Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Sulid müüsid naisele McDonald'sis iPadi pähe puust tahvli

Autor Teade
Steff Rockweeding
Hinnang: 73

• 2011 loominguguru
  • Hard Worker

RE: Sulid müüsid naisele McDonald'sis iPadi pähe puust tahvli

31. august 2011, 17:33 image

Kergeusklik võhik langes Ameerika Ühendriikides kelmide ohvriks. Ebatavalise juhtumiga tegeleva Lõuna-Carolina Spartanburgi maakonna politsei teatel õnnestus sulidel müüa noorele naisele päris tahvelarvuti asemel puust iPad.

Politsei ettekandest selgub, et 22-aastase Ashley McDowelli juurde tulid ühe McDonald'si kiirsöögirestorani parklas juurde kaks "mustanahalist mees", kellest ühel olid kuldhambad. Meestel oli käes tahvelarvuti. Nad selgitasid, et müüvad Apple'i iPade 300 dollariga (umbes 208 eurot) ja pakkusid ühte müügiks.

Neiu ütles, et tal on kaasas vaid 180 dollarit, kuid see "müügimehi" ei heidutanud. Mehed olid nõus müüma oma kaupa ka sellise summa eest ja andsid McDowellile üle kinnipakitud karbi.

Koju jõudes avas naine FedExi pakendis karbi, milles oli tahvelarvuti asemel hoopis puust tahvel, mille "ekraan" kandis tõsi küll Apple'i ja eri rakenduste logosid. Kohe peale pettuse ilmsikstulekut pöördus McDowell politseisse.

Politseiraportis märgitakse, et naine ei kahtlustanud midagi, sest kauba üleandmisel ta nägi kelmide käes veel mitmeid karpe ja arvas, et nendes on teised iPadid. Politsei uurib juhtunud. Meeste tabamisest teateid pole.

Väljaanne TSG kirjutab, et reeglina "põrsast kotis" müüvad kelmid ei vaevu oma kauba välimuse kallal vaeva näha.

Allikas: Forte
image
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

31. august 2011, 17:52 Mul tekib siinkohal kohe küsimus, et kui kergemeelne saab olla? Narritab Ei tasu osta suvalistelt kuldhambakestelt kuskil parklas toodangut, ilma selle kvaliteeti kontrollimata. Eriti, kui tegu on elektroonikaga. Mina ei kujutaks näiteks ette sellist olukorda, kus ma ostaksin kelleltki arvuti või muu elektroonilise seadme, ilma, et ma seda eelnevalt proovinud ei oleks.

Muidugi ei kiida heaks nende kelmide käitumist, kuid samas on tegu enda lollusega, et ei vaevuta kaubaga enne raha loovutamist tutvuma. Täielik utoopia minu jaoks. Nüüd on tagajärg käes ning õppetund loodetavasti saadud ning kui hästi läheb, siis ehk saab kannatanu kunagi enda raha ka tagasi...
image
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2010 meeskonnaliige
  • 2011 meeskonnaliige
  • Hard Worker
  • Aasta jutustaja 2011

31. august 2011, 18:56 Lollilt peabki raha ära võtma. Mõelge, kui ta oleks hoopis mõnda aega kokku hoidnud ja omale auto ostnud. See oleks ilmselt kabelis lõppenud.
+-0
p2ssu This is it!
Hinnang: 7

01. september 2011, 11:23
Kuno kirjutas 31 august 2011 17:52:
Mul tekib siinkohal kohe küsimus, et kui kergemeelne saab olla? Narritab Ei tasu osta suvalistelt kuldhambakestelt kuskil parklas toodangut, ilma selle kvaliteeti kontrollimata. Eriti, kui tegu on elektroonikaga. Mina ei kujutaks näiteks ette sellist olukorda, kus ma ostaksin kelleltki arvuti või muu elektroonilise seadme, ilma, et ma seda eelnevalt proovinud ei oleks.

Muidugi ei kiida heaks nende kelmide käitumist, kuid samas on tegu enda lollusega, et ei vaevuta kaubaga enne raha loovutamist tutvuma. Täielik utoopia minu jaoks. Nüüd on tagajärg käes ning õppetund loodetavasti saadud ning kui hästi läheb, siis ehk saab kannatanu kunagi enda raha ka tagasi...

Ma täielikult nõustun Sinuga. Uskumatu lihtsalt ja sama üli naljakas.
Hea sõber on see, kes viib sind kainenema, kuid parim sõber on see, kes ütleb:''ära ole memmekas, lahendame selle viina koos lõpuni!"
+-0
Postitusi kokku 20370
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 8 registreeritud kasutajat ning 26 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Hinnang: 5
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Hinnang: 0
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Hinnang: 0
Saada sõnum