| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 0
|
RE: Onu Hermu Looming
14. jaanuar 2012, 13:25
Olen Herman, 1993 sündinud. Olen elanud terve elu väikeses külas olevas talus. Luuleande avastasin 7s klassis. Ma pole peale kuuendat klassi ühtegi raamatut lugenud kohustuslikust kirjandusest. Nüüd olen juba 11-das klassis. Õpin Autotehnikuks. Nüüd olen jälle lugema hakanud. head lugemist!
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
|
14. jaanuar 2012, 13:37
Ma ei ole kirjavahemärkidele aega veel kulutanud, aga siin siis mul 2 aastat vana lüürika, ehk isegi vanemadgi. Head lugemist! ___________________________________________________________________________________________ armastus
tahan armastatud olla ma ning tahan kellesegi armuda see pole nali, räägin päriselt et armastus huvitab mind tõsiselt
tahan et mind keegi kodus ootaks tahan et kedagi õhtuti kaissu võtta tõelist kaaslast leida ma loodan siis ei tahaks teda eales jätta
need read pole teesklus, vaid need tulevad otse südamest tahan, et mul oleks ideaalne neid ja et puudu ei jääks tunnetest ___________________________________________________________________________________________ jutuke.
lausun enda tänases salmis, tänane päev on läinud looja. töö, see saanud valmis, lähen tuppa, et saada sooja.
tööpäevast väsinud mu keha, tahaks veidi puhata ma. pole miskit targemat teha, kui ainult luuletada. ___________________________________________________________________________________________ jõuluime
täna juhtus miskit väga imelikku Jõin mina viskit ja nägin päkapikku
ühel hetkel ütlesin sa väike värdjas päkapikk siis hetk hiljem mõtlesin miks on ta kuidagi murelik
mis vaevab tema hinge kas elu raske tal see pole üldse vinge kui oled lähedal
Sest silma hoiad peal nii minul, kui ka lastel mõte sees on igal luulereal ning aknal pesitseb mu pastel
mu lugu pole pikk vaid veidi lustilik andke andeks, kui mu riim venib, nagu kummiliim ___________________________________________________________________________________________ Kalleimale
mulle meeldib su nägu mulle meeldib su keha olen su kõrval nagu kägu kes sinuga kõike tahab teha mitte eraldi, vaid koos pole paha mõte see et meil võiks olla ühine elutee ning sellest räägingi siin loos Sa tungisid mu mõtteisse sa tungisid ka hinge Armusime teine-teisse ning me tulevik on vinge Mulle meeldib su iseloom mulle meeldivad su soovid Sul on hea huumorisoon ning mulle meeldida sa proovid Oled õigel teel ma seda tean Kordan veel ja veel ning sinupoole sammud sean Oled mu ideaalne neiu tahan veeta sinuga oma elutee Teist sinusugust ei leidu ning mulle meeldib see Su juuksed nõnda kenad meeldivad need mulle Sa pole kunagi liiga vana ning iga hetk mõtlen sulle Ma olen, kui öökull kes armastab tuvi Ütled, et olen hull sest sinuvastu tunnen huvi Olen lootnud kaaslast leida sest tahan minagi õnne tunda Ära sa minueest end peida sest tahan sulle kõik vajaliku anda Räägin sulatõtt, ei valeta ma selle kirjutasin ise sina minu ingel mina sinu kringel sina minu neid mina sinu leid Lahku siit, kui mängid minuga ning endale pähe istuda ei lase Nõnda nagu käitud minuga käitun mina sinuga Sinuotsustada on see kuidas läbi saame eluteel ___________________________________________________________________________________________ Kooli tahvel
Seisin mina tahvli ees Otsa siis sai mul kriit Olen siin kui kala vees Ega tahtnud minema siit
Kooli tahvel on muidu hea Sinna ülessandeid kirjutasime Seal oli infot, mida veel ei teadnud Uue info jaoks,tahvli puhtaks pesime
Tahvlile kirjutada lõputult sai Tahvlit pesime me tohutult Tahvel oli kord suur ja lai Seal seisime me kõik ohutult ___________________________________________________________________________________________ Laulja
Laulda meeldib mulle Ära pane pahaks siis Kui laulu laulan sulle Ja välja ei tule viis
Olen ikka laulumees Ja väga tahan laulda mina Mul meeldib laulda inimeste ees Kui seal oled ka seismas sina ___________________________________________________________________________________________ Mingid read
Ei armasta ma sind sest oled nõnda kole kui tahad, vihka mind mul suht vahet pole
olen maalt ja tavaline millegi üle ma ei kurda elu mul suht oivaline sest mulle meeldib takistusi murda
olen selline nagu ma ise olla tahan keegi mind ei muuda isegi kui olen paha siis heaks mind teha sa ei suuda
olen omamoodi ja selle üle uhke ja tuju on mul hea kui lüürikat kirjutama puhken siin sünnivadki minu read
hoian viha enda sees ei taha välja elada olen ma ju vaba mees pole mõtet halada
sõpru mul on seinast seina olen nendega rahul ma vaenlasi ma taga ei leina pead seda mõistma ___________________________________________________________________________________________ mõtetepuhang
Olen püüdnud järgida ma headust igal ühel oma pahed Ei hakka seletama lahti ma teadust sest sellel pole üldse vahet Missuguseid ridu ma kirjutan vahetevahel laulmist ka harjutan Sest laulmine teeb tuju heaks mitte et iga inimene laulma peaks Saatuse erinevad teed seavad paika meie elu meil kõigil on oma lootused et mitte tunda valu tunnet eales ei kirjelda sest see on midagi enamat kui lihtlabased sõnad tunnetest pole midagi kenamat sest tunnet saab ainult tunda ning need read pole kunagi vanad ning see tähendab head haiglasse kord läksin sest sain narkoüledoosi enne operatsiooni meelde jätsin et küsida arstilt narkoosi opereeriti mul magu sest see nägi hullem välja kui mahajäetud kartulivagu ja ma ei tee nalja sellest rääkida ma ei taha sest seda tunda ei olnud hea ja kui ütled, et olen paha siis sa kahjuks ei tea sellest mitte midagi kui räägid et tead siis ei tea sa sedagi ning miks valetama pead teistele ja mulle tea, nüüd ütlen ma sulle et pead end veel harima ning tea, see aitab teadmised saad sa parimad ning siis sul pole midagi laita ___________________________________________________________________________________________ Mõtted....
Mul on mõtetes mõtete teos sellel puudub mõtete seos sest mõtete seosel on tähtis vaid see et põhineks mõtete teosel mu edaspidine elutee olgu see siis missugune tahes tean vaid seda, et meis kahes on midagi ühist ning ei mõtle ma eales mõtet tühist ning seda teades lõpetan need read soovides teile head ___________________________________________________________________________________________ Puhas omalooming
see lugu räägib minust ja mu sõpradest headest tea, et hoolin ma sinust sinu poole sammud seades ma kardan kukkuda mitte madalalt, vaid kõrgelt ning pelgan maanduda sest kardan maa-ga kokkupõrget ning ühel on õed ja teisel on vennad türa, mida sa põed kas kardad iseennast või sind teised hirmutavad ära lase end sellest heidutada sest need ongi reaalsuse tavad iga üks käigu oma rada Ma jooksen üle tee aga kuhu, ma ei tea päris kindel pole see et see lugu tuleb hea muidu kirjutan ma neid mõtteridu häid oled tähtis mulle sa sest siiras mulle näid su kaunid silmad, su kuumad huuled ei taha jääda sinust ilma ning ei mõtle ma muule mul on pohui mis arvad minust vahet pole, kas head või halba sama arvan mina ka sinust ning õiglust ma ei salga kardan, et teen liiga palju vigu aga sellega lohutan end et minust on hullemaidki sigu ning toeks on alati mul kursavend ning veel mõned sõbrad/sõbrannad teie nimel üldse rabelen ma sõprus on see, mis jõudu alati annab ning laske mu refräänil nüüd alata mul sõbrad täitsa lahedad nad hoolivad minust sõpradega jutud meil on mahedad ning nad lugu peavad sinust sest oled mulle eeskujuks minu pikal eluteel et mu elus kõik ikka sujuks kordan oma sõnu veel ja veel teadmistebaas on mul kesine olgu peale, las ta olla ning sellega ma ei esine vaid lasen oma riimid valla tahan olla ma sinu juures selles atmosfääris suures järgnen sulle ma tervel eluteel ning tahan öelda miskit veel et kriitika laviin on ettearvamatu see kui sul napib fänne siis on sul raske siin vaid ise hakkama pead saama olgu raske või olgu kerge nüüd lõpetan ja lähen rongijaama head päeva ja kõik on selge siinkohal lõpetama pean sest mul mõte otsa sai nüüd sinupoole sammud sean et öelda sulle armas vaid et need read on sulle kes sa oled kalliks saanud sellel eluteel sa mulle õnne ainult toonud õigekeelsus sõnaraamatut lugesin terve aasta ikka veel olen nii saamatu et kirjutan vaid saasta ___________________________________________________________________________________________ reaalsusest
Tšekin üht ja tšekin teist mul sirge rüht ja selge vaist riime kirjutan ma häid lausun järgmiseks vaid et teadmistebaas on mul sama kesine, kui rütmitunnetus kuigi see pole veel väga hull ning see pole eriti suur õnnetus kui kirjutan riime kesiseid küll aastatega arenevad mu read aga kirjutan edasi ma neid sest arvan oma riimist ainult head tehkem seda, mis meeldib teha siis laabub hästi me elutee inimeste tegevus pole kunagi paha kui meeldib neile see kui sul on midagi öelda siis otse näkku ütle kui normaalselt ei suuda mõelda siis ära üldse mõtle sest see pole üldse hea ning kui veel sa ei tea millest räägin ma siis on õige aeg sul minema jalutada selline arvamus on mul ___________________________________________________________________________________________ istun laua taga ma laual pesitseb mu läppar mõtteis ainult riimid ja tahan olla tuntud räppar ___________________________________________________________________________________________ Sinule kallis.
Nüüd sind ma vaatan Tule minu poole veel Ma tean,sa pole saatan Ma olen sinu poole teel
Sa tea,olen olemas sulle Kui abi vajama peaksid Ära loobi mu sõnu tulle Aitan alati,et sa teaksid
Sa oled lilleõieke mulle Usu minu juttu, tegelt ka Seda ütlen ma nüüd sulle Sinust väga hoolin ju ma ___________________________________________________________________________________________ sõnad
Tulen esitan enda loomingut, seda mahedat Sest ei tee ma riimi igavat, vaid suht lahedat Sest oleme me tõesti parimatest paremad Riimid, need ei ole meil kõige vanimad Mu riimid on vaid väga tavalised sõnad Ei ole eriti pikad, selletõttu on need kenad olen autotehnik ja riime ma loon olen mina tavaline eesti mees ja teile riimioskust näha ma ju toon ja seisan sirge seljaga julgelt teie ees on palju asju millest ma unistan kõik unistused ei täitu, seda tunnistan olen autotehnik ja endaarust ka räppartist olen täisealine, ja selle üle uhke tean riimidest suht palju vist riime looma ma nüüd puhken riimid tulevad otse südamest räägin teile ma sõprusest sõber ei reeda kunagi sind sõber on alati sulle toeks vahet pole, kas usud mind ja mis see siin üldse loeks kas keegi usub mind või mitte teen nüüd ma mitmeid riime et oleks kuulata mingeidki hitte sellepärast me kõik muusikat loome ma pole pahatahtlik mitte kunagi loodan et oled seda ka sinagi ___________________________________________________________________________________________ tervis ja arst
oh mis nüüd siis häda midagi on väga mäda wc-s käin ma väga tihti ei ma leia tervenemis sihti
arsti juurde minema pean homme sinna sammud sean arst reptsepti välja kirjutab oma oskusi minu peal harjutab
arst mu sõber tahab olla hea teda kartma mina ültse ei pea arst on hea,arst on kõige parem miks arstile ma ei tulnud varem ___________________________________________________________________________________________ üldse on mõtet...
kas ja mida üldse teha mõtet on sellele vastust ei oska ma leida ma enda lugusid kellegi eest ei peida vaid teile esitamiseks riime loon ma omaette vahel mõtlen mida üldse on mõtet mõelda ma sulle nüüd seda ütlen mida üldse on mõtet öelda ma mõnikord ikka unistan mida üldse on mõtet unistada ma teatud inimesi armastan keda üldse on mõtet armastada ma oma elu siin ilmas elan kas üldse on mõtet elada ma pool oma elust maha magan kas üldse on mõtet magada vahet pole olen optimist või pessimist olen autotehnik ja tahan olla ka räppartist kui arvate et näete mind läbi siis taas eksima te peate ma ei tunne kunagi millegi pärast häbi kas te ka seda veel teate et mõistan oma vigu ja püüan end muuta kirjutan neid mõttetuid ridu tean, et ma paremat ei suuda ___________________________________________________________________________________________ Tõsielu
vahest otse välja ütlen kõik mis keelel on hetkel seda tõsiselt ma mõtlen enda elu raskel retkel
kirjutan lampi riimi, vahest ropendan aga ikka riimid lõpuni ma koperdan Kui tuleb mul hea tuju, luuletusi loon häid Kui tuleb mul halb tuju, loon luuletusi tigedaid kui leian ideaalse tüdruku, oled mul ainus neid armastuses on hetki nii õnnelikke, kui ka valusaid ___________________________________________________________________________________________ tunded
Sa oled mu hinges sa oled mu mõtetes su läheduses olen pinges ja tahtsin sinuga enamat rutates
sinust näen ma und sa oled kui ingel sinule mõtlen iga tund sa oled, kui mu lemmik singel
millest ära ei tüdine ma eal mulle meeldib kuulda su häält tahan olla ma alati seal kus oled sina, ning ei taha lahkuda säält
sa oled mulle unistuseks ei mõtle ma muule kui soovid, olen valmis armastuseks ja sellest räägib ka mu luule ___________________________________________________________________________________________ tunded ja armastus
miks sa maha jätsid mind ma ju armastan vaid sind sa kalliks saanud mul oled kas mu juurde tagasi tuled
puudust tunnen ma sinust loodan, et ka sina minust tahan olla sinu juures selles atmosfääris suures
sul on väga ilusad kaks silma sinust ei tahaks ma jääda ilma sul iseloom on võrratu ja hea tegin siin tundeliselt mõne rea ___________________________________________________________________________________________ My Style
Astusin taas kutsekooli hinnetest ma ei hooli lemmik autoks BMW meil kõigil oma elutee ma teen seda, mis mulle meeldib ning ma neid idioote ei seedi kes püüavad mind muuta aga teadke, seda te ei suuda olgu missugused tahes mu read nendest pole loota eales miskit head vahel olen üksik, vahel mitte tähtkujult kaksik, ei kirjuta ma hitte sest teadmistebaas mul kesine ja türa, ma teie ees ei esine ma algeliste riimidega niimõnedki teevad mulle silmad ette oma elulugudega ning mu riimid pole mingi meelepete vaid see ongi reaalsus mitte mingi teadus pole tähtis, kas mu riim hea või paha ma enda tegude eest medaleid ei taha vaid tahan sõita BMW-ga lõpetuseks lausun seega et head lugemist teile selle salmi kirjutasin neile kes viitsivad mu riime lugeda ning nõrgematele teadmiseks et mulle pole vaja pugeda nüüd õige aeg lõpu paika seadmiseks ___________________________________________________________________________________________ Sünnipäev
Sünnipäev, see tore päev see päev olgu meeldejääv nüüd 49. aastaseks said Et jaguks veel neid aastaid
Palju õnne soovime teile et teid saadaks ainult edu sünnipäev, see tähtis ka meile Sest siis saab tavaliselt pidu
Kus on joogid, kus on naised kus on jutud ebamaised Kus on pidu täies hoos kus on seltskond meeldiv koos
Luuletus pühendatud Väike-Maarja õppekeskusele 49-nda sünnipäeva puhul. ___________________________________________________________________________________________
|
|
+-0
|
|
|
14. jaanuar 2012, 13:41
Nüüd siis midagi ka alates 2011 aasta algusest kuni 2012 aastani. Head lugemist ka seekord! ___________________________________________________________________________________________ Ükskõik, mida sa ka ei teeks, teed endale vaid ja loodan ma väga, et sa sellest aru said et minuga mõtet jamada sul pole sest minu vastu sa eales ei saa ning mul muud öelda sulle hetkel ei ole kui vaid seda, et minust paremini sa ei luuleta Arvad, et ma ei pane tähele, et kepid me ajusi ei hirmuta mind see, sest seda enne ma ju tajusin ___________________________________________________________________________________________ mu riim pole iidne, ega ka mitte algeline. mitte miski pole üleliigne, ning ma pole kahepalgeline. elan sellejärgi oma elutee, ning jätke meelde see. et vähem olgu kurjust, rohkem olgu headust. kui inimene on purjus, siis ei mõista ta teadust. ___________________________________________________________________________________________ Tunnetepuhang
Miks on vaja meil üksteise kallal õelutseda, miks ei võiks me üksteisest rohkem hoolida. Kui seda soovin, kas seda on siis palju soovitud, mis mõtet on mul seda küsida, kui sa üldsegi ei proovinud. Ära mõtle et elus saab hakkama vaid õeluse ja ülbusega, teed vaid enda maine maha oma tegudega. Kas seda soovidki, et õelust oleks täis terve elu, ning et armastuse ja hoolivuse võidaks see, ebameeldiv õelusest tekitatud valu, mida peame taluma terve oma elutee. Mis kuradi elu see selline on, kuhu kadunud on huumorisoon, sõprus, armastus ja hoolivus, kas siis keegi ei tunne sellest puudust. Mis viga on elada elu, täis õelust ja viha, kas te siis tõesti headust tunnistada ei taha. Ma tean, mu read on igavad ja sünged, aga võtke teadmiseks et õelus pole üldse vinge. Pole tähtis, kas mu riim sai halb või hea, peaasi, et teile läksid korda mu ridade mõtted, sest ma siia midagi lisada kahjuks ei tea, ning õelust pooldada pole mõtet. ___________________________________________________________________________________________ ....
Oled kui mädapaise, mis ealeski ei haise. Sest su visuaalne mina, on selleks liiga vana, et jääda teistele silma, kui midagi vaadata pole, siis vaata parem ilma, sest oled sa nõnda kole, et ei taha sind ükski nolk. Kui vaadatakse sulle otsa, siis arvatakse, et sa oled solk. Minu eest ei aita teid ükski appihüüd sest oma sõnade eest ei tunne ma süüd, sest süütunne ei tähenda tänapäeval midagi, ega vabandused ei tähenda ka sedagi, et keegi kellegile üldse hakkab andestama, see võibki jääda unistuseks, see tähendab sama, millest räägivad need read, ära aja mulle mingit mõtetut möla. Tehke Vähem halba, rohkem head, ning mu sõnade pärast ära pisaraid vala. See ei lähe mulle korda, olen ükskõikne ma, mind pole enam võimalik muuta, mis siin parata.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 65
|
14. jaanuar 2012, 21:43
Mõtlesin tükk aega, kas postitan siia või mitte. Noh, otsustasin siiski oma panuse ühiskonna hüvanguks anda, võib-olla teeb mu kriitika oma töö ja suvalisi peldikuseinavärsse kirjutavast mehest saab üks säravamaid tähti Eesti luulemaastikul.
Esiteks paar küsimust. Mille kuradi pärast sa mainid, et pole alates X ajast kohustuslikku kirjandust lugenud? Ja kas sa nimetad oma teoseid luuletusteks või katsetuseks räpilugusid (või kuidas seda muusikažanrit õigem nimetada olekski?) kirjutada?
Kui Sa neid luuletusteks nimetad, siis võid lugemist jätkata, muidu pole mõtet edasi lugeda. Esiteks - ropendamine pole lahe. Kui sõnad ilusti seatud on, siis võib mõni käredam sõna luulele vürtsi lisada, kuid enamjaolt, nagu ka Sinu luule puhul, näitab see lihtsalt madalalaubalisust. Teiseks - luuletustes peab peituma sõnum. Rõhk sõnal peituma - kui kogu sõnum otse välja öelda, nagu siin antud juhul tehtud on, pole luulel mingit mõtlemapanevat toimet. Luule peaks olema allegooriline, peidetud sõnumiga.
Aga samas mida mina ka tean, ma pole viimased kümme aastat vist ühtegi luulekogugi käes hoidnud...
not bad |
|
+1
|
|
|
14. jaanuar 2012, 22:19
Ma tean, et mu lüürika on suht algeline, aga ma pole ka aktiivselt Lüürikat kirjutand. Päris mitmes lüürikas on rütm, teadmistebaas ja mõtte edastamine kesine, aga aastatega lähevad mu riimid aina paremaks. 2011 aastal kirjutasin viimased luuleread. Usun et sel aastal tulevad juba paremad lüürika read, kuna nüüd on mul luuletuste alal teadmisi rohkem. Mainisid enne räppi. Ma olen mõelnud ka räppimise peale. Eks paistab, mis elu ette toob. Olen enda lüürikaga suht alguses. Tean, kuidas paremat lüürikat kirjutada, aga sel aastal pole veel ühtki lüürikarida teha jõudnud. Aasta alles ees. Nüüd lähiajal kriban mõned lüürikaread kirja, kui mingi huvitav mõte tekib. Aga aitäh kriitika eest.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
19. jaanuar 2012, 10:12
Suht hea
|
|
+1
|
|
|
19. jaanuar 2012, 18:59
Peab Olema.
|
|
+-0
|
|
|
19. jaanuar 2012, 20:19
midagi siis kah 2012. aasta loomingust. ___________________________________________________________________________________________ Jõulud
Jõuluvana, ole hea, salmi peast ma ei tea. Kingiks saada soovin vaid, komme häid ja magusaid.
jõuludel lumi aina rohkem tiheneb, ning ka õhtuti varem pimeneb. Sest talv on kord juba pime ja lumine periood, iga aasta vähemalt korra kuuse tuppa tood.
