| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 1
|
RE: Teie esimene suhe?
23. detsember 2011, 23:30
Kuidas algas või oli teie kõige kõige esimene suhe ja mis emotsioonid sellest ?
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 0
|
RE: Esimene suhe :D
29. detsember 2011, 12:23
Täpselt ei mäletagi kuidas algas, aga emotsioonid on sellest väga halvad.. ei taha enam seda tunnet kogeda .D
|
|
+-0
|
|
|
03. jaanuar 2012, 23:38
Noo, see, et poiss meeldis mulle põhimõtteliselt terve suve. Ta oli mu endise parima sõbranna naaber. Suvel vahel käisime naq sõpradega väljas. Aga päris suve lõpus oli, et olime sõpradega minu juures. Nad hakaksid ära minema tegin kõigile pm kallis. Ja ss jäi veel Tema järgi, mina naq ei tahtnud teha kallis, ja ss tuli minu juurde ja ytles et mis ss ikka tegi kallis(ja jube kõvasti). Kõik läkis uksest älja (ss oli 2. kalli ring) Naq me Temaga jäime 2kesi ja ta tõmbas ukse kinni, vnhh me mõlemad, aga mdea miks..ss kysis, et kas mus saab(essa mõõtte WTFFF??.. kuigi naq automaatselt vastasin ikka). Siis läks kõik oma rada edasi hakaksime palju rohkem suhtlema jne. Nyyd olema juba koos 4 kuud. Sõbrad minu ümber on kõik lahku läinud ja ss kokku tagsi . Aga meie oleme järiest 4 kuud olnud koos
|
|
+-0
|
|
|
07. jaanuar 2012, 13:10
Sul on Kiizuhh siis vähemalt vedanud , kui mulle keegi meeldib hoian ma selle alati oma teada, pole lihtsalt julgust tunnistada
|
|
+-0
|
|
|
19. jaanuar 2012, 2:53
Käisin koolis , sõbral oli tuttav tüdruk ja nad koguaeg nagu suhtlesid siis ükskord ütlesin ,et anna ma räägin ka korra temaga ja andiski rääkisin ka igast teemat ja juttu aga jube ülbelt rääkis . Siis läks paar päeva mööda sain ta numbri hakkasin tülitama . Lõpuks enam ei olnud ta nii vihane koguaeg , siis tekis mingid väiksed tõmbed aga hiljemalt helistas tema koguaeg , telefoni ma käest ära ei saanudki . Siis ta ütles ,et peaksime äkki üksteist nägema ,et millised me välja näeme ma siis nagu täiega mõtlesin ise nagu wtff  . Siis ütlesin okei , siis nägime esimest korda nii ,et ta oli bussis ja mina väljas see oli esimene kord . Järgmine kord saime juba kokku tuli ise mulle külla ja siis hakkas täiega käima jube hea tunne oli (A) - Lõpuks tegime musi jne , pm me armusime esimesest silmapilgust ja oleme koos siiamaani ehk 2 kuu pärast on aasta koos oldud
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 2
|
06. aprill 2012, 22:15
Oleks minu elu nii kerge selles osas ._. Mul on küll tüdruk jnii, aga mnjah ... Mured .
ma näen, et sa räägid, aga see ei tähenda et ma sind kuulan . |
|
+-0
|
krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu.
|
07. aprill 2012, 20:16
Mina ei kavatse enne 18 sünnipäeva ühtegi poissi endale nii ligi lasta et meil oleks mingi suhe või midagi palju enamat. Ma võin olla nende sõber aga enamat nad minult ei saaks.
|
|
+-0
|