|
Hinnang: 15
|
RE: Asko poeesia
19. mai 2011, 8:41
Hei sina, kuulaja, mida sa ka tead minust? Ilmselt mitte midagi ju, vähekestki tean ma sinust Kuid mul on suur lugu südamel, kas leidub kõrvi kuulama? Või pean ma igavesti neid kuradi mõtteid salaja varjama
Ma lähen vaikselt hulluks, enda mõistuse prügilas sorides Otsides just põhjust miks mu süda sedasi koriseb Ilmselgelt on ta tühi, ehk armastuse vastu Kuid armastust ma ei leia, läbi laseb minu tasku
Ma ei taha rääkida halvast, aga ma pean rääkida temast Ta võttis minu südame ja kadus kavalalt nagu rebas Nii kavalalt kusjuures, et siiani ma kardan Elu üksinda on nagu katk mis vööral maal tapab
Ma tahaks arvata, et elu maksab kätte Kõikide pattude eest mis teinud, kukkuda nüüd vette Ja seni hingetus kohas eksisteerida, kuni eksistents muutub raskeks Ning silmad kinni pigistades, muutun ma nüüd tahkeks
-- Kaabuga mees
Mina, seesamune, lapsekujuga wannabe Tahan, ja olen, mitte kuhugi sa mind ei vii Sa tuled ja ütled, kelleks sa end pead Aga kallis kodanik, need on MINU read!
Ära sega vahele, enda koletu suurt nina Kohtadesse kuhu kuulun ainult mina Ja sinu arvamus mu elust, absoluutselt ei määra Milline on mu tulevik, kas kiira või käära
Mul on uhke kaabu, Soomest pärit too Ja enda kaabuga, ehk imesi ma loo Ning ühel päeval ma, kõik uhkeks ka teen Luues väärtust, millel lõppmatune veer
Ja siis te vihkajad, kõik sõbrad olla tahate Kuid lahkesti ma keeldun, mis te mind siis lahate! Mu elus ei ole armastust, kuid mu elus olen mina Ja kes mind veel armastaks, kui mitte peeglis sina!
Obsessive
Sometimes it’s so hard to stay awake Sometimes it’s even harder to go to sleep In my head, you sing your old blues Like a fairytale, you only amuse
And i don’t know, who you are I believe I’ve never, seen somebody so far Have I seen you and your sunbeam? Cmon please haunt me, my very sweet dream
Your like a lighting, you strike so fast All i wanna do is forget about the past You are there, in a sinking memory I cant save you, but i can bleed
My lover i know, you do not exist But in my dream with you i am obsessed Cant let go, never want to Gotta get in that dream with you
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 27
Käru
|
RE: Asko poeesia
15. juuli 2011, 14:16
hea hea (Y) .
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|