| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 7
|
Maailm, mis on täis päikest.
16. jaanuar 2010, 21:13
Jutust niipalju, et kirjutatud kolm aastat tagasi. Siis, kui ma veel noor ja loll olin. Kriitika on teretulnud ja kui asu olla, siis mul ei ole endal ka õrna aimugi, mida ma sellega öelda tahan.
Päike paistab ja ei paista ka. Nimelt on ta pilve taga, millest sajab vihma. Päike ja vihm moodustavad vikerkaare. Vikerkaar on värviline. Täpselt nagu inimese iseloom. Üks armastab koeri, teine kasse. Kolmas armastab üldse elevante. Jah, neid elevante, kes on suured ja kohmakad. Täpipealt samasugused on vasakukäelised, kellele antakse käsk parema käega kirjutama hakata. Hakata kirjutama neid imelisi raamatuid, mis vähendavad miljonite inimeste igavust. Igavust - seda tunnet, kui sul pole midagi teha ja sa lähed kohe hulluks. Selliseks hulluks, kes jookseb meelega vastu seina või lõigub ennast. Lõigub ennast suure ja terva noaga - nagu vorsti. Vorsti, mis on ilus ja roosa, kuid siiski mitte nii ahvatlev, et kogu maailmale meeldida. Meeldida sellele maailmale, kus paistab kogu aeg päike.
|
|
+1
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 4
|
Re: Maailm, mis on täis päikest.
16. jaanuar 2010, 23:01
Ossa nuga nagu. Päris huvitav pärl, ütleks.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
16. jaanuar 2010, 23:32
Mulle meeldib see jutt, sest üks teema algab teisega, s.t. et kui teema lõppeb kassiga, siis uus teema algab ka kassiga, mõnus. Mõnel, kes seda juttu hilja õhtul loeb, võib aju täitsa kokku jooksutada
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|
|
Hinnang: 65
|
17. jaanuar 2010, 0:45
Hmm, imelik, huvitav. Oleks nagu filosofeerimine, aga lõppkokkuvõttes jõuab algusesse tagasi, seega vist ikka ei ole. Aga hea jutt küll
not bad |
|
+-0
|