Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
| Autor | Teade |
|---|---|
|
Hinnang: 147
|
RE: E-raamatud06. veebruar 2012, 14:17 Kirjandus liigub tahest-tahtmata digitaalsesse vormi. Erialast kirjandust loen ma isiklikult juba eranditult iPadilt, mitte nendest 800+ lk paperbackidest.Ka Eestis hakkavad raamatud vaikselt "e-stuma", paraku ei ole nende hind sugugi odavam, kui paberkujul. Mõned kohad, kust saab eesti keelseid raamatuid: Krisostomus Ebooks.ee Apollo Rahva Raamat Pean tunnistama, et eesti keelset e-raamatut pole ma veel ostnud (ega ka piraatinud..), nagunii loen enamasti inglise keeles. Inglise keelne ilukirjandus on suures osas ka PirateBays soodukaga. Kas loete E-raamatuid? Kui jah, mis seadmega? Isiklikult on mul iPad ning mingi suvaline e-raamatu lugeja, mis osutus minu jaoks kasutuks. Nimelt ei suutnud see PDFis korralikult jooniseid ning tabeleid renderdada. Paraku on raamatud, mida ma loen neid täis. iPad on seevastu asendamatuks luguriks saanud. |
| +-0 |