Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Viru keskuses purunes kanalisatsioonitoru

Autor Teade
Steff Rockweeding
Hinnang: 73

• 2011 loominguguru
  • Hard Worker

RE: Viru keskuses purunes kanalisatsioonitoru

16. september 2011, 23:29 image
(pildid)

Tallinna kesklinnas asuvas Viru keskuses purunes täna kella 14. 30 ajal kanalisatsioonitoru. Viru Keskuse tehnikajuhi Kristo Peerna sõnul põhjustas toru purunemise ummistus.

«Ma olin oma tööpostil leti taga, mis asub eskalaatori all ja apteegi vastas. Ühel hetkel käis mingi pauk, siis kukkusid ukse kõrval olevad rullid maha ning järgnevalt hakkas seina vahelt fekaale tulema,» ütles Postimees.ee'le Klaarika.

«Ja sealt see voolas siis aatriumi. Seal kõrval on ka kohvik, kus lõhkes sama toru ning nende tagumised ruumid on üle ujutatud.» lisas ta.

Toru purunemise põhjustas ummistus

Viru Keskuse tehnikajuht Kristo Peerna ütles Postimees.ee’le, et kanalisatsioonitoru, mis saab alguse ülevalt kohvikute juurest ja tuleb läbi aatriumi alla, läks esimesel korrusel katki kohas, kus toru põranda alla suundub. Purunemise põhjusena nimetas ta toru ummistumist, mis tõi kaasa selle ühendusest lahti minemise.

Peerna ütles, et lekke tagajärgi koristatakse ja see saab lähiajal likvideeritud.

Ükski pood tema sõnul üle ujutatud pole ning sulgemist ei vaja.

Naine kukkus solgi sisse pikali

«Ma läksin Viru keskusesse umbes 14.30 ajal. Keskusesse sisenesin Estonia-poolsest uksest. Plaanisin kõndida läbi kaubanduskeskuse Hobujaama ukse juurde, kuna tahtsin jõuda trammile, et sellega bussijaama sõita,» räägib Postimes.ee'le Signe.

«Kuna mul oli kiire, siis ma ei jälginud ümbrust ja ühel hetkel kadusid jalad alt ja ma lendasin nende fekaalide sisse pikali. See ujus keset fuajeed, seal ei olnud mingisuguseid piirdeid ja keegi ei ajanud sealt ka inimesi minema. See kõik oli libe ja lägane.»

«Hetkel ei saa ma kuhugi minna, kuna ma olen selle ollusega koos ning mul on vaja uusi riideid. Hais on nüüd juba tappev,» sõnas naine, kel esialgu keskuse juhtkonnaga ühendust saada ei õnnestunud.

Viru keskuse juhtkonna esindaja teatas hiljem Postimees.ee'le, et kukkunud naisele võimaldati duši all käimist, anti Zara kauplusest uus rõivakomplekt ning kompenseeriti bussipilet Tartusse.

Allikas: Elu24
image
+-0
Hinnang: 5

16. september 2011, 23:35 Fopaa. Hea, et täna sinna asja ei olnud ja koju ära tulin.
Kuigi umbes samal hetkel olin Viru läheduses.
"We're all pink on the inside. We all bleed red, we all cry clear tears, we all put one foot infront of the other on this endless search of the meaning of life and love."
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2011 meeskonnaliige
  • 2010 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011
  • Hard Worker

17. september 2011, 10:54 *Nelsoni häälega* Ha-HA
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

17. september 2011, 15:49 Nüüd on Viru keskus Solarisega ühes paadis, mõlemad on sitaga üle ujutatud olnud... Narritab
image
+-0
Postitusi kokku 20370
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 8 registreeritud kasutajat ning 26 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, MartinG  avatar MartinG Programmeerija Postitusi: 1209
Hinnang: 147
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Hinnang: 0
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Hinnang: 0
Saada sõnum