| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 65
|
RE: Raunzmaster
28. aprill 2011, 12:38
Alustame pildiga:

Ai äm bäkk. Sada aastat pole siin foorumis käinud. Ilmselt mööduks veel vähemalt sada aastat teie taasleidmisega, kui poleks olnud seda elu24 artiklit: http://www.elu24.ee/?id=425731 (miks url tagidega link täiesti ära kaob?) Tulin selle artikli peale siia foorumisse, lootes leida teemat, kus käiks mingi vaidlus või arutelu pilpapedede ja vabaduse väljaku suhtes, kuid vähemalt esialgsel vaatlusel ma seda ei leidnud... 
Ja natukene minust, kes veel ei tea või kes enam ei mäleta (ilmselt keegi ei mäleta ). Nimi on mul olemas. Rauno. Vanuseks väidavad nii vanemad, sünnitunnistus kui ka ID-kaart mulle 19. Hetkel üritan lõpetada mingisugust kooli, kuid kas ma selle lõpetan või mida ma peale lõpetamist edasi teen, selles ma kindel pole.
Mulle meeldivad ilusad naised. Säärejooks ja kena pepu on põhiline. Mulle meeldib õlu. Mulle meeldib vanakoolimuusika ja pisut dnb'd. Hetkel on mu "öökapil" Milan Kundera raamat "Olemise talumatu kergus". Absoluutne lemmik on Orwelli "1984", olen selle viimase poole aasta jooksul vähemalt kolm korda läbi lugenud. Ma lihtsalt pean ennast pidevalt liigutama, mulle ei meeldi päevast päeva kodus istuda ja manduda. Ma olen adrenaliinisõltlane. Viimase aja hullemad saavutused - talvel Türisalu pangast üles ronimine, Nõmmel kõrguselt teisest suusahüppetornist perse peal alla kelgutamine, samamoodi kuskil Trummi metsades mingi järsu ja päris kõrge mäekünka otsas perse pealt alla kelgutamine; hiljuti Keila joa all käimine, kusjuures seljas oli mul siis valge jakk ja jalas valged kingad... Ahjaa, vanasti meeldis mulle korvpall ka, aga viimasel ajal pole enam mängimine nii nauditav. Loodetavasti tuleb nauding õige pea tagasi.
not bad |
|
+2
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
28. aprill 2011, 13:23
Welcome back
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 38
Aasta naine 2011
|
30. aprill 2011, 12:45
Hey . Mulle meeldivad su raamatueelistused. Mis koolis käid?
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 65
|
30. aprill 2011, 13:09
Oma piiritus laiskuses ei viitsi ma päevakoolis käia, seega käin täiskasvanute gümnaasiumis, Tallinna Vanalinna Täiskasvanutes, kui täpsem olla. 3 päeva nädalas kool ja vahest pole viitsinud isegi seda kolme korda nädalas kooli nägu näidata..
not bad |
|
+-0
|