| Autor |
Teade |
|
Hinnang: -1
|
RE: Abi: Mida küsida sünnipäevaks?
06. november 2010, 19:31
Mul tuleb Detsembris sünnipäev aga ma ei tea mida ma tahksin . Vanaema ütles juba et ma peaks ära valima mida ma tahan .
kuid ma ei oska midagi küsida , mul ooleks justkui asjad olemas.'
kuigi alles ma tahtsin saada omale läpakat ja telefoni ja kõike veel .
kuid nüüd ma ei taha midagi .
P.S. mu üde ütles et ma võiksin küsida omale kõrvarõnga auke ja sõrmust . kas on hea idee ?
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
RE: Sünnnipäev .
06. november 2010, 19:48
Jaa, ehteid on alati hea sünnipäevaks saada ja üleüldse kingituseks, näiteks ongi minu lemmikkingitusteks ehted, eriti sõrmused .
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|
|
Hinnang: 7
|
06. november 2010, 23:13
(hint: enne kirjavahemärki ei ole tühikut, ainult pärast on)
Ehted ja asjad, mida tõesti vaja on, teevad rohkem rõõmu kui need, millel tegelikult otstarvet ei ole. Mõtle nt selle peale, et kas sa tahad midagi muuta (soengut, enda tuba..) ja kui tahad, siis ütle inimestele, keda sa sünnipäevale kutsud, mida sa täpselt tahad. See välistab selle, et teised, kes su sünnipäevale tulevad, on paanikas, sest nad ei tea, mida sulle kinkida ja sa võid kindel olla, et saad midagi vajalikku.
|
|
+-0
|
|
|
07. november 2010, 19:29
mul pole mõtet tuba muuta ,nagunii siia ei mahu asju mul on liiga väike tuba ja mu juuksed on lühikesed -
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
07. november 2010, 22:48
Jah, nt. ma olen alati kutse juurde kirjutanud, et "kingitus võiks tulla südamest.", halvasti sõnastatud lause, aga ma ei taha iseenesest sünnipäevaks üldse raha, pigem ikka tõesti asju, mis tulevad südamest .
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
2011 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
Hard Worker
2010 meeskonnaliige
|
08. november 2010, 0:03
Liiiisu kirjutas 07 november 2010 22:48:
Jah, nt. ma olen alati kutse juurde kirjutanud, et "kingitus võiks tulla südamest.", halvasti sõnastatud lause, aga ma ei taha iseenesest sünnipäevaks üldse raha, pigem ikka tõesti asju, mis tulevad südamest  .
Aga südamest tuleb ju...veri?
Aga sünnipäva kingituse koha pealt...mina jääksin siiski läpaka/telefoni juurde. Need on asjad, mida sa pidevalt kasutad ning millest on sul ka reaalselt kasu. Kõrva aukude või ehete koha pealt ei oska ma mehena kommenteerida. Küll aga olen nõus Miinaga selle koha pealt, et see võiks olla midagi, mida sa ka aasta pärast kasutad.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
09. november 2010, 0:24
Ehted on küll hää valik mu meelest. Käekell on ka hea kingitus tglt, rohkem küll siis kui ise kingitust teed. Iga kord kui kella vaadata, tuleb kinkija meelde
I'd kill for a Nobel Peace Prize! |
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
09. november 2010, 0:25
Aga jõuluvana tuua peaks ka midagi jätma ju
I'd kill for a Nobel Peace Prize! |
|
+-0
|
|
|
09. november 2010, 22:12
läpparit tahaks kaa , aga oaos küsib koguaeg mida teha sellega ? , kas see on parem lauaarvutist ? jne.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
09. november 2010, 22:34
Annumuzzi kirjutas 09 november 2010 22:12:
läpparit tahaks kaa , aga oaos küsib koguaeg mida teha sellega ? , kas see on parem lauaarvutist ? jne.
Läppari mõned plussid:
* Saab vajadusel kaasa võtta nt. kooli/reisile vms, samuti saab mugavalt toas liigutada.
* On kompaktne, võtab vähem ruumi.
* Sisse ehitatud WiFi kaart.
jne.
Minu jaoks just suurim pluss see, et saan suvalisel ajal kuhu tahan sellega liikuda Proovi sa lauaarvuti kaasa võtta kohtumisele vms.
|
|
+-0
|