|
Hinnang: 0
|
RE: Maria
01. juuni 2011, 18:23
hei! ma olen Maria, ma olen neljateist aastane. Elan Kohilas. Ma käin koolis nagu enamus minu vanused. Hetkel ei käi üheski huviringis ega trennis aga olen õppinud viis aastat klaverit. Vabal ajal olen võimalikult palju koos sõpradega. Suviti käin hästi tihti ujumas. Ma vihkan kohustusliku kirjandust ning enamus ajast jääb see mul lugemata. Veel vihkan käsitööd. Kuulan põhiliselt pop ja R&B muusikat, jap ma kuulan Justin Bieberit, Miley Cyrust, Selena Gomezt, Lady GaGat, Demi Lovato ja teisi selliseid. Filmid mulle meeldivad ning käin alati kinos kui mingi hea film tuleb. Lemmikud on komöödiad aga vahest on lahe õudukaid ka vaadata. Ma elan koos oma ema & isaga. Mul on kass ja mul on kolm õde, kes on kõik minust nooremad. Lemmikvärv on lilla. Ma ei kannata kui mu tuba on sassis nii, et ma koristan seda põhimõteliselt igapäev. Koolis olen kuidagi moodi suutnud oma õpetajatele jätta korraliku & eeskujuliku lapse mulje, kellel on hinded korras. Jap, tegelikult.. ma ei suuda üldse ühekoha peal püsida, ma räägin koguaeg liiga palju ja ka neid asju mida vaja pole, ma tüütan inimesi sest helistan neile pidevalt. Koduseid töid teen ma öösel, kui kõik teised magavad sest päeval on vaja väljas käia ning netis surfata. Ma pole käinud kuskil välismaal, peale soome. Ma vaatan sarju nagu Glee, Keeping Up with the Kardashians, Gossip Girl, Skins, Khloe & Lamar, Kättemaksukontor, Pilvede all jne. niietjap, tutvun meelsasti uute inimestega 
Mu rate: http://www.rate.ee/users/-Maria-J Küsige
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
RE: Maria
01. juuni 2011, 18:56
Teretulemast Noortefoorumisse!
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|