| Autor |
Teade |
|
Hinnang: 5
|
Kelgukoerad
15. september 2008, 18:00
Sellest reedest siis uued osad.
Olete eelnevaid seeriaid vaadanud? Kuidas meeldib? Lemmiktegelased?
Mida arvate tegevusliinidest? Kas on liiga palju uurijate eraelu ja vähem juhtumite lahendamist?
Kelgukoerad : Uus hooaeg!
Reedel 28.09, 21.30
Kodumaine krimisari alustab uue hooajaga! Suvine klassikokkutulek saab traagilise lõpu, kui oodatud meelelahutus asendub mõrva uurimisega. Lisaks töömuredele vaevab peategelasi ka segane isiklik elu.
"We're all pink on the inside. We all bleed red, we all cry clear tears, we all put one foot infront of the other on this endless search of the meaning of life and love." |
|
+-0
Oled kindel, et soovid postituse kustutada?
|
|
Hinnang: 0
|
Re: Kelgukoerad
15. september 2008, 18:49
eelmine hooaeg ei vaatand väga . aga no nüüd kui kordusosad suvel olid siis vaatasin ja hakkas meeldima , ja arvatavasti hakkan vaatama reedest !
köik osatäitjad on oma moodi head ja toredad ja lemmikud )
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
15. september 2008, 20:24
MU LEMMMMMMIK ! MA ARMASTAN KELGUKOERI ! Nagu tegelt ka , ma see on niiii heaaa. Ma lihtsalt ei jõua reedet ära oodata. Jejee, lemmikuid mul pmts pole . Tandem MetsMurakas, Mart, Post, Kelk, Kõsta, Rops, Elviira, Andri, Signe, Volli, Malle... kõik nad meeldivad mulle mingit moodi. Ka Laura.
Aga mumeelest ei ole liiga vähe uurimist ja palju eraelu. Nii nagu praegu on, nii on perfekto. Täpselt nii peakski olema ja nii peakski minu arust edasi minema. Lihtsalt Super ! Kõige parem seriaal , mis eestlased välja mõelnud , mumeelest .
|
|
+-0
|
|
|
15. september 2008, 23:16
Sama, parim seriaal mis eestlased teinud on.
Vaatan siis kui peale satun.
|
|
+-0
|
|
|
15. november 2009, 19:57
Olete eelnevaid seeriaid vaadanud? Kuidas meeldib? Lemmiktegelased?
Mida arvate tegevusliinidest? Kas on liiga palju uurijate eraelu ja vähem juhtumite lahendamist?
jaa . Väga väga hea on ! Kõsta ja siis selle Kõsta vanaema siis see uustulnuk kah seal mingi pulk ja siis post on väge head !
ei noh rohkem on ikka juhtumite lahendamist kui nende eraelu ..
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 21
Aasta kasutaja