| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 73
Hard Worker
2011 loominguguru
|
RE: Sulid müüsid naisele McDonald'sis iPadi pähe puust tahvli
31. august 2011, 17:33

Kergeusklik võhik langes Ameerika Ühendriikides kelmide ohvriks. Ebatavalise juhtumiga tegeleva Lõuna-Carolina Spartanburgi maakonna politsei teatel õnnestus sulidel müüa noorele naisele päris tahvelarvuti asemel puust iPad.
Politsei ettekandest selgub, et 22-aastase Ashley McDowelli juurde tulid ühe McDonald'si kiirsöögirestorani parklas juurde kaks "mustanahalist mees", kellest ühel olid kuldhambad. Meestel oli käes tahvelarvuti. Nad selgitasid, et müüvad Apple'i iPade 300 dollariga (umbes 208 eurot) ja pakkusid ühte müügiks.
Neiu ütles, et tal on kaasas vaid 180 dollarit, kuid see "müügimehi" ei heidutanud. Mehed olid nõus müüma oma kaupa ka sellise summa eest ja andsid McDowellile üle kinnipakitud karbi.
Koju jõudes avas naine FedExi pakendis karbi, milles oli tahvelarvuti asemel hoopis puust tahvel, mille "ekraan" kandis tõsi küll Apple'i ja eri rakenduste logosid. Kohe peale pettuse ilmsikstulekut pöördus McDowell politseisse.
Politseiraportis märgitakse, et naine ei kahtlustanud midagi, sest kauba üleandmisel ta nägi kelmide käes veel mitmeid karpe ja arvas, et nendes on teised iPadid. Politsei uurib juhtunud. Meeste tabamisest teateid pole.
Väljaanne TSG kirjutab, et reeglina "põrsast kotis" müüvad kelmid ei vaevu oma kauba välimuse kallal vaeva näha.
Allikas: Forte
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
31. august 2011, 17:52
Mul tekib siinkohal kohe küsimus, et kui kergemeelne saab olla? Ei tasu osta suvalistelt kuldhambakestelt kuskil parklas toodangut, ilma selle kvaliteeti kontrollimata. Eriti, kui tegu on elektroonikaga. Mina ei kujutaks näiteks ette sellist olukorda, kus ma ostaksin kelleltki arvuti või muu elektroonilise seadme, ilma, et ma seda eelnevalt proovinud ei oleks.
Muidugi ei kiida heaks nende kelmide käitumist, kuid samas on tegu enda lollusega, et ei vaevuta kaubaga enne raha loovutamist tutvuma. Täielik utoopia minu jaoks. Nüüd on tagajärg käes ning õppetund loodetavasti saadud ning kui hästi läheb, siis ehk saab kannatanu kunagi enda raha ka tagasi...
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
Hard Worker
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
2010 meeskonnaliige
|
31. august 2011, 18:56
Lollilt peabki raha ära võtma. Mõelge, kui ta oleks hoopis mõnda aega kokku hoidnud ja omale auto ostnud. See oleks ilmselt kabelis lõppenud.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 7
|
01. september 2011, 11:23
Kuno kirjutas 31 august 2011 17:52:
Mul tekib siinkohal kohe küsimus, et kui kergemeelne saab olla?  Ei tasu osta suvalistelt kuldhambakestelt kuskil parklas toodangut, ilma selle kvaliteeti kontrollimata. Eriti, kui tegu on elektroonikaga. Mina ei kujutaks näiteks ette sellist olukorda, kus ma ostaksin kelleltki arvuti või muu elektroonilise seadme, ilma, et ma seda eelnevalt proovinud ei oleks. Muidugi ei kiida heaks nende kelmide käitumist, kuid samas on tegu enda lollusega, et ei vaevuta kaubaga enne raha loovutamist tutvuma. Täielik utoopia minu jaoks. Nüüd on tagajärg käes ning õppetund loodetavasti saadud ning kui hästi läheb, siis ehk saab kannatanu kunagi enda raha ka tagasi...
Ma täielikult nõustun Sinuga. Uskumatu lihtsalt ja sama üli naljakas.
Hea sõber on see, kes viib sind kainenema, kuid parim sõber on see, kes ütleb:''ära ole memmekas, lahendame selle viina koos lõpuni!" |
|
+-0
|