| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 0
|
RE: Arutlus: Justin B. ja Jonas Brothers, Miley Cyrus/Hannah Montana
24. mai 2011, 21:22
Olen nende kõigi fänn. Miley Cyrus ja Hannah Montana on üks ja sama isik. Lihtsalt Hannah Montana on saade, kus Miley Cyrus mängib päeval tavalist tüdruk Miley Stewartit ja õhtul on popstaar Hannah Montana. See saade lõppes tegelikult juba ära. Miley Cyrus ei ürita jätta teenage slut imagod.. ta ütles, et tal väga kahetseb et bongi või mis iganes see oli proovis. Ta on ikkagi Disney staar ja ta ei saa päris nii käituda.. aga ta üritab küll kiiresti suureks saada. Mulle ta meeldib.
Olen Justin Bieberi fänn, aga see et tast nii palju räägitakse viskab küll üle.. need kellele ta ei meeldi on see eriti tüütu. Justin isegi on õelnud, et temast räägitakse liiga palju ja soovib et igast tema ütlusest ja käigust uudist ei tehtaks. Muidu ta väga lahe, oskab laulda ja on tore.
Jonas Brothers'is ka väga andekad nad tegelikult, oskavad hästi näidelda ja laulda kuid kudagi ära kadunud nad ning eriti neist enam ei räägita pärast seda kui Bieber tuli.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 65
|
24. mai 2011, 22:33
Feel sorry for ya, gal. Tänapäeva artistid on enamjaolt lihtsalt korralikult promotud kaup, mitte andekad inimesed.
not bad |
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
26. mai 2011, 21:18
miley cyrus on nagu parim laulmine super, näitlemine super ja see praegune "slut imago" pumpab paparatsod ikka kuumaks  . justin biiiber on nagu nii nõme ,et juubbee ta toriseb nagu peata kana 
jonased on täiesti tundmatud
|
|
+1
|
|
|
15. juuni 2011, 13:27
Mulle meeldib nimekirjast ainult Bieber(L)
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 2
|
15. juuni 2011, 22:16
Ma arvan, et enamus, kes on Piidrit kogemata kuulnud on pidanud teda naiseks.
|
|
+1
|
|
|
26. juuni 2011, 17:58
Ei tea kumbagi kohta midagi arvata. Miley Cyrus'elt meeldib ainult üks lugu (When I Look At You) ning Bieberilt samamoodi ja seegi on tal teisega koos lauldud (Justin Bieber & Chris Brown - Next To You)
|
|
+-0
|
|
|
07. november 2011, 1:16
Miley Cyrus/Hannah Montana ei meeldi eriti . Jonas Brothersid on lahedad . Ise tean ainult paari laulu , aga nt Camp rocki filmid on väga vinged  Bieber mulle meeldib . Ma ei ole mingi hull fänn , aga osad laulud on kuulatavad . Ja tegelikult on ta väga andekas . Õppis ise paari pilli mängima ( ma mõtlen , et ilma õpetajata ) ja laulab juba väga väiksest saadik . Ja väga tore ja naljakas inimene tundub ka olevat . Olen paari videot vaadanud youtubest tema kohta . Väga meeldisid (:
|
|
+-0
|