|
Hinnang: 0
|
RE: Kellu ;)
12. aprill 2011, 19:41
Tere siis ka minu poolt 
Minu nimi on Kelli ja ma olen 18-aastane. Elan Elvas ning õpin 11.klassis. Ma olen kolm aastat näitlemisega tegelenud, kuid mind huvitab filmindus ja kindlasti tahaksin ka seda edasi õppima minna. Peale näitlemise on mu hobideks veel lugemine ja kirjutamine. Ma kirjutan järjekaid ja luuletusi ning ühte mu järjekat võib lugeda siin: http://nirgipask.blogspot.com
Iseloomult olen ma sõbralk, kuid seltskonnas tavaliselt vaikne. Rohkem kuulan teisi kui ise räägin. Ma üritan kõike mitte liialt südamesse võtta, kuid alati see ei õnnestu. Ma mõtlen alati nö vasakule ja mulle meeldib naerda.
Ma kuulan raskemat muusikat, kuid mu lemmikud stiilid on metalcore ja post-hardcore. Mu lemmikud bändid on Escape the Fate, Bring Me the Horizon, Bullet for My Valentine ja neid on veel hästi hästi palju, kuid hetkel ei tule nad kõik mul meelde. Telekat vaatan ma harva, kuid siiski filmidest meeldivad mulle õudukad. Ma hoolin väga oma sõpradest ja üritan neile olla parim sõber.
Nonii, see oli kõik, mis ma endast praegu rääkida oskasin, kuid alati võite juurde küsida 
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
Caspar Never give up on something you can't go a day without thinking about
Hinnang: 4
|
RE: Kellu ;)
30. aprill 2011, 16:24
Reisida ka meeldib ?
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|