| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 38
Aasta naine 2011
|
RE: Abi: Mida küsida sünnipäevaks?
09. november 2010, 23:06
Tegelikult ma ise küll eriti ei tahaks, et keegi mulle ehteid/riideid/käekotte vms kingiks, sest mulle ei pruugi need asjad meeldida, mida ma ise pole valinud ja siis on üsna nõme teha nägu, et väga ilus jne. Igal inimesel on siiski nii erinev stiil. Tehnikat on selles mõttes hea küsida, et sa saad selle ise välja valida.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: -1
|
10. november 2010, 16:39
Haha .
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
09. aprill 2011, 13:05
mulle hakkasid need väiksed läpparid meeldima, see hea kingitus. odav ja kasulik
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
2010 meeskonnaliige
Hard Worker
|
09. aprill 2011, 13:46
allan281 kirjutas 09 aprill 2011 13:05:
mulle hakkasid need väiksed läpparid meeldima, see hea kingitus. odav ja kasulik
Eks neil ole omad positiivsed ja negatiivsed aspektid. Ma kinkisin emale Samsung tumepunase N220e (täpselt nagu ta tahtis, ma ei oleks usegi uskunud, et sellise leian, aga näe - kus häda kõige suurem seal Samsung kõige lähem).
Positiivne (ja kõik negatiivse ülekaaluv) on aku. 8 tunnise konverentsi, kus laadimisvõimalus puudub elab ta üle. Selle aku peab kauem vastu, kui ku Macbooki oma.
Samas jõudlus on võrreldav mu telefoniga. Live streamide vaatamine tõmbab asja juba vaikselt kooma. Ja see klaviatuur on täiesti võimatult väike...niisama netis olemiseks sobib, aga tööd teha pole võimalik.
Samas olen nõus, et tegemist on hea sünnipäevakingiga. Need on juba niivõrd odavad, et sellise kinkimine on täiesti reaalne.
|
|
+-0
|
|
|
09. aprill 2011, 15:06
varsti hakkab õppetöö ka toimuma internetis
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
04. jaanuar 2012, 21:00
Jamhh, läpakas oleks suht hea kingitus.Seda saad igalepoole kaasa võtta. Aga jällegi mõnemõttes on lauaarvuti hea, kes on nagu mingi arvutihull. Mina isegi ei tahaks lauaarvutit. Läpakat parem kaasas kanda. Rääkisin ema ka ära, et ma saaks läpaka sünnaks(sünna on veebruaris). Niiet soovitaks läppakat sünnaks, kui kellegil just ei ole .
|
|
+-0
|
|
|
19. jaanuar 2012, 2:56
Ma vastan tegelikult praegusele teemale sellepärast , et detsember on juba läbi ja ma saan ikka teemale vastata ??? WTF  . Kas mitte ei peaks vanad teemad lukku panema ??
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
19. jaanuar 2012, 18:52
LaRZe kirjutas 19 jaanuar 2012 2:56:
Ma vastan tegelikult praegusele teemale sellepärast , et detsember on juba läbi ja ma saan ikka teemale vastata ??? WTF   . Kas mitte ei peaks vanad teemad lukku panema ??
See teema on avatud seetõttu, et sarnane küsimus, et mida kellelegi sünnipäevaks kinkida, võib ka teistel tekkida, pole siis tarvidust alati uut teemat tegema hakata
|
|
+-0
|
|
|
19. jaanuar 2012, 20:07
Mno kui mul see aasta nüüd 16 detsember sünnipäev tuleks siis paluks ladat
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 2
|
06. aprill 2012, 22:25
Tahaks ka endale läpparit. Laptopi miinused on need: 2GB vahemälu on pmst nagu lauaarvutil oma 512MB vahemälu .. Õel on läppar ning tal on 2gb ja mingi suhtkoht hea Inteli Protsessor. Arvutis on pmst 95% seal olekuajast koomas :/ Netis olekul ka lääg jms ... Korralikud laptopid maksavad paljupalju ja ma arvan, et mu vanemad küll ei ostaks mulle sünnaks :/
ma näen, et sa räägid, aga see ei tähenda et ma sind kuulan . |
|
+-0
|