| Autor |
Teade |
|
Hinnang: -1
|
RE: Millised on/olid teie klassikaaslased ?
06. november 2010, 22:35
minu klassikaaslased on HULLUD .sõnaotsesesmõttes .alati tuleb neist eemale hoida. ime et õpse neid kannatavadd .kui sa neile ette jääd siis mõni nneist lihtsalt lööb .ma istusin oma laua taga ja üks tuli jalõi mind väga-väga kõvasti .
ma lõin loomulikult vastu ,aga siis jäi kõik minu süüks .
kolm põhjust miks :
1. ta läks kitule ning see õps ei salli mind
2.ta hakkas nutma ja ilma löögita ei nuteta .
3.tal oli sinikas seal kohas  
mu klassis käivad 2 tüdrukut kes elavad kuskil maa kandis ja nad on hästo vaesed.
ning mu klassis käib üks poiss kes midagi ei saa siis hakkab karjuma . ja tema peab ütlema nendele tüdrukutele et neil on kirbud. aga see pole tõsi . kuna kõik arvavad et neil on koerad .
mul on ka kodus koerad aga mul pole ju kirpe .ja mind ei norita .
igastahes ma tahtsin teile öelda :"Ärge norige oma klassikaaslasi sest muidu olete ise selles süüdi ."
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 0
|
25. november 2010, 19:56
Annumuzzi kirjutas 06 november 2010 22:35:
minu klassikaaslased on HULLUD .sõnaotsesesmõttes .alati tuleb neist eemale hoida. ime et õpse neid kannatavadd .kui sa neile ette jääd siis mõni nneist lihtsalt lööb .ma istusin oma laua taga ja üks tuli jalõi mind väga-väga kõvasti .
ma lõin loomulikult vastu ,aga siis jäi kõik minu süüks .
kolm põhjust miks :
1. ta läks kitule ning see õps ei salli mind
2.ta hakkas nutma ja ilma löögita ei nuteta .
3.tal oli sinikas seal kohas 
mu klassis käivad 2 tüdrukut kes elavad kuskil maa kandis ja nad on hästo vaesed.
ning mu klassis käib üks poiss kes midagi ei saa siis hakkab karjuma . ja tema peab ütlema nendele tüdrukutele et neil on kirbud. aga see pole tõsi . kuna kõik arvavad et neil on koerad .
mul on ka kodus koerad aga mul pole ju kirpe .ja mind ei norita .
igastahes ma tahtsin teile öelda :"Ärge norige oma klassikaaslasi sest muidu olete ise selles süüdi ."
Mul on ka suht hull ma ise olen tüdruk aga mina olen pm see keda koguaeg kiusatakse ja noritakse jne. Väga hullud ikka. No mina ei sa midagi teha kui ma kole olen vms Olen seal alles uus ka jn .
|
|
+-0
|
|
Hinnang: -1
|
26. november 2010, 16:05
Seda külll ma tulin ka alles seee aasta oma uude klassi ja mind ei norita enam kuna ma rääkisin õpetajaga
Aga ma sain nendega kenasti sõbraks
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
03. jaanuar 2011, 23:41
Mina käin väga mõnusate inimestega ühes klassis. Midagi, kedagi paremat annab soovida. Kõik on väga erinevad, kuid samas nii sarnased, aktiivsed ja väga kokkuhoidvad. Üheskoos võtame osa kooliüritustest (kus on klassi au mängus) ja korraldame väikseid pidusid, istumisi selleks, et lihtsalt koos olla. Muidugi on ka erimeelsusi ja kaklemisi nagu õdedel-vendadel ikka aga need lahenevad üldjuhul ruttu. Ja klassijuhataja on ka väga, väga tore inimene.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
03. jaanuar 2011, 23:48
Hetkel on väga lahedad inimesed. Kõige rohkem meeldib mulle see, et inimeste vanus on erinev ja sellepärast me sobimegi väga väga hästi. Paremaid kursusekaaslaseid ei oska soovidagi. Kokku hoiame ka . Isegi see sobib, et üks poiss (mees) teeb eneselegi teadmata naljakaid repliike ja ta suudab alati küsida kõige tobedamaid küsimusi . Nt: Täna klassijuhataja luges kõik head õpilased ette ja küsis: "Kas on keegi veel, kellel peaks 4-5 olema?", kuigi kõik teavad ja ta kinnitas ise ka hetk tagasi, et inglise keel on vähemalt MA, suutis ta öelda: "Mina." : DD
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|
|
|
07. aprill 2011, 20:27
Mul on klassiga nagu nii vedanud , et kõik on kui üks suur pere teeme kõike koos jne ma nii mäletan, kui 3 aastat takasi 5 klassi läksin. Algul minuga ei julgetud suhelda kuna ma tundusin jubedalt ülbe ja üleolevana kuid pikapeale võeti mind omaks ning nüüd saan suurepäraselt peaaegu kõikidega läbi, paar segavat faktorit eks ole igas klassis, kes kõike ja kõiki kiusavad ja mõnitavad aga nad ongi meil klassis ühed erandid, et kui midagi nad julgevad öelda pannakse neil teistepoolt suu kohe kinni.
|
|
+-0
|
|
|
09. detsember 2011, 20:37
Mind narritakse koe hullusti sest et olen pikk  Ma olen174 cm pikk nagu nõmedad hullud terve klass on minu vastu aga noh mis teha :S
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 65
|
13. detsember 2011, 22:19
Ütle neile, et nad Ameerika supermodelle või midagi vaataksid, ehk hakkavad kadestama hoopis siis. Kui nad juba praegu sisimas tegelikult ei kadesta ja just sel põhjusel ei nori.
not bad |
|
+-0
|
|
|
16. detsember 2011, 22:28
Tagarääkimine on mõtetu asi ja ka lõppudelõpuks väga halb asi. Natuke aega tagasii tegi üks poiss enesetapu, kuna teda noriti koolist juba esimesest klassist alates nii kahjuu... Mind ka klassis narritakse ja räägitakse taga, olen ise ka mõelnud väga negatiivseid mõtteid, kuid ma olen seed sügavale sisse ära peitnud:'( :'(
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
19. jaanuar 2012, 2:58
Minu klass alati selline olnud , mind pole elusees noritud ,vabandage et nii ütlen aga ( Keegi ei julgend )
|
|
+-0
|