Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Maret

Autor Teade
Hinnang: 1

RE: Maret

19. jaanuar 2011, 19:32 Tervist.

Ma olen Maret, 17 aastat vana ja asun Kuressaares. Hetkel õpin 10. klassis, tulevikus loodan Tartu Ülikooli astuda ja õpetajaks saada. Vabal ajal loen raamatuid, kirjutan, joonistan, teen pikki jalutuskäike, nii et mind eriti tihti sõprade-tuttavatega linna peal aega surnuks löömas ei näe. Ee... muusika osas mainiks ära sellised bändid: Breaking Benjamin, Short Stack, Three Days Grace, Hurts, Green Day, The Fray, Good Charlotte, Linkin Park ja neid on veel nii palju. Kui keegi seda täispikka nimekirja tahab, siis küsigu ja ma võin koostada : D Mainiks ära, et mul on tore/nõme komme inimeste tehtud õigekirjavigu parandada. Ma ei oska rohkem midagi öelda, kui keegi midagi teada tahab, siis võib küsida, ma ei kipu üldiselt hammustama.

Edit:

Ja siis rate.ee-st leiate mind, kui otsingusse PerfecttMarru toksite (yup. ma tean, kui pathetic see nimi on : D). Orkut on Maret A. ja twitteris eksiteerin nime all mmarxz nagu siingi. Facebooki ei oma : D
+-0
Siim Mr. Intiimteenus
Hinnang: 4

25. jaanuar 2011, 23:35 Tervist-tervist!

Õpi referent-keeletoimetajaks, siis makstakse sulle peale, et vigu parandada.
+-0
Hinnang: 38

• Aasta naine 2011

26. jaanuar 2011, 22:43 Mulle meeldivad Su muusikaeelistused või no suur osa neist. Näiteks ma tunnen nii väheseid, kes The Fray'd kuulavad Rõõmus
+-0

28. jaanuar 2011, 20:27
Siim kirjutas 25 jaanuar 2011 23:35:
Tervist-tervist!

Õpetajatele makstakse ka palka : D

Nicole-- kirjutas 26 jaanuar 2011 22:43:
Mulle meeldivad Su muusikaeelistused või no suur osa neist. Näiteks ma tunnen nii väheseid, kes The Fray'd kuulavad Rõõmus

Aitäh : D The Fray on heeeaaa <3
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

28. jaanuar 2011, 20:48
Tervist-tervist!

Tähenärija pole olla patt. Ma ise ka ei suuda vaadata, kui inimesed kirjutavad vigadega, elementaarsete vigadega.

Millised filmid Sulle meeldivad?
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0

28. jaanuar 2011, 21:17
Liiiisu kirjutas 28 jaanuar 2011 20:48:
Tervist-tervist!

Tähenärija pole olla patt. Ma ise ka ei suuda vaadata, kui inimesed kirjutavad vigadega, elementaarsete vigadega.

Millised filmid Sulle meeldivad?

Oh, yay, ma pole ainus : D

Ma vaatan väga erinevaid žanreid tegelikult. Üldse ei meeldi need Disney toodetud roosad mullid. Kõige rohkem vaatan vist õudukaid, mis sisaldavad paranormaalseid nähtuseid. Viimati vaatasin 2010 aasta versiooni filmist "A Nightmare On Elm Street" ja jäin rahule. "Paranormal Activity" mõlemad osad olen ka ära vaadanud, kuid need mulle nii väga ei meeldinud. "Inglorious Basterds" ja "The Shutter Island" on ka väga head. Kõige suurem lemmik on vist "Sin City". Mida rohkem ma seda vaatan, seda enam see mulle meeldib : D Neid "Videviku"-saaga filme on lihtsalt valus vaadata. Meyer on geniaalne kirjanik ja tema teostest tehakse filmid, mille peaossa pannakse Stewart, kes vajaks hädasti mingit ergutavat süsti, ja Pattinson, kellel näikse lakkamatu kõhuvalu olevat.
+-0
Siim Mr. Intiimteenus
Hinnang: 4

28. jaanuar 2011, 23:35 Quentin Tarantino loomingu austaja. Vallatu
+-0

29. jaanuar 2011, 14:28
Siim kirjutas 28 jaanuar 2011 23:35:
Quentin Tarantino loomingu austaja. Vallatu

Ta on ju kõigest geenius : D
+-0
Postitusi kokku 20370
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 6 registreeritud kasutajat ning 22 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Hinnang: 5
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Hinnang: 0
Saada sõnum