| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 4
|
RE: Sweet thingy called Cookie
12. juuli 2011, 16:44
Mis ma siia kirjutan? Täieslik tühjus peas. Aga peaks vist alustama põhiliselt. Olen Karmen. Alaealine. Nuta või naera. Terve elu Rakvere külje all elanud. Korra kolinud. Tähtkujult Ambur, kui kedagi huvitab. Mul on nii ema, isa kui ka väikevend. Viimasega oleme ilmselt elulõpuni vihavaenlased. Saab minuga ainult siis hästi läbi, kui tal minult midagi vaja on.
Mida veel? Õppisin klaverit viis aastat, aga seda sellegipoolest ma mängida ei oska. Koolis olen keskmisest tublim. Üks parimaid ingliskeeles oma klassis. Otseselt lemmikvärvi pole, aga taevasinine on kena. Loomi ma jumaldan niisama. Hobused on meeletult kenad olevused. Ja ma kardan ämblikke paaniliselt. Mingit lemmiktoitu või -jooki mul pole. Pole pirtsutaja. Astroloogia on see, mis mind huvitab ja mingil määral ma seda ka usun. Üsna suurel määral, it iz. Aga seda, kui täielikku tõde ma ei võta. No point in that. Siis raamatud on asjad, mida ma jumaldan. Ostan igal võimalikul hetkel endale uue. Ja psühholoogia tõmbab mind ka. Viimane aasta on olnud soov psühholoogiks õppima minna. Aga.. kui kaua see kestab, eksnäis. Enne peaks kooli nagu ära lõpetama. Hobisid mul otseselt ei ole. Rattaga käib sõitmas, jalutamas käin. Koertega käin ka tipamas. Ja reisimine on asi, millest ma iial ei tüdine. Ja ekstreemsport on ka mega. Ainult, et ma kardan kõrgust. Kuid see kartus ei ole oluline - mida kõrgemal ,seda parem. Antiik on asi, mis mulle meeldib. Ja öö on aeg, kus ma eriti aktiivne olen. Vähemalt, kui ma saan öösel üleval olla. Täielik ööinimene. Jumaldan kaabusid. Mood mind ei huvita - riietun nii, nagu tahan. Luule on asi, millele mul annet on..
Iseloomult. Lapsik. Ma tean ja tunnistan seda. Rõõmsameelne, ülieenergiline. Ideedemasin. Hulljulge. Seda olen ma enamjaolt. Aga ärge üldse üllatuge, kui ma pahas tujus olen. Ka seda juhtub. Võrdlemisi harva, aga siiski juhtub. Ja siis on targem mind mitte torkida ja lasta mul mu hea tuju tagasi saada. Aga enamjaolt ma ei suuda väga kaua pahas tujus olla. It's really easy to make me laugh.
Veel midagi huvitavat.. Oman isiklikku rekordit.. naersin kaks tundi järjest. Nagu päriselt. o____o
Eeeh.. ma ei oska midagi rääkida enam. Küsimusi, palun.
|
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 13
|
12. juuli 2011, 16:49
Sul jäi muusika vahele, ma kuulaks huviga.
Soovita mulle parimat raamatut, palun, aitäh! : )
|
|
+-0
|
|
|
12. juuli 2011, 18:04
Kristiina kirjutas 12 juuli 2011 16:49:
Muusika.. mm.. Pmst kõik, väljaarvatus scremo Ja põhiliselt pop-rock.  Kpop, ntx, on üks lemmikumaid muusikastiile. 
Pole olemas parimat raamatut. : D Aga mulle endale pakub ntx väga huvi Linda Goodman' Päikesemärgid.
|
|
+1
|
|
Hinnang: 3
|
12. juuli 2011, 18:25
Kuna meie hulgas on palju noori kutte siis nad tahaksid teada, et millised kutid sulle meeldivad ja kas üldse meeldivad?

Liiiisu kirjutas 09 juuli 2011 11:25:
Meenutab Mikk Saart kohati : D
|
|
+-0
|
|
|
12. juuli 2011, 18:32
Raky kirjutas 12 juuli 2011 18:25:
Kuna meie hulgas on palju noori kutte siis nad tahaksid teada, et millised kutid sulle meeldivad ja kas üldse meeldivad?
Gei ma ei ole, seega, jah, mulle meeldivad poisid.  Aga täiesti sirge ma ka pole. Nuta või naera. Täitsa bi-seksuaalne 
Ja millised kutid mulle meeldivad? I have like no idea. xD Never had one, to be honest.
Ja hull, või mitte, aga ma üritan esialgu üldse suhetest eemale hoida. Sellistest, best friends with benefits suhetest. : D
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 3
|
12. juuli 2011, 19:53
Cookiezz kirjutas 12 juuli 2011 18:32:
Gei ma ei ole, seega, jah, mulle meeldivad poisid.  Aga täiesti sirge ma ka pole. Nuta või naera. Täitsa bi-seksuaalne  Ja millised kutid mulle meeldivad? I have like no idea. xD Never had one, to be honest. Ja hull, või mitte, aga ma üritan esialgu üldse suhetest eemale hoida. Sellistest, best friends with benefits suhetest. : D
Sina ka?! Oumaikaad!  Ma ei naera ega nuta, mul oma teema selle bi-seksuaalsusega.

Liiiisu kirjutas 09 juuli 2011 11:25:
Meenutab Mikk Saart kohati : D
|
|
+-0
|
|
|
12. juuli 2011, 20:04
Raky kirjutas 12 juuli 2011 19:53:
Cookiezz kirjutas 12 juuli 2011 18:32:
Gei ma ei ole, seega, jah, mulle meeldivad poisid.  Aga täiesti sirge ma ka pole. Nuta või naera. Täitsa bi-seksuaalne  Ja millised kutid mulle meeldivad? I have like no idea. xD Never had one, to be honest. Ja hull, või mitte, aga ma üritan esialgu üldse suhetest eemale hoida. Sellistest, best friends with benefits suhetest. : D
Sina ka?! Oumaikaad!  Ma ei naera ega nuta, mul oma teema selle bi-seksuaalsusega.
That's nice. 
|
|
+-0
|
|
|
27. august 2011, 12:30
Peaks vist siia selle ka ära mainima, et ma avastasin koduvideosid vaadates, et juba aastast 2002 olen ma oma sünnipäevad suurema osa ajast arvutis veetnud. XD Samamoodi, nagu ma iga sünnipäev haige olen olnud. XD
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 0
|
23. märts 2012, 21:01
Cookiezz kirjutas 12 juuli 2011 18:04:
Kristiina kirjutas 12 juuli 2011 16:49:
Muusika.. mm.. Pmst kõik, väljaarvatus scremo Ja põhiliselt pop-rock.  Kpop, ntx, on üks lemmikumaid muusikastiile.  Pole olemas parimat raamatut. : D Aga mulle endale pakub ntx väga huvi Linda Goodman' Päikesemärgid.
Minue meeldib väga Heddi Böckmani raamat "Sandra poni" see on hästy tore ja põnev, enamjaolt ikka neile kellele meeldivad hobused ja ratsutamine aga ikka
|
|
+-0
|