Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
| Autor | Teade |
|---|---|
|
Hinnang: 1 |
RE: Rutikese luulenurk14. november 2011, 21:57 Ma otsisin ja otsisin kohta, kuhu saaks oma luuletusi veel ülesse panna, peale oma blogi.Oma blogi ju loevad vaid mu sõbrad ning parem on kui loeks mu teoseid keegi võõras. ![]() nüüd ma siis lisan siia paar kolm neli luuletust. Teile, nautimiseks ja seedimiseks ja kui väga vaja oksendamiseks! EMA TEHTUD TOIT AITAB Ma kukun ja Kukun Ja kukun. Aga kuidagi ei maandu, Ei ole pinda kust tõusta. Ma kukun ja Kukun Ja kukun. Nagu tiivutu vares, Et lend oleks parem. Tiivutu, peatu, väsinud. Maas pikali viimane tõuk. Kuigi hing on edasi läinud, Pole keha sittagi väärt. Ma kukun ja Kukun Ja kukun. Aga keegi ei näe. Mitte üks ei püüa. …. Äkki Sina annad mul käe? Ja mu ema teeb süüa. PAUK! Silmad vajuvad kinni. Kas mitte ei suru neid keegi teine? Süda aeglaselt lööb. Tühi hing, lased end võtta Nagu laviin võtab maa. Sa sunnitult astud sõtta, Iseenda vastu astud sa. PAUK! Kuul läbis su jutu pea. Sa naerad. Ellu jääd siiski, sa tead, Et endale auku kaevad. Hüpiknukkude kurb tants, Sa oled üks neist. Haige, jäle malts. Sa oled ühiskond. Räpane pealiskiht. Südametu. Nii nõrk, nii kihvt Hingetu Mu silmad vajuvad kinni. Sina neid surud? Süda kiirelt lööb. JÜRI ÜDI Ma otsin tõelist meest, Oma enese teist poolt. Merest, verest raamatust Kui ema, kannaksin hoolt. Oh, kallis kus viibid? Pilvine taevas katab silmad. Kardan, et mööda hiilid. Mu käed on nii külmad. On olevik, elan minevikku, Just minu tulevik on see. Kuskilt arhiivist otsin su pilku. Kas olen eksinud teelt? Palun ütle, miks sind pole Ausalt, rohkem ma ei küsi. Üksi külm, nii kole. Kus oled, mu Jüri Üdi? Sellised siis minu viimased luuletused... Kui meeldib, siis küsige aga mu luuleblogi linki või kontakteeruge minuga niisama, et luuletada.. rutt.olenko@hotmail.com (msn) |
| +1 |