Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
| Autor | Teade |
|---|---|
|
Hinnang: -1 |
RE: Üks väike lugu , ma kirjutasin selle kui olin esimeses klassis .06. november 2010, 22:05 oli kord tüdruk kelle nimi oli Pille-Riin .Pille-Riini ema ütles üks päev:"Kuule Pille-Riin lähme ujuma."Pille-Riin oli kurb kuna tema ei osanud ujuda ja tema ema ei teadnud seda . Järgmine päev läksid nad kahekesi ujuma . "Emme ma pean midagi sulle ütlema," ütles Pille-Riin . "ma ei oska ujuda , kas sa saad mind õpetada ?" "Kallikene kas sa ei võinud seda enne öelda ?" küsis ema . Nad läksid edasi emal kaval naeratus näol . Ema käsikis Pille-Riinil istuda niikaua kui ta tagasi tuleb . 15minuti pärast oli ema tagasi ujumis õpetajaga .Pille-Riin läks vette, muidugi lastebasseini. Mõne kuu pärast oli Pille-Riin oma lasteaia rühma parim ujuja ,ning talle anti ujumis vöö kus oli kirjutatud . "Oma rühma parim ujuja ." see oli väga väike jutt aga ma ise olin ka nii väike siis . |
| +-0 |