Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Teie esimene suhe?

Autor Teade
Hinnang: 1

RE: Teie esimene suhe?

23. detsember 2011, 23:30 Kuidas algas või oli teie kõige kõige esimene suhe ja mis emotsioonid sellest ?Naerab
+-0
Hinnang: 0

RE: Esimene suhe :D

29. detsember 2011, 12:23 Täpselt ei mäletagi kuidas algas, aga emotsioonid on sellest väga halvad.. ei taha enam seda tunnet kogeda Naerab.D
+-0

03. jaanuar 2012, 23:38 Noo, see, et poiss meeldis mulle põhimõtteliselt terve suve. Ta oli mu endise parima sõbranna naaber. Suvel vahel käisime naq sõpradega väljas. Aga päris suve lõpus oli, et olime sõpradega minu juures. Nad hakaksid ära minema tegin kõigile pm kallis. Ja ss jäi veel Tema järgi, mina naq ei tahtnud teha kallis, ja ss tuli minu juurde ja ytles et mis ss ikka tegi kallis(ja jube kõvasti). Kõik läkis uksest älja (ss oli 2. kalli ring) Naq me Temaga jäime 2kesi ja ta tõmbas ukse kinni, vnhh me mõlemad, aga mdea miks..ss kysis, et kas mus saab(essa mõõtte WTFFF??.. kuigi naq automaatselt vastasin ikka). Siis läks kõik oma rada edasi hakaksime palju rohkem suhtlema jne. Nyyd olema juba koos 4 kuud. Sõbrad minu ümber on kõik lahku läinud ja ss kokku tagsi . Aga meie oleme järiest 4 kuud olnud koosRõõmus
+-0

07. jaanuar 2012, 13:10 Sul on Kiizuhh siis vähemalt vedanud Naerab , kui mulle keegi meeldib hoian ma selle alati oma teada, pole lihtsalt julgust tunnistadaRõõmus
+-0
LaRZe I'm a little guy

19. jaanuar 2012, 2:53 Käisin koolis , sõbral oli tuttav tüdruk ja nad koguaeg nagu suhtlesid siis ükskord ütlesin ,et anna ma räägin ka korra temaga ja andiski rääkisin ka igast teemat ja juttu aga jube ülbelt rääkis Naerab . Siis läks paar päeva mööda sain ta numbri hakkasin tülitama . Lõpuks enam ei olnud ta nii vihane koguaeg , siis tekis mingid väiksed tõmbed aga hiljemalt helistas tema koguaeg , telefoni ma käest ära ei saanudki . Siis ta ütles ,et peaksime äkki üksteist nägema ,et millised me välja näeme ma siis nagu täiega mõtlesin ise nagu wtff ImestunudImestunud . Siis ütlesin okei , siis nägime esimest korda nii ,et ta oli bussis ja mina väljas see oli esimene kord Naerab . Järgmine kord saime juba kokku tuli ise mulle külla ja siis hakkas täiega käima jube hea tunne oli (A) - Lõpuks tegime musi jne , pm me armusime esimesest silmapilgust ja oleme koos siiamaani ehk 2 kuu pärast on aasta koos oldud
image
+-0
Veikuu Me Love You :P
Hinnang: 2

06. aprill 2012, 22:15 Oleks minu elu nii kerge selles osas ._. Mul on küll tüdruk jnii, aga mnjah ... Mured .
ma näen, et sa räägid, aga see ei tähenda et ma sind kuulan .
+-0
krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu.

07. aprill 2012, 20:16 Mina ei kavatse enne 18 sünnipäeva ühtegi poissi endale nii ligi lasta et meil oleks mingi suhe või midagi palju enamat. Ma võin olla nende sõber aga enamat nad minult ei saaks.
+-0
Postitusi kokku 20369
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 19 registreeritud kasutajat ning 19 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Hinnang: 15
Saada sõnum
, acurath  avatar acurath Elus Postitusi: 202
Hinnang: 2
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Aare  avatar Aare Postitusi: 945
Hinnang: 17
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Nicole--  avatar Nicole-- Postitusi: 439
Hinnang: 38
Saada sõnum
, kanakukk kanakukk Postitusi: 3
Saada sõnum
, kr155u  avatar kr155u Lovely Girl Postitusi: 129
Hinnang: 6
Saada sõnum
, Hans  avatar Hans It's all in your mind. Postitusi: 465
Hinnang: 32
Saada sõnum
, K2rru  avatar K2rru Pisike Leopard♥ Postitusi: 317
Hinnang: 27
Saada sõnum
, Minna  avatar Minna Radiaatorike! Postitusi: 41
Hinnang: 7
Saada sõnum
, Screech  avatar Screech Postitusi: 99
Hinnang: 12
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Totukas  avatar Totukas Postitusi: 0
Saada sõnum
, LiinaO LiinaO Postitusi: 0
Saada sõnum