| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 1
|
RE: Eku
16. jaanuar 2011, 2:07
Olen Eku . Elan Harjumaal . Käin koolis nagu enamus ja tegelen kergejõustikuga ja tantsimisega . Tantsin Showtantsu ja võistlustantsu , hip-hoppi olen ka natukene õppinud . Veel käin ma vabal ajal palju ujumas . Laulan kooris ja olen käinud 2 korda laulupeol . Raamatuid lugeda mulle üldjuhul ei meeldi , tavaliselt on see kohustuslik kirjandus ja mul on alati sellel ajal väga kiire . Mõned head raamatud olen ka läbi lugend isegi . Muusikat kuulan igasugust , aga põhiliselt pop ja R&B . Filmid mulle jubedalt meeldivad , ja kinos käin tihti . Lemmikud on komöödiad ja mõned draamadgi , õudusfilmid ka . Mulle meeldib teha süüa . Loomi mul ei ole õdesid ja vendasid on kokku 3 .Lemmik tunnid on loodus õpetus ja ajalugu . Mul ei ole lemmikvärvi sest see muutub koguaeg . Minu tua seinad on valged ja nendel on pildid peal . Mul on valge voodi ja kapp . Ma olen jube puhtuse armastaja ja sisekujundajana olen ma ka super , vähemalt nii nad räägivad . Juuksed on mul pruunid heletate triipudega ja mul on küljetukk vasakule .
pilte kahjuks ei saa lisada sest ma olen nii oskamatu ja ei oska seda pilti lisada , ma lihtsalt ei ole IT-inimene . Kui keegi viitsib seletada siis tänan , ma olen kiire arusaaja õnneks .
Kui ma jätsin millegist kirjutamatta siis öelge , olen praegu jube unine ja võisin vabalt midagi unustada .
Küsimusi ka ?
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 4
|
16. jaanuar 2011, 11:53
Tere-tere, kui vana Sa oled?
|
|
+-0
|
|
|
17. jaanuar 2011, 1:02
13 hetkel , laupäeval 14
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 38
Aasta naine 2011
|
18. jaanuar 2011, 22:40
Hey, Eku 
Kas Sulle reisida meeldib?
Nimeta mõni lemmikfilm ja -bänd 
|
|
+-0
|
|
|
01. veebruar 2011, 20:39
Hey .
Ikka meeldib .
mm .. lemmikfilmi ei olegi mulle meeldivad päris palju filmid , aga näiteks Titanic on küll film mida olen näinud väga palju kordi aga ikka vaatan ja meeldib 
Mulle meeldib Hed Kandi muusika , ei tea kas seda bändiks just nimetada
|
|
+-0
|