Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Iseloomusta iseennast.

Eelmine 1 , 2 , 3 , 4
Autor Teade
p2ssu This is it!
Hinnang: 7

Re: Iseloomusta iseennast.

08. juuni 2010, 19:23 Hei, olen Kristin. Ma olen 17 aastane ja sündisin 31.märtsin 1993-dal aastal. Hmm. Kodulinn on mul Türi aga kooliga seoses elan Tallinnas. Õpin siis G.Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis esimesel kursusel flööti. Mulle meeldib kirjutada, laulda, tantsida, lollitada ja niisama lahe olla. Mul on kodus koer, kelle nimi on MIISU. Jah, koera nimi on Miisu. Juba see väike pisiasi tõestab seda, et minuga pole kõik korras (Nalja mõttes). Ma nagu väga midagi muud siia kirjutada ei oska, et kes tahab, siis tutvub minuga ise.
Hea sõber on see, kes viib sind kainenema, kuid parim sõber on see, kes ütleb:''ära ole memmekas, lahendame selle viina koos lõpuni!"
+-0
Hinnang: 0

Re: Iseloomusta iseennast.

30. juuni 2010, 19:55 Hey hopsti kõigile.
Olen kõigepealt uus kasutaja teie foorumis.
Olen sisult veel noor, energiline töö jänes. Meeldib ringi hullata looduses ning võin olla väga väga jutukas.
Kuna hetkel veel nii uus, siis võin tunduda tagasihoidlikuna.
ja jätaksi asja nii lühikeseks hetkel
+-0
Hinnang: -1

RE: Iseloomusta iseennast.

06. november 2010, 22:19 Hei .olen Anu elan Põltsamaal. 16.detsember saan11.

mu suureks nõrkuseks on koolis käimine . hirmus väsitav asi . mängin vabalajal flööti ,seda ma õppin oktoobrist .
mu hinded koolis 5 ja 4. enamus on 5 . õpin neljandas klassis . mul on üks klassiõde eks räägib koguaeg siis mata õps vihastas tema peale ja saatis dire juurde, me nimetame seda et tal on loba pidamatus Rõõmus. ise olen ka dire juures see oli esimeses klassis kui ma tunnist minema jooksin .aga üldiselt olen ma kkena ,tore ,rõõmsameelne(oleneb olukorrast),kannan erksaid riideid ja olen energiline .
+-0

07. detsember 2010, 10:31 Ajou, Olen Asko ning elan Melunmäki piirkonnas, Helsinkis, Soomes. Olen 18 aastat vana ja hobina produtseerin muusikat, kirjutan laule & räpin enda sweet-sweet-home stuudios. Et elatist teenida, siis olen valinud endale ripsmetehniku ameti, pole paremat kohta, kus ilusate naiste numbreid saada. Olen 182cm pikk, kaal on nii, 60-70 vahel vast. Pruunid juuksed, Sinakas-Hallid silmad, lemmik heli on grand klaveri meloodia, lemmik toit on räägupesa seasnitžli praad friikartulitega, Lemmik jook on Monster energjajook. Üle kuu kahe käin Eestis, Tallinnas...kes kalli tahab vötku ühendust minuga. Ma ei ole huvitatud mingisugusest rövedast püsisuhtest, seega palun mitte külge hööruda. Eriti mehed, ma ei ole gay. Mulle meeldib jubedalt tantsida, mida teen ma ka iga õhtu. Viru blonde nähes ma jooksen, sest nende ilgelt alaarenenud intelligentsuse tase tekitab tahtmise minus neid mõrvata. Aa ja, ma vihkan seda planeeti ning selle toimkonda. Jumal, Buddha ja köik muud asjad vöivad end pölema panna, sest ma ei usu mingit crappy mis on kaante vahele kirjutatud, ma usun ennast.
“Never forget that everything Hitler did in Germany was legal.” - Martin Luther King, Jr.
+-0

05. jaanuar 2011, 1:52 .
+-0
Eelmine 1 , 2 , 3 , 4
Postitusi kokku 20368
Teemasid kokku 1366
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 14 registreeritud kasutajat ning 21 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 615
Hinnang: 64
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Hinnang: 15
Saada sõnum
, Aare  avatar Aare Postitusi: 945
Hinnang: 16
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Nicole--  avatar Nicole-- Postitusi: 439
Hinnang: 38
Saada sõnum
, kr155u  avatar kr155u Lovely Girl Postitusi: 129
Hinnang: 6
Saada sõnum
, Hans  avatar Hans It's all in your mind. Postitusi: 465
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Minna  avatar Minna Radiaatorike! Postitusi: 41
Hinnang: 7
Saada sõnum
, Screech  avatar Screech Postitusi: 99
Hinnang: 12
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Totukas  avatar Totukas Postitusi: 0
Saada sõnum
, LiinaO LiinaO Postitusi: 0
Saada sõnum