Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Oled uus liige...
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
Ma peaksin vist kaarti uuesti õppima, sest minu mäletamist mööda asub Aserbaidžaan Taga-Kaukaasias, kas seda loetakse ka nüüd Euroopaks või? Okei, lugu on iseenesest hea ja tore vähemalt, et Itaalia ei võitnud. Ma ei saa üldse aru, kuidas Itaalia nii kõrge koha sai. Kui ma seda lugu kuulsin, siis oli aru saada küll, et nad pole kaua aega osa võtnud . Kahju, et Rootsi ei võitnud, naabrid siiski . Samas tore, et "suurfavoriit" Prantsusmaa ei võitnud, sest siis oleks järgmisel aastal pooled ooperilaulud, mis iseeneset poleks eriti Eurovisiooni stiil. Eestil oleks võinud muidugi paremini minna, aga mis teha, kui Balkani riigid punkte jagavad... Geograafiline asukoht pole meil Eurovisiooni mõttes just eriti soodne, aga no lõppude lõpuks on see ju ainult show. Ehk siis sai üle mitme aasta Eurovisiooni vaadatud ja ausalt öeldes oli see täielik ajaraiskamine.
Alati, kui nad ütlesid "Hitler/Füürer/Adolf või Eva Braun" pidi võtma. Eelmistel aastatel olid paroolideks "Neeger, Homo, Juut ja Paadam". Üks põhiväljendeid, mida nad kasutasid oli "Hitler kaput".
04. märts 2012, 0:19
Kuna mul õnneks või kahjuks televusserit ei ole ja onlainist ka saateid ei vaata, siis Eurovisiooni teemaga pole üldse kursis. Siiski on FB kaudu läbi imbunud tänavuse Eesti Laulu võitja:
Ott Lepland - Kuula
Imho on rohkem chance'i kui siin vahepeal muudel jamadel (ok, Rändajad oli väga hea
It's all in your mind. California dreaming. I ♥ New York.