| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 1
|
RE: Maarja-Liisa
14. jaanuar 2011, 23:45
hästi kirjutatud
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
|
09. veebruar 2011, 22:21
Pidin oma blogi privaatseks tegema, kuna seda hakkasid juba kooli õpetajad lugema. How nice! Igatahes, kes ennem lugesid, jälgisid ja tahavad seda edasi teha, siis andke endast märku.
|
|
+-0
|
|
|
01. märts 2011, 20:44
Vahepeal juhtus nii, et sai paari sõbraga tiim kokku panna ja registreerida end Eesti Energia Noorteprogrammi Entrum. Programmi raames osaleme konverentsidel, koostame projekti ning katsume selle edukalt ellu viia. Programmi lõppedes valitakse parima projekti teostusega tiimid ning saadetakse välismaale reisile. Konkreetselt mina oma tiimiga seadsin eesmärgiks aidata kohalikku varjupaika, millele on kunagi meedia kaudu väga halb maine külge kleebitud. Ning kuna see perekond, kes varjupaika üleval peab räägib ainult vene keeles, siis võtsime kinnisideeks lisaks reklaamile ja raha kogumisele teha neile koduleht vähemalt kahes keeles. Ma olen ise sellest mõttest väga vaimustuses, sest loomad on minu jaoks täielik nõrkus. Ilmselt saan tihti varjupaigas käies ka oma fotoalaseid kogemusi katsetada, täiendada.
Nüüdseks on projekt tuure kogumas. Oleme mõned sponsorid taha saanud, seega võimalus edasi tegutseda. Reedel lähme meeskonnaga varjupaika ja siis on kaamera ka kindlasti ühes. Ühesõnaga võtab asi ilmet.
Kohtla-Järve kodutud loomad Facebook'is! Külasta, Like'i ja JAGA!
Hiljuti juhtus nii:
kirjutas:
JOFF ehk Jõhvi Oma Filmifestival on samuti on üks väga, väga suur projekt. Ise liitusin sellega üsna hiljuti, aga tegutsenud on see Ida-Virumaal kaks aastat. Eesmärk on terve aasta jooksul pidada läbirääkimisi, koosolekuid ja teha hästi, hästi palju ära selleks, et detsembri kuus saaks Jõhvi Kontserdimajast tõeline kino. Noored saavad teha ettenähtud teemale vastavaid lühifilme, mida siis JOFFil näidataks ja premeeritakse. Lisaks toimub öökino, kus näidatakse PÖFFi filme.
Ühel öösel ärkasin ülesse ja mind tabas ajurünnak, mis tänu mõne väga hea sõbra toele innustust juurde sai. Teisisõnu on plaanis paari kuu pärast sõpradega Jõhvis fotoklubi käima lükata!
Ja mitte, et mu elu niigi raske oleks hakkan ma pühapäevast jälle rahvatantsus käima. Nii palju siis lubadusest, et sügisest.
|
|
+-0
|
|
|
12. mai 2011, 15:46
Armsad sõbrad, mul on väga Teie abi vaja!
Varjupaiga projekt sai algatatud Eesti Energia noore ettevõtlusprogrammi Entrum raames. Eesti Energia tunnustab parimaid projekte ja meie oma meeskonnaga usume, et oleme samuti ühte tunnustust väärt, kas või juba selle pärast, et me oleme pea ainsad eestlased 50 projekti keskel ning me oleme tänaseks väga, väga palju teinud!
Ole hea ja hääleta meie projekti poolt:
1. Mine lehele http://www.entrum.ee/ 2. Vali konkurss - paremalt poolt projektide hindamine - paremalt tulemused ning leiad Loomade Heaks! küll üsna eest, kuid mitte nii eest, kui see projekt end olemast vääriks! 
Loe ise kui palju me tänaseks korda oleme saatnud: http://loomadeheaks.blogspot.com/
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
12. mai 2011, 16:19
Andsin ka oma hääle! Edu Teile, loodan, et saavutate soovitud tulemuse.
|
|
+-0
|