Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Vikerkaare poolt või vastu

1 , 2 , 3 , 4 , 5 Järgmine
Autor Teade
Hinnang: 1

RE: Vikerkaare poolt või vastu

20. jaanuar 2012, 22:19 Olete homode/lesbide vastu või poolt.. põhjendus ka Naerab Isiklikult olen nende poolt, kuna ma ei näe neis midagi väära. Nad on ju nagu tavalised inimesed ainult et vaatavad samast soost inimesi Naerab
+-0
LaRZe I'm a little guy

21. jaanuar 2012, 7:58 mina olen poolt , minuarust ka samad inimesed
image
+-0
Hinnang: 12

21. jaanuar 2012, 9:39 Oh. Minu lemmik teema, peale mõne veel. Naerab
Ma ei tea, tiba jälk tegevus on oma julka teise mehe aanusesse ajada. :S Ma ei mõista, mis siin normaalset on?
Ei olegi ju.
On mees ja on naine! Saate aru? Isane ja emane. Liigi püsima jäämiseks on vaja kaht osapoolt, kes on erinevast soost. Nii on see juba aegade algusest saati. Ei ole nagu põllumeestega, et külvame seemne s*ta sisse ja vaatame, mis sügiseks on saanud ja siis tuleb suur lõikuspidu.
+2
Hinnang: 65

21. jaanuar 2012, 10:28
Screech kirjutas 21 jaanuar 2012 9:39:
Oh. Minu lemmik teema, peale mõne veel. Naerab
Ma ei tea, tiba jälk tegevus on oma julka teise mehe aanusesse ajada. :S Ma ei mõista, mis siin normaalset on?
Ei olegi ju.
On mees ja on naine! Saate aru? Isane ja emane. Liigi püsima jäämiseks on vaja kaht osapoolt, kes on erinevast soost. Nii on see juba aegade algusest saati. Ei ole nagu põllumeestega, et külvame seemne s*ta sisse ja vaatame, mis sügiseks on saanud ja siis tuleb suur lõikuspidu.

Väga viis post! Kui nad vaikselt kapis istuksid, siis veel võiks tolereerida neid, aga et nad oma hälbega geiparaadidel ja mujal eputama peavad ja omale mingeid õiguseid ka veel nõuavad, see on äärmiselt vastuoluline.
not bad
+-0
Hinnang: 0

27. jaanuar 2012, 22:31 Mina olen ka nende poolt, kuna armastust ei saa sundida. Mida sa teed kui sulle hakkab lihtsalt keegi samast soost meeldima või hakkad teda isegi armastama. Meile tundub see jah õõvastav, kui keegi topib oma vända kellegi ..... Naerab , aga see on ju tänapäev. Kui mees ja naine teevad n.ö. koerapoosi siis on ju kõik ok Naerab, ega nemad saa ju kuhugi mujale midagi pista Naerab
+-0
Minna Radiaatorike!
Hinnang: 7

29. jaanuar 2012, 23:06 Olen täielikult poolt, tahaks omale geist parimat sõpra, kellele mehemuresid kurta ja kellega saaks shoppamas käia. Kunol veab, tal see on juba (zenja), ma nii kade ta peale. Õnnetu
+-0

30. jaanuar 2012, 20:08
Minna kirjutas 29 jaanuar 2012 23:06:
Olen täielikult poolt, tahaks omale geist parimat sõpra, kellele mehemuresid kurta ja kellega saaks shoppamas käia. Kunol veab, tal see on juba (zenja), ma nii kade ta peale. Õnnetu

Olen sinuga täiesti nõus, nn tavalised mehed ei kuula naisi ja neile on tähtis vaid kobe kann, kena tiss ja seks. Tahaks kedagi kellega lihtsalt rääkida ning ta ei mõtleks samal ajal kuidas sind voodisse meelitada Naerab
+-0
Minna Radiaatorike!

30. jaanuar 2012, 20:19
ForeverAl kirjutas 30 jaanuar 2012 20:08:
Olen täielikult poolt, tahaks omale geist parimat sõpra, kellele mehemuresid kurta ja kellega saaks shoppamas käia. Kunol veab, tal see on juba (zenja), ma nii kade ta peale. Õnnetu

Olen sinuga täiesti nõus, nn tavalised mehed ei kuula naisi ja neile on tähtis vaid kobe kann, kena tiss ja seks. Tahaks kedagi kellega lihtsalt rääkida ning ta ei mõtleks samal ajal kuidas sind voodisse meelitada Naerab

Mhmh ja kui mingilt heteromehelt küsid, et kuidas sobib sulle mingi pluus, siis on tavaliselt "noh, sobib kah", ei tule mingit konstruktiivset kriitikat, et äkki sulle see värv üldse ei sobi vms. Naerab
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2011 meeskonnaliige
  • Hard Worker
  • 2010 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011

30. jaanuar 2012, 20:40
Minna kirjutas 30 jaanuar 2012 20:19:

Mhmh ja kui mingilt heteromehelt küsid, et kuidas sobib sulle mingi pluus, siis on tavaliselt "noh, sobib kah", ei tule mingit konstruktiivset kriitikat, et äkki sulle see värv üldse ei sobi vms. Naerab

Aga vastus on aus, ma tõesti ei tea, kas see sulle peaks sobima või ei.
+-0

30. jaanuar 2012, 22:56
MartinG kirjutas 30 jaanuar 2012 20:40:
Minna kirjutas 30 jaanuar 2012 20:19:

Aga vastus on aus, ma tõesti ei tea, kas see sulle peaks sobima või ei.

point selles ongi et nemad ütlevad mida arvavad, kui asi ei sobi siis nad seda ka ütlevad ehk nad avaldavad oma arvamust ausalt Naerab
+-0
1 , 2 , 3 , 4 , 5 Järgmine
Postitusi kokku 20370
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 19 registreeritud kasutajat ning 20 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Elar  avatar Elar Heihei Postitusi: 619
Hinnang: 15
Saada sõnum
, acurath  avatar acurath Elus Postitusi: 202
Hinnang: 2
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Aare  avatar Aare Postitusi: 945
Hinnang: 17
Saada sõnum
, Steff  avatar Steff Rockweeding Postitusi: 727
Hinnang: 73
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Nicole--  avatar Nicole-- Postitusi: 439
Hinnang: 38
Saada sõnum
, kanakukk kanakukk Postitusi: 3
Saada sõnum
, kr155u  avatar kr155u Lovely Girl Postitusi: 129
Hinnang: 6
Saada sõnum
, Hans  avatar Hans It's all in your mind. Postitusi: 466
Hinnang: 32
Saada sõnum
, K2rru  avatar K2rru Pisike Leopard♥ Postitusi: 317
Hinnang: 27
Saada sõnum
, Minna  avatar Minna Radiaatorike! Postitusi: 41
Saada sõnum
, Screech  avatar Screech Postitusi: 99
Hinnang: 12
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Totukas  avatar Totukas Postitusi: 0
Saada sõnum