| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 1
|
RE: Maret
19. jaanuar 2011, 19:32
Tervist.
Ma olen Maret, 17 aastat vana ja asun Kuressaares. Hetkel õpin 10. klassis, tulevikus loodan Tartu Ülikooli astuda ja õpetajaks saada. Vabal ajal loen raamatuid, kirjutan, joonistan, teen pikki jalutuskäike, nii et mind eriti tihti sõprade-tuttavatega linna peal aega surnuks löömas ei näe. Ee... muusika osas mainiks ära sellised bändid: Breaking Benjamin, Short Stack, Three Days Grace, Hurts, Green Day, The Fray, Good Charlotte, Linkin Park ja neid on veel nii palju. Kui keegi seda täispikka nimekirja tahab, siis küsigu ja ma võin koostada : D Mainiks ära, et mul on tore/nõme komme inimeste tehtud õigekirjavigu parandada. Ma ei oska rohkem midagi öelda, kui keegi midagi teada tahab, siis võib küsida, ma ei kipu üldiselt hammustama.
Edit:
Ja siis rate.ee-st leiate mind, kui otsingusse PerfecttMarru toksite (yup. ma tean, kui pathetic see nimi on : D). Orkut on Maret A. ja twitteris eksiteerin nime all mmarxz nagu siingi. Facebooki ei oma : D
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 4
|
25. jaanuar 2011, 23:35
Tervist-tervist!
Õpi referent-keeletoimetajaks, siis makstakse sulle peale, et vigu parandada.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 38
Aasta naine 2011
|
26. jaanuar 2011, 22:43
Mulle meeldivad Su muusikaeelistused või no suur osa neist. Näiteks ma tunnen nii väheseid, kes The Fray'd kuulavad
|
|
+-0
|
|
|
28. jaanuar 2011, 20:27
Siim kirjutas 25 jaanuar 2011 23:35:
Tervist-tervist!
Õpetajatele makstakse ka palka : D
Nicole-- kirjutas 26 jaanuar 2011 22:43:
Mulle meeldivad Su muusikaeelistused või no suur osa neist. Näiteks ma tunnen nii väheseid, kes The Fray'd kuulavad
Aitäh : D The Fray on heeeaaa <3
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
28. jaanuar 2011, 20:48
Tervist-tervist!
Tähenärija pole olla patt. Ma ise ka ei suuda vaadata, kui inimesed kirjutavad vigadega, elementaarsete vigadega.
Millised filmid Sulle meeldivad?
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|
|
|
28. jaanuar 2011, 21:17
Liiiisu kirjutas 28 jaanuar 2011 20:48:
Tervist-tervist!
Tähenärija pole olla patt. Ma ise ka ei suuda vaadata, kui inimesed kirjutavad vigadega, elementaarsete vigadega.
Millised filmid Sulle meeldivad?
Oh, yay, ma pole ainus : D
Ma vaatan väga erinevaid žanreid tegelikult. Üldse ei meeldi need Disney toodetud roosad mullid. Kõige rohkem vaatan vist õudukaid, mis sisaldavad paranormaalseid nähtuseid. Viimati vaatasin 2010 aasta versiooni filmist "A Nightmare On Elm Street" ja jäin rahule. "Paranormal Activity" mõlemad osad olen ka ära vaadanud, kuid need mulle nii väga ei meeldinud. "Inglorious Basterds" ja "The Shutter Island" on ka väga head. Kõige suurem lemmik on vist "Sin City". Mida rohkem ma seda vaatan, seda enam see mulle meeldib : D Neid "Videviku"-saaga filme on lihtsalt valus vaadata. Meyer on geniaalne kirjanik ja tema teostest tehakse filmid, mille peaossa pannakse Stewart, kes vajaks hädasti mingit ergutavat süsti, ja Pattinson, kellel näikse lakkamatu kõhuvalu olevat.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 4
|
28. jaanuar 2011, 23:35
Quentin Tarantino loomingu austaja.
|
|
+-0
|
|
|
29. jaanuar 2011, 14:28
Siim kirjutas 28 jaanuar 2011 23:35:
Quentin Tarantino loomingu austaja.
Ta on ju kõigest geenius : D
|
|
+-0
|