| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 7
|
RE: Minna
29. jaanuar 2012, 22:41
Teeks ka oma teema siis. Esiteks, mulle ei meeldi absoluutselt foorumid. Mul on olnud kasutaja juba kuu aega ja ma ei ole julgenud kuhugi veel postitada, ma lihtsalt vahepeal tulen ja kiikan mõnesse teemasse, aga sõna ei oska sekka öelda. Mõtlesin, et võiks nüüd alustada sellest postitusest. Aga olgu, elan Tallinnas, olen pärit Suure-Jaanist. Olen 17 ja käin Gustav Adolfi Gümnaasiumis 11. klassis. Mul rohelised silmad ja ülimetsik soeng, mu lokid teevad alati, mis nad ise tahavad (ehk hommikuti nende kasimine tavaliselt ei õnnestu, mistõttu olen ma üldse sellest loobunud ja olen enamasti sassis peaga). Olen napakas. Ma mõtlen pidevalt vasakule ja mul on ülielav fantaasia, meeldib trollida ja vabal ajal nahkhiirt mängida (päriselt ka!). Olen veel täiega avameelne, suudan vabalt rääkida teemadest, mille peale mõned nõrganärvilisemad ehk ära minestaksid. Enamasti olen ma täiega chill eit, aga vahepeal ärritun kergesti ja siis olen nõme täiega.  Lemmikbänd on Queen ja meeldib üldse 70ndate muusika. Vahepeal kuulan klassikat ja muudki, aga mulle tänapäeva popmuusika eriti ei meeldi. Olen mänginud flööti ja metsasarve, olen terve elu laulnud ja kunagi käisin rahvatantsus ja näiteringis. Meeldib raamatuid ka lugeda, üks lemmikkirjanikest on näiteks Remarque. Vanaduspõlves kavatsen hakata bordelli pidama, kuid seda pole ma veel otsustanud, mida oma vahepealse eluga peale hakata, võib-olla hakkan Aafrikas neegrilastele matemaatikat õpetama. Muidu olen täiega kukununnu, olen korralik laps, koolis saan ka suht hästi hakkama. Ja foorumi leidsin Liisu ja Kuno kaudu, veel olen sattunud klaasi tõstma Lii, Kevini, MartinG-ga ja Hansuga. Ja võite küsida põmst kõike, aga ärge uskuge sõnagi, mis Kuno või Hans minu kohta räägivad.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 65
|
30. jaanuar 2012, 9:33
Just gimme gimme gimme fried chicken.
Silmade värvist räägid, aga juuste värvist ei räägi. Blondiin, et häbened? Ja mis kuradi radiaatorike?
not bad |
|
+-0
|
|
|
30. jaanuar 2012, 12:02
Aa, juuksevärv on mingi kartul, kunagi olin punapea, mistõttu kui välguga pilti must teha, lööb punakas värv ikkagi välja. Anomaalia.  Ja see radiaatorike on Hansu ja/või Kuno jabur väljamõeldis, väidetavalt pidin ma täiega soe olema vms, aga küsi nendelt.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 27
Käru
|
30. jaanuar 2012, 12:51
Mis su huvid on ?
|
|
+-0
|
|
Käru
|
30. jaanuar 2012, 12:52
Oled terve elu Tallinnas elanud ? Ja kust sa leidsid meid ?
|
|
+-0
|
|
Käru
|
30. jaanuar 2012, 13:02
Kellega koos elad ? Õdesi?vendi? Mis tähtkuju oled ja kuna sünnipäev ?
|
|
+-0
|
|
|
30. jaanuar 2012, 13:12
Mul vanasti oli hullult palju huvisid, kuid nüüd ma kuidagi jäänud täiega igavaks, mingi laulan natuke ja siis kuulan muusikat ja olen aktivist, üritan igal pool kaasa lüüa ja aidata. :p Raamatuid meeldib lugeda näiteks ja tuleb tunnistada, et internett võtab ikka suuure osa mu ajast ära.  Elasin muidu kuni 5-aastaseni Tallinnas, siis kolisin maale ja tulin gümnaasiumisse uuesti tagasi siia. :p Foorumi leidsin võrratu Liisu ja mitteniivõrratu Kuno kaudu. Igatahes, mingi hetk sattusin Hansu juurde, kui seal oli ainult foorumi rahvas koos, mis tõttu ma mõtlesin, et aitab kurat, peaks ka kasutaja tegema.  Ja Tallinnas elan koos oma ülivinge vanaisaga. Kuna mu iss on soomlane, siis on mul poolõde ja -vend soomlased ja poolõde, kes on küll eestlane, kuid kes elab Pariisis. Ning sündinud olen 7. oktoober ja olen kaalud. Kui horoskoopidesse uskuda, siis kaalude kirjeldus täitsa vastab mulle, olen laisk ja armastan mugavust, vahepeal olen kapriisne, kuid üritan siiski olla võimalikult objektiivne. Cosmopolitan kirjutas, et kaalud on intelligentsed ja kaunid, mis mõjub mu egole täitsa hästi, tho ma ei tea, kas see tõsi just on.
|
|
+1
|
|
|
30. jaanuar 2012, 13:23
Ahjaa, olen olnud 10 a kodutütar ka, mis on päris suure osaminu elust moodustanud, kuigi Tallinnasse kolides on see soiku jäänud. Mõtlen naiskodukaitsesse astumise peale.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 32
Väravake
Aasta kasutaja 2011
Aasta 2011 blondiin
|
30. jaanuar 2012, 14:42
Ohohh, veel üks kes Kaalud. Ma ka (Y)
|
|
+-0
|
|
|
30. jaanuar 2012, 14:44
Kaalud on kõige vingemad.
|
|
+-0
|