mul serveriga juba jamad (admineid jääb aina vähemaks, juurde ei saa kuidagi tulla).
Ainuke koht kuhu saan sisse logida on Phpmyadmin. Alamdomeen on great (great.noortele.ee).
|
|
+-0
|
|
Aasta jutustaja 2011
Hard Worker
2011 meeskonnaliige
2010 meeskonnaliige
|
19. aprill 2011, 18:23
BricoPack^ kirjutas 19 aprill 2011 17:50:
Mul oleks küsimus, siis kuna saab alamdomeenidega asjad korda? Tükk aeg juba ootan. Kuno ütles, et see on tingitud uude serverisse ümber kolimisega, aga kaua see veel kestab nii?
FTP ei saa logida, siis veel sinna lehele ei saa minna, Fortumo ei saa ka scriptidega ühendust ja tänu sellele on mul serveriga juba jamad (admineid jääb aina vähemaks, juurde ei saa kuidagi tulla).
Ainuke koht kuhu saan sisse logida on Phpmyadmin. Alamdomeen on great (great.noortele.ee).
Selles osas pead Henriku poole pöörduma.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
19. aprill 2011, 18:32
BricoPack^ kirjutas 19 aprill 2011 17:50:
Edastasin info Hendrikule sellesosas. Sinu domeeni kolimine ei ole hetkel olnud lihtsalt prioriteet number 1, kuna esmalt oli vaja saada toimima need asjad, mis on noortele.ee enda projektid. Sinu domeen on domeen, mille ma andsin lihtsal vastu tulles Sulle kasutamiseks, on loogiline, et selle kolimine ei ole meie jaoks prioriteet number 1. Loodetavasti saab sellega lähiajal siiski korda.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
Hard Worker
|
19. aprill 2011, 21:34
Kõik sinu asjad on nüüdseks kolitud, võta kuno või minuga ühendust, ning saad vajalikud ligipääsu andmed. Pead oma skriptides muutma andmebaasiga seotud infot ning script pathe.
|
|
+-0
|
|
|
20. aprill 2011, 17:42
Selge, aitäh!
Ja Kuno, mäletan et ütlesid tingimuseks, et ma pean panema noortele.ee mingi reklaambänneri viitele siia foorumisse, siis mul pole seda kuskile panna, mul see üks bänneritest great.rps.ee lehel (ülal).
|
|
+-0
|
|
|
20. aprill 2011, 18:35
Muidu, üks väike-pisikene probleemikene on veel, nimelt kui minna amxbans lehele, suunab ta kohe http://great.noortele.ee/amxbans/unavailable.php?msg=magicquotes_off, mul soovitati pöörduda selle probleemiga domeeni haldaja poole.
// kõik korras, tänud Martinile veel kord.
|
|
+-0
|