Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.
Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud
| Autor | Teade |
|---|---|
|
Hinnang: 0 |
RE: Kirjutan laulusõnu ja oleks vaja kedagi , kes esitaks !23. november 2011, 16:48 Tere.Et siis selline asi , et ma kirjutan laulusõnu. Suht räpilikus stiilis aga alati saab ümber kujundada. Kirjutan eesti keeles. Põhilised teemad, mida kirjutan on :Noorus / hukkaminek / probleemid . Aga need ei ole ainsad. Ärge arvake , et kirjutangi nii pessimistlikuid laule , ei - ei , mul leidub staffi igast valdkonnast. Aga pungiliku sisuga laule meeldib kirjutada. Keda otsin - 1) kui teil on bänd , aga sõnade kirjutamisega on probleeme , siis ehk saan aidata. 2) kui teed ise muusikat kodus ( nt arvutiga) siis saad nt laulda ja saaksin sulle erinevaid variante pakkuda , kui sul endal mingilpõhjusel mõte ei jookse. 3) kui sul on lihtsalt mingeid luuletusi vaja , siis anna märksõnad , ja ma aitan. Minust - Olen loominguline tegelane, kes on kirjutanud laulusõnu väikebändidele ja nendele , kes ise muusikat teevad. Ma ise intstrumentaalidest eriti midagi ei jaga. Aga laulan. Minu kirjutatud sõnu on kiidetud , ja soovitatud et ma nandega midagi ette võtaksin. Võtan siis tuttavate soovitusi kuulda Miks - Kuna olen juba aastaid laulusõnu / luuletusi kirjutanud , siis on mul neid väga palju kogunenud ja ma tahaksin , et nendest ka midagi kasu oleks. Ma ei kirjuta neid mingil kindlal eesmärgil vaid oma huviks. Ma ei taha selle eest mingit tasu , tahan vaid kellelegi kasulik olla. Oma laulusõnu ma siin ei avalda hetkel , võtke ühendust ja siis saadan paar varianti. Kui keegi on huvitatud siis võtke minuga ühendust : Meili teel - Ragne202@hotmail.com Või lisage Msni - ragne.15@hotmail.com Rahkem infot ma esialgu enda kohta ei jaga. Tänan tähelepanu eest ! By : MetzaKutzu |
| +-0 |