Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Abi: Mida küsida sünnipäevaks?

Autor Teade
Hinnang: 38

• Aasta naine 2011

RE: Abi: Mida küsida sünnipäevaks?

09. november 2010, 23:06 Tegelikult ma ise küll eriti ei tahaks, et keegi mulle ehteid/riideid/käekotte vms kingiks, sest mulle ei pruugi need asjad meeldida, mida ma ise pole valinud ja siis on üsna nõme teha nägu, et väga ilus jne. Igal inimesel on siiski nii erinev stiil. Tehnikat on selles mõttes hea küsida, et sa saad selle ise välja valida.
+-0
Hinnang: -1

10. november 2010, 16:39 Haha .Rõõmus
+-0
Hinnang: 1

09. aprill 2011, 13:05 mulle hakkasid need väiksed läpparid meeldima, see hea kingitus. odav ja kasulikNaerab
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Aasta jutustaja 2011
  • 2011 meeskonnaliige
  • 2010 meeskonnaliige
  • Hard Worker

09. aprill 2011, 13:46
allan281 kirjutas 09 aprill 2011 13:05:
mulle hakkasid need väiksed läpparid meeldima, see hea kingitus. odav ja kasulikNaerab

Eks neil ole omad positiivsed ja negatiivsed aspektid. Ma kinkisin emale Samsung tumepunase N220e (täpselt nagu ta tahtis, ma ei oleks usegi uskunud, et sellise leian, aga näe - kus häda kõige suurem seal Samsung kõige lähem).
Positiivne (ja kõik negatiivse ülekaaluv) on aku. 8 tunnise konverentsi, kus laadimisvõimalus puudub elab ta üle. Selle aku peab kauem vastu, kui ku Macbooki oma.
Samas jõudlus on võrreldav mu telefoniga. Live streamide vaatamine tõmbab asja juba vaikselt kooma. Ja see klaviatuur on täiesti võimatult väike...niisama netis olemiseks sobib, aga tööd teha pole võimalik.

Samas olen nõus, et tegemist on hea sünnipäevakingiga. Need on juba niivõrd odavad, et sellise kinkimine on täiesti reaalne.
+-0

09. aprill 2011, 15:06 varsti hakkab õppetöö ka toimuma internetisNaerab
+-0
Hinnang: 0

04. jaanuar 2012, 21:00 Jamhh, läpakas oleks suht hea kingitus.Seda saad igalepoole kaasa võtta. Aga jällegi mõnemõttes on lauaarvuti hea, kes on nagu mingi arvutihull. Mina isegi ei tahaks lauaarvutit. Läpakat parem kaasas kanda. Rääkisin ema ka ära, et ma saaks läpaka sünnaks(sünna on veebruaris). Niiet soovitaks läppakat sünnaks, kui kellegil just ei ole Rõõmus .
+-0
LaRZe I'm a little guy

19. jaanuar 2012, 2:56 Ma vastan tegelikult praegusele teemale sellepärast , et detsember on juba läbi ja ma saan ikka teemale vastata ??? WTF ImestunudImestunud . Kas mitte ei peaks vanad teemad lukku panema ??
image
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

19. jaanuar 2012, 18:52
LaRZe kirjutas 19 jaanuar 2012 2:56:
Ma vastan tegelikult praegusele teemale sellepärast , et detsember on juba läbi ja ma saan ikka teemale vastata ??? WTF ImestunudImestunud . Kas mitte ei peaks vanad teemad lukku panema ??

See teema on avatud seetõttu, et sarnane küsimus, et mida kellelegi sünnipäevaks kinkida, võib ka teistel tekkida, pole siis tarvidust alati uut teemat tegema hakata
image
+-0
LaRZe I'm a little guy

19. jaanuar 2012, 20:07 Mno kui mul see aasta nüüd 16 detsember sünnipäev tuleks siis paluks ladat Näitab keelt
image
+-0
Veikuu Me Love You :P
Hinnang: 2

06. aprill 2012, 22:25 Tahaks ka endale läpparit. Laptopi miinused on need: 2GB vahemälu on pmst nagu lauaarvutil oma 512MB vahemälu .. Õel on läppar ning tal on 2gb ja mingi suhtkoht hea Inteli Protsessor. Arvutis on pmst 95% seal olekuajast koomas :/ Netis olekul ka lääg jms ... Korralikud laptopid maksavad paljupalju ja ma arvan, et mu vanemad küll ei ostaks mulle sünnaks :/ Õnnetu
ma näen, et sa räägid, aga see ei tähenda et ma sind kuulan .
+-0
Postitusi kokku 20370
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 18 registreeritud kasutajat ning 19 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Hinnang: 15
Saada sõnum
, acurath  avatar acurath Elus Postitusi: 202
Hinnang: 2
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Aare  avatar Aare Postitusi: 945
Hinnang: 17
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Nicole--  avatar Nicole-- Postitusi: 439
Hinnang: 38
Saada sõnum
, kanakukk kanakukk Postitusi: 3
Saada sõnum
, kr155u  avatar kr155u Lovely Girl Postitusi: 129
Hinnang: 6
Saada sõnum
, Hans  avatar Hans It's all in your mind. Postitusi: 466
Hinnang: 32
Saada sõnum
, K2rru  avatar K2rru Pisike Leopard♥ Postitusi: 317
Hinnang: 27
Saada sõnum
, Minna  avatar Minna Radiaatorike! Postitusi: 41
Hinnang: 7
Saada sõnum
, Screech  avatar Screech Postitusi: 99
Hinnang: 12
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Totukas  avatar Totukas Postitusi: 0
Saada sõnum