| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 1
|
Maarja-Liisa
11. jaanuar 2010, 14:23
Nonii, teen ka siin algust siis. Olen inimene nagu iga teine. Sõbralik, ülbe? Aus, valelik? Emotsionaalne, emotsioonitu? Tagasihoidlik, otsekohene? Valik on Sinu ehk siis "Nagu küla minule, nii mina külale!" Oma lühikese eluea jooksul olen mõistnud, et mitte miski siin ilmas ei sünni põhjuseta. Olen pigem isehakkaja ja kamandaja, kui vaikselt nurgas konutaja. Naudin organiseerimist ja korraldamist. Olen püsimatu aktivist, kes ei seisa pudeliski kinni. Vaba aega sisustan mõne armsaks saanud tegevusega. Peale väsitavat koolipäeva võib leida mind jõusaalist, nädalalõppudel aga hoopis kaitseliitlastega relv käes metsas müttamas. Aeg-ajalt kepsutan ka rahvatantsu. Armastan loodust. Suviti võtan ette mitmetunniseid jalgratta sõite, et hüpata kasvõi 5 minutiks jahedasse järvevette, talviti aga naudin lumiseid suusaradu ja kõrgeid mäenõlvi. Mu lemmikvärvid on heleroheline ja roosa. Ma karjun igakord, kui keegi mind õhku tõstab. Mulle meeldib süüa juustuburgereid kuni süda paha ning kuulata bass põhjas muusikat. Ma vihkan hommikuid, mil peab kooli minema. Ma jälestan kohustusliku kirjandust. Mu loomulik juuksevärv on blond. Ma olen lühem, kui mu 13aastane õde, endal tiksub aastaid sellel suvel 17. Kui kusagil vedeleb kodutu kassipoeg, siis ma võtan ta hetkegi mõtlemata endaga koju kaasa. Minu käekotis leidub alati kätekreem. Mulle meeldib, kui mu tuba on seapesa, sest siis ma leian alati oma asjad üles. Ma armastan Kylie Minogue lõhna. Mind peetakse vanemaks, kui ma tegelikult olen. Mul on sõltuvus silmapliiatsist ja huulepalsamist. Harva läheb mulle korda teiste inimeste arvamus. Suurimaks kireks on fotograafia, mille avastasin enda jaoks üpris hiljuti - 2009 aasta suvel.

Selline imelik inimene olengi. Keda huvitab minu käekäik täpsemalt, siis võib lugeda minu blogi. Küsimused on oodatud, vastan rõõmuga.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
|
Re: Maarja-Liisa
11. jaanuar 2010, 18:18
Jutt pani lausa imestama,kust nii super inimene tulnud on.
Jõuad kõike,teed kõike jne.
Rahvatantsuga seoses,oled sa tantsupeol ka käinud ?
Ja panin ka tähele,et sa elad jõhvis,seal on palju venelasi ka ( küsin seda sellepärast,et ma tihti peale pärnus ei kuulegi eesti keelt nii palju kui vene keelt ) ?
|
|
+-0
|
|
|
11. jaanuar 2010, 18:33
"einu." kirjutas:
Jutt pani lausa imestama,kust nii super inimene tulnud on.
Jõuad kõike,teed kõike jne.
Rahvatantsuga seoses,oled sa tantsupeol ka käinud ?
Ja panin ka tähele,et sa elad jõhvis,seal on palju venelasi ka ( küsin seda sellepärast,et ma tihti peale pärnus ei kuulegi eesti keelt nii palju kui vene keelt ) ?
Käisin tantsupeol, meeletult hea elamus oli. Soov järgminegi kord minna, kui ehk siis pealtvaatajana. Tahan seda publiku elamust ka tunda. Venelasi on siin nii omajagu. Kui neid märgata ei taha, siis ei tundugi neid väga palju.
[b]
Aitäh Sulle.
|
|
+-0
|
|
|
11. jaanuar 2010, 18:45
Kusjuures,ma ise käisin samuti tantsupeol,seekord oli mul juba 2 kord tantsupeol,aga otsustasin,et võtan puhkust ja nüüd on ka meil ainult tüdrukute rahvatantsu rühm minu vanustele ning ilmselt lähen tantsupidu ise vaatama ka,kuna selline oli mu plaan
Pole tänu väärt !
|
|
+-0
|
|
|
11. jaanuar 2010, 18:49
"einu." kirjutas:
Kusjuures,ma ise käisin samuti tantsupeol,seekord oli mul juba 2 kord tantsupeol,aga otsustasin,et võtan puhkust ja nüüd on ka meil ainult tüdrukute rahvatantsu rühm minu vanustele ning ilmselt lähen tantsupidu ise vaatama ka,kuna selline oli mu plaan
Pole tänu väärt !
Varem publikuks pole olnud?
|
|
+-0
|
|
|
11. jaanuar 2010, 18:57
Kusjuures mitte Tantsupeol,mõlemad korrad olen olnud siis esineja rollis,aga see tekitas hea tunde ja tekkis soov isegi näha,kuna olen näinud asja ise ka kohati pealvaataja rollis,need mustrid ja laulud ja need kõidavad ikka 
Järgmine aasta vist on ka see tantsupidu,niiet üritan selleks ajaks planeerida aja,auto ja koha,kus ööbida
|
|
+-0
|
|
|
11. jaanuar 2010, 19:14
"einu." kirjutas:
Kusjuures mitte Tantsupeol,mõlemad korrad olen olnud siis esineja rollis,aga see tekitas hea tunde ja tekkis soov isegi näha,kuna olen näinud asja ise ka kohati pealvaataja rollis,need mustrid ja laulud ja need kõidavad ikka 
Järgmine aasta vist on ka see tantsupidu,niiet üritan selleks ajaks planeerida aja,auto ja koha,kus ööbida
Sama olukord, ainult et esinemiskogemust ühe võrra vähem.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 7
|
11. jaanuar 2010, 22:04
Olen ise ka korra tantsupeol käinud. Ülim tunne lihtsalt. Laulupeol käisin vaatamas, samamoodi superhea tunde tekitas. Ja pean siin teemas ka mainima, et mulle meeldivad su pildid.
Rääkides muusikast, siis mida sa täpsemalt kuulad?
|
|
+-0
|
|
|
11. jaanuar 2010, 22:10
"MiiMii-" kirjutas:
Olen ise ka korra tantsupeol käinud. Ülim tunne lihtsalt. Laulupeol käisin vaatamas, samamoodi superhea tunde tekitas. Ja pean siin teemas ka mainima, et mulle meeldivad su pildid.
Ise käisin samuti vaatamas laulupidu mõlematel kordadel,päris hea elamus on tõesti.
Kuid kui juba laulu teema peale läks,küsiks siis,et kas ise ka laulad kusgil,kooris nt vms ?
|
|
+-0
|
|
|
11. jaanuar 2010, 23:05
"MiiMii-" kirjutas:
Aitäh. Pigem selline pop ja tantsumuusika.
"einu." kirjutas:
Ise käisin samuti vaatamas laulupidu mõlematel kordadel,päris hea elamus on tõesti.
Kuid kui juba laulu teema peale läks,küsiks siis,et kas ise ka laulad kusgil,kooris nt vms ?
Küsimus mulle? Kui jah, siis...ei laula. Ei pea sugugi viisi.
|
|
+-0
|