| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 6
|
RE: Mudat?ikk e. Triin
22. august 2010, 21:28
Mõtlesin, et annan siin ka teada oma viimastest tegemistest.
Nimelt toimus see nädalavahetus rahvusvaheline koertenäitus, kus osales minu nö kasukoer (pooleldi minu ja pooleldi kasvataja oma) ja sai eile oma tõu parimaks juunioriks, lisaks juuniorite BIS teise koha ning täna oli tõu parim juunior 2. Ülihea saavutus.
Täna hommikul sain kätte (või õigemini jõudis kohale, kätte sain koju jõudes) oma kauaoodatud esimese L objektiivi kaamerale. Selle üle kõige õnnelikum, kuna reedel juba võistlused, siis saab seal kõvasti pildistada.
Ja, läksin nüüd lõpuks autokooli ka. Plaanis oli juba suve alguses, aga suvel oli palju muid tegemisi ja ei jõudnud. Ja tänu sellele nüüd sain kinnitust, et kui load kätte saan, siis saan auto ka omale kohe. Tegemist küll ühe autoga mu isa omadest, aga ongi parem, sellega juba sõitu harjutanud ka ja vähemalt on maastur.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 0
|
23. september 2010, 21:49
Hei!
Millistel näitustel käinud oled üldiselt, kas Eesti sisesed või ka rahvusvahelised? Kuidas läinud on?
Ja vb näeme su pilte ka kuskilt?
Päikest! (;
|
|
+-0
|
|
|
23. september 2010, 22:46
Käin mõlematel, olenevalt kuidas ajaliselt muude asjadega kokku sobib. Eelistan rahvusvahelisi tegelikult, huvitavam vaadata ja ka suhelda välisriikide koeraomanike/kennelipidajatega. Oma päriskoeraga pole käinud, nö pooleldi-minu koeraga (kaasomandus) ei käi ka ise vaid käib teine omanik, aga tal läheb väga hästi siiani.
Muidu, autokool on lahe. Hiljuti otsustasin, et tahan endale ikka päris oma autot ka, esialgu võib ju isa omaga sõita, aga see poleks ikka see. Nüüd siis nillin niipalju, kui vaba aega tekib autosid pidevalt. Millegipärast just neid, mis mulle sobiksid, lihtsalt ei ole või siis on väga kehvad variandid. Aga nagu mulle juba öeldi, siis ma võibolla olengi lihtsalt liiga valiv .
Pilte. Ausaltöeldes ma kuigi palju kaamera ette ei satu, pigem selle taga, aga pilte võib näha orkutis.
LINK
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 147
Hard Worker
2010 meeskonnaliige
Aasta jutustaja 2011
2011 meeskonnaliige
|
24. september 2010, 13:33
Millist autot sa tahad täpsemalt?
|
|
+-0
|
|
|
24. september 2010, 15:36
Maasturit, manuaalkastiga, nelikveoga. Sellist millega poleks kahju metsa sõitma minna (ehk siis poest uue ostmise välistabki see, et sellisega ma metsa ei läheks). Universaalkerega, eelistatult nahkpolstriga, aga see pole esmatähtis. Bensiinimootoriga.
Bemmi x5, fordi maverick, opeli frontera, nissani terrano, honda cr-v, hyndaid, jeep cherokeed on välistatud kindlalt. Linnamaasturit ei taha nagunii tegelikult.
Hetkel mu huviorbiidis Jeebu Wranglerid ja Land Roveri Defender, millede puhul ma olen leidnud vähemalt ühe sobiva isendi. Mitsubishi Pajero, Toyoya LC ja Nissani patrol meeldivad vähem ja pole leidnud ka ühtegi, mis mulle enamvähem täielikult meeldiks. Suzuki Grand Vitara ja Toyota Rav4 näevad jällegi enamasti liiga head välja mudaralliks.
|
|
+-0
|