Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Kelgukoerad

Autor Teade
Hinnang: 5

Kelgukoerad

15. september 2008, 18:00 Sellest reedest siis uued osad.
Olete eelnevaid seeriaid vaadanud? Kuidas meeldib? Lemmiktegelased?
Mida arvate tegevusliinidest? Kas on liiga palju uurijate eraelu ja vähem juhtumite lahendamist?

Kelgukoerad : Uus hooaeg!
Reedel 28.09, 21.30
Kodumaine krimisari alustab uue hooajaga! Suvine klassikokkutulek saab traagilise lõpu, kui oodatud meelelahutus asendub mõrva uurimisega. Lisaks töömuredele vaevab peategelasi ka segane isiklik elu.
"We're all pink on the inside. We all bleed red, we all cry clear tears, we all put one foot infront of the other on this endless search of the meaning of life and love."
+-0
Hinnang: 0

Re: Kelgukoerad

15. september 2008, 18:49 eelmine hooaeg ei vaatand väga . aga no nüüd kui kordusosad suvel olid siis vaatasin ja hakkas meeldima , ja arvatavasti hakkan vaatama reedest !
köik osatäitjad on oma moodi head ja toredad ja lemmikud )
+-0
Merli tsau, mis teed?
Hinnang: 1

15. september 2008, 20:24 MU LEMMMMMMIK ! MA ARMASTAN KELGUKOERI ! Nagu tegelt ka , ma see on niiii heaaa. Ma lihtsalt ei jõua reedet ära oodata. Jejee, lemmikuid mul pmts pole . Tandem MetsMurakas, Mart, Post, Kelk, Kõsta, Rops, Elviira, Andri, Signe, Volli, Malle... kõik nad meeldivad mulle mingit moodi. Ka Laura.
Aga mumeelest ei ole liiga vähe uurimist ja palju eraelu. Nii nagu praegu on, nii on perfekto. Täpselt nii peakski olema ja nii peakski minu arust edasi minema. Lihtsalt Super ! Kõige parem seriaal , mis eestlased välja mõelnud , mumeelest .
+-0
Rauno Kunn.

15. september 2008, 23:16 Sama, parim seriaal mis eestlased teinud on.
Vaatan siis kui peale satun.
+-0
L Ioo L

15. november 2009, 19:57 Olete eelnevaid seeriaid vaadanud? Kuidas meeldib? Lemmiktegelased?
Mida arvate tegevusliinidest? Kas on liiga palju uurijate eraelu ja vähem juhtumite lahendamist?
jaa . Väga väga hea on ! Kõsta ja siis selle Kõsta vanaema siis see uustulnuk kah seal mingi pulk ja siis post on väge head !
ei noh rohkem on ikka juhtumite lahendamist kui nende eraelu ..
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

16. november 2009, 16:35 Ma armastan ka Kelgukoeri. 5+ krimisari. Sebisin endale 5 esimest hooaega, kuuenda ja seitsmenda peaksin ka varsti saama, oh seda rõõmu.
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0
Siim Mr. Intiimteenus
Hinnang: 4

16. november 2009, 16:39 Ei meeldi, ei vaata!
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

RE: Kelgukoerad

19. august 2010, 13:34 Olen kõik osad läbi vaadanud, osad isegi mitu korda. Nõustun väitega, et parim seriaal, mida eestlased teinud on. See ka üks väheseid, mida ma üldse Eesti seriaalidest vaadanud olen algusest peale.
image
+-0
Merli tsau, mis teed?
Hinnang: 1

30. august 2010, 14:35 Ja nüüdnüüd, enam ei vaata Õnnetu Viimast hooaega ei vaadanud ja ei kavatse vaadata ka. Minu jaoks sai seriaal otsa siis, kui Malmsten ja Uukkivi ära läksid. Mina leian, et poleks olnud vaja näitlejaid asendada. Oleks võinud kirjutada 2 uut tegelast seriaali ja lasta Postil ja Kõstal ära minna. Ükskõik, kui head Ulfsak Eelmaa ka poleks, nad ei ole Malmsten ja Uukkivi, neid on võimatu asendada. Jah, ma olin nende suur fänn, pettusin täiega. Kurb, endal on ka kahju, et ma vaadata ei suuda Õnnetu
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

30. august 2010, 15:20
Merli kirjutas 30 august 2010 14:35:
Ja nüüdnüüd, enam ei vaata Õnnetu Viimast hooaega ei vaadanud ja ei kavatse vaadata ka. Minu jaoks sai seriaal otsa siis, kui Malmsten ja Uukkivi ära läksid. Mina leian, et poleks olnud vaja näitlejaid asendada. Oleks võinud kirjutada 2 uut tegelast seriaali ja lasta Postil ja Kõstal ära minna. Ükskõik, kui head Ulfsak Eelmaa ka poleks, nad ei ole Malmsten ja Uukkivi, neid on võimatu asendada. Jah, ma olin nende suur fänn, pettusin täiega. Kurb, endal on ka kahju, et ma vaadata ei suuda Õnnetu

Minuarust peaks nüüd Malmsten ja Uukkivi tagasi tulema.. vähemalt sellist juttu kuulsin. Kust täpselt, seda ei mäleta.
image
+-0
Postitusi kokku 20370
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 8 registreeritud kasutajat ning 22 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum