Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

FOTOD: Murtud jalaluuga Savisaar lõpetas tööpäeva

Autor Teade
Steff Rockweeding
Hinnang: 73

• 2011 loominguguru
  • Hard Worker

RE: FOTOD: Murtud jalaluuga Savisaar lõpetas tööpäeva

31. jaanuar 2012, 19:45 image
(vaata fotosid)

Eile Hundisilma talus jalaluu murdnud ning seetõttu mitu nädalat kipsis olev Edgar Savisaar ei jäta oma linnapea ametit unarusse ning tegutses täna õhtupimedani linnavalitsuses.
Linnapeal oli täna päevakavas viimaseks punktiks kohtumine keskerakonna peasekretäri Priit Toobaliga. Tund aega kestnud kohtumise järel pani linnapea talveriided selga, karvamütsi pähe, sättis kargud kaenla alla ning ronis ettevaatlikult autosse. Autoni aitas linnapeal kõndida abivalmis autojuht.

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar murdis eile hommikul oma kodus Lääne-Virumaal Hundisilma talus jalaluu ja on sunnitud viis nädalat kipsi kandma.

"Läksin eile hommikul enne tööle tulekut Hundisilmal oma rasvatihastele ja leevikestele teri ja pekki viima, nagu ma ikka seda olen teinud. Aga ei tea kuidas, läks jalg valesse asendisse ning libisesin ja kukkusin," kirjutab Savisaar oma tänases blogisissekandes.

Praeguseks on jalg tema sõnul kuni põlveni kipsis. "Saabast ega kinga jalga ei saa panna, käin karkude toel ning arstid lubavad mulle viis nädalat kipsi. Ja seejärel veel kaks kuud järelravi."

Savisaar nendib, et kolleegid soovitavad tal haigusleht võtta või puhkus vormistada, kuid ta ise ei ole veel otsustanud, mis ta teeb. "Linnarahva rahustamiseks olgu öeldud, et mul on head abilised ja ma kavatsen ka ise Tallinna asjadel silma peal hoida."

Allikas: Delfi
image
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Hard Worker
  • 2010 meeskonnaliige
  • 2011 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011

31. jaanuar 2012, 20:42 image
+1
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

07. veebruar 2012, 21:10 Täna ilmus siis ka uudis sellest, et Savisaar jäi haiguslehele:

Delfi.ee kirjutas:
Eelmise nädala alguses jalaluu murdnud Edgar Savisaar on selle nädala algusest haigulehel.
Raepressist kinnitati Delfile, et Tallinna linnapea Edgar Savisaar on 6.veebruarsist haiguslehel ning teda asendab abilinnapea Taavi Aas. Millal linnapea taas tööpostile naaseb, pole esialgu teada.

"Läksin eile hommikul enne tööle tulekut Hundisilmal oma rasvatihastele ja leevikestele teri ja pekki viima, nagu ma ikka seda olen teinud. Aga ei tea kuidas, läks jalg valesse asendisse ning libisesin ja kukkusin," kirjutas Edgar Savisaar eelmisel teisipäeval oma blogis.

"Praeguseks on jalg kuni põlveni kipsis, saabast ega kinga jalga ei saa panna, käin karkude toel ning arstid lubavad mulle viis nädalat kipsi. Ja seejärel veel kaks kuud järelravi."

Kipsist hoolimata käis linnapea eelmisel nädalal veel vapralt tööl.

Allikas: Delfi.ee
image
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Aasta jutustaja 2011
  • 2010 meeskonnaliige
  • 2011 meeskonnaliige
  • Hard Worker

07. veebruar 2012, 22:28 Linnud ikka armu ei anna ma vaatan.
+-0
Minna Radiaatorike!
Hinnang: 7

08. veebruar 2012, 0:56 Ma millegipärast kogu aeg loen seda pealkirja, et "Murtud südamega Savisaar..." ja lolin endamisi.
+-0
Postitusi kokku 20370
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 7 registreeritud kasutajat ning 19 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5