| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 3
|
RE: Arutlus: Justin B. ja Jonas Brothers, Miley Cyrus/Hannah Montana
05. jaanuar 2011, 11:24
Heii
Kuna olen palju kuulnud Justin Bieberi, Jonas Brothersi ja Miley Cyruse/Hannah Montana kohta halba, eriti Justin Bieberi kohta, siis küsin siin arvamust,mis teie neist arvate ? Kas teile meeldivad, ei meeldi, jne ?
Minule isiklikult meeldivad nad kõik. Hannah Montana meeldis mulle paar aastat tagasi, kui olin natuke noorem. Ükspäev tuli ta kontsert telekast ning imekombel olid mul kõik laulud peas. Hetkel tunnistan, et mulle meeldib Miley Cyrus päris palju. Ning Bieber on ka väga tubli,ta oli ju suhteliselt noor, kui ta enda karjääri alustas ja ta sai päris lühikese ajaga kuulsaks.Olgem ausad, hetkel on ta on ju ülemaailma kuulus. Seega minu respect talle 
Aga see on minu arvamus
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 38
Aasta naine 2011
|
05. jaanuar 2011, 12:31
Ma ei kuula neist kedagi ja mulle arvatavasti nende muusika eriti peale ei läheks. Samas ma arvan, et neist kirjutatakse nii palju halba, sest inimesed on kadedad. Sõltumata sellest, kas kellelegi nad meeldivad või mitte, on nad siiski väga kuulsad.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
Aasta jutustaja 2011
2010 meeskonnaliige
Hard Worker
2011 meeskonnaliige
|
05. jaanuar 2011, 12:47
Kas mitte Miley Cyrus ja Hannah Montana samad isikud pole?
Biber on lihtsalt kommertsobjekt, mida saab lüpsta ja internetis "trollida" (viimane mõjub tema müügile ainult hästi). Olen paar lugu kuulnud ning ei avaldanud rohkem muljet, kui eelmise aasta laulukaruselli viimased 3 kohta.
Küll aga võib Miley Cyrusel tuleviku olla. Erinevalt kõigist neist teistest tiin-staaridest tundub, et tal on skilli nii laulmises, lavashows kui omale tähelepanu tõmbamises. Selle teenage slut imagoga täidab ta kenasti ära Britney Spearsi poolt jäätud tühimiku. Kui meedia tast tüdinema peaks piisab ainult ühest seksivideost või võõrutusravi kuurist ning ta on jälle huviorbiidis...ja edetabeli tipus.
Jonas Brothersist pole ma isegi kuulnud...
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 7
|
05. jaanuar 2011, 13:44
Miley ja Justin oskavad minu arust laulda, aga need laulud, mis neile kirjutatud on, on lihtsalt jubedad. Eriti Justinil.
Jonas Brothersi kohta ei oska seiskohta võtta.
|
|
+-0
|
|
|
05. jaanuar 2011, 14:05
MartinG kirjutas 05 jaanuar 2011 12:47:
Kas mitte Miley Cyrus ja Hannah Montana samad isikud pole?
Biber on lihtsalt kommertsobjekt, mida saab lüpsta ja internetis "trollida" (viimane mõjub tema müügile ainult hästi). Olen paar lugu kuulnud ning ei avaldanud rohkem muljet, kui eelmise aasta laulukaruselli viimased 3 kohta.
Küll aga võib Miley Cyrusel tuleviku olla. Erinevalt kõigist neist teistest tiin-staaridest tundub, et tal on skilli nii laulmises, lavashows kui omale tähelepanu tõmbamises. Selle teenage slut imagoga täidab ta kenasti ära Britney Spearsi poolt jäätud tühimiku. Kui meedia tast tüdinema peaks piisab ainult ühest seksivideost või võõrutusravi kuurist ning ta on jälle meedia huviorbiidis...ja edetabeli tipus.
Jonas Brothersist pole ma isegi kuulnud...
On küll samad isikud aga Miley Cyrus on n.ö 2 isikut. Hannah Montana on parukaga, ja Miley Cyrus on Miley Cyrus - mõlemad on n.ö oma lood kirjutatud, mis sest et nad sama isik on. Trüki youtube.ee-sse, saad eraldi vastused mõnel lool on pandud Miley Cyrus/Hannah Montana vms
|
|
+-0
|
|
|
05. jaanuar 2011, 14:06
mõlemal *
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
15. jaanuar 2011, 2:07
Mulle meeldib Miley Cyrus/Hannah Montana ja mul oli just see jama et nägin ka seda sama kontserdit mis ükspäev oli aga minule ei tulnud ükski laul tuttavana ette . Eriti imelik on see et Hannah Montana ei meeldigi mulle nii väga kui Miley Cyrus . Hannah on nagu selline hullult särav ja nii aga Miley Cyrus on nagu rohkem täiskasvanum . Justin Biber ... Kõik ja kõikial rääkitakse temast , mulle ta laulud meeldivad isegi natukene .. Jonas Brothers jätab täiesti külmaks , ainult ühte lugu olen kuulnud . Muidu hästi laulavad küll jah
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
26. veebruar 2011, 11:26
Hannah ja Miley on ja samad isiksused.
Olin sügise poole Jonas L.A fänn ja Jonas Brothersi fänn, aga nüüd. MILEY ja HANNAH (LL)
biiberi fänn oli päris algul, kui ta nii kuulus ei olnud, enam ei meeldi biiber.
»Don\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'t Regret Anything You Do Because In The End, It Makes You Who You Are « |
|
+-0
|
|
|
05. märts 2011, 22:14
Ma tean, et nad on samad
sellepäras ongi ,et Miley Cyrus/Hannah Montana - nende lood on erinevad
aga jah
ja eespool on sellest samaks isiksusest olemisest ka palju juttu 
aga mulle endale meeldivad ka hannah ja miley ja biiber ka 
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
05. märts 2011, 22:58
Justin Bieber'it on liiga palju. Laulud on iseenesest kuulatavad, aga isik ise on ebameeldiv. Montana filmi olen näinud, päris hea oli.
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|