Päkapikud hoiavad silma peal lastel, kel on aknapeale pandud pastel. Lumememme ehitada on hea, kahjuks sulab üles ta õigepea. ___________________________________________________________________________________________ Eksinud ära
Ma jooksen üle tee, aga kuhu, ma ei tea. Päris kindel pole see, et õiges suunas sammud sean.
Telefonil aku tühjaks sai, Kompassi pole kaasas. nüüd siis otsustada sain, et lähen esmamulje suunas.
Ära eksida ei soovita kellelgi ma, Sest tagasiteed on siis raske leida. Olen mõned korrad elus ma ära eksinud, olen alati ka tagasitee ma leidnud. ___________________________________________________________________________________________ Mõtted
ei kõlba kuhugi see mõtete teos, kus puudub üleüldine mõtete seos. See võib esialgu tunduda keeruline, Aga tegelikult on see suht loogiline.
Seda teadma peaks meist igaüks, Et kui lisada juurde mõtete seos. Siis saab ainult minna paremaks, See üleüldine tuntud mõtete teos.
Kui autor ei saa aru oma mõtete seosest, Siis miks peaks huvi tundma lugeja mõtete teosest. Need read panevad veidi sind mõtlema, Leppige sellega, selline on mu lüürika. ___________________________________________________________________________________________ Olgem paremad
Miks paljudel on huviks õelutsemine, Mida annab teile vägivallatsemine. Neid ’’tegijaid’’ kutte olen ennegi näinud, Mõnega neist isegi kaklemas käinud.
Vägivald on nõrkadele, seda teadma pead, Pühendus siis troppidele, kellest räägivad need read. Inimesed kes vägivalda ja õelust jagavad, Tegelikult nad seda kõigerohkem kardavad.
Ma ei mõista seda, kas tõesti vägivald ja õelus erutab teid, Või miks teete seda, et otsite kannatajateks inimesi nõrgemaid. Kas siis on raske headust jagada, kas seda on liiga palju tahetud, Kas on raske teistest inimestest hoolida, ning see oleks lahendus. ___________________________________________________________________________________________ Sõbrad
Olen sõpru ma otsinud, vaid vähesed väärivad usaldust. Olen mõned ka leidnud, kes näitavad välja hoolivust.
Sõbrad on mul ainus põhjus, Miks üldse pingutan siin elus. Ja kui peaks sõber reetma sõprust, Siis see pole eriti ilus.
Pole inimest, kel sõpru pole, seda päris hästi tean ma. Ja kui arvad teisiti sa, Igal ühel oma arvamus, eksole. ___________________________________________________________________________________________ Unistused
Unistused on täitmiseks, seda mulle sõber ütles. Mõne loo tõi ta näiteks, et saaksin aru, mida ta mõtles.
Igal ühel oma unistused, Kel suured, kel väiksed. Unistuste nimel mõned lunastused, Toovad ellu vahel päikse.
Kui teil on unistusi, Siis täitke neid aktiivselt. Ärge kuulake teiste arvamusi, Kui need on veidi kriitilised. ___________________________________________________________________________________________ võrrelge 2009 aastast kuni 2011. aastani ja 2012. aasta lüürikat. jään kriitikat ootama!
|
|
+-0
|
Haylie "just hide your craziness behind a beautiful smile"
Hinnang: 1
|
07. aprill 2012, 12:04
Luuletused jäävad jah natuke algeliseks. Samas on tunda seda emotsiooni, mida on tahetud edasi anda. Proovi originaalsem olla, mitte lihtsalt sõnu riimi toppida. Mängi sõnastusega ja viska sisse mõni huvitav kõnekujund. Soovitaksin lugeda, palju lugeda, küll siis näed kuidas sõnastus aina paraneb. Loomingulisust sul jagub!
|
|
+-0
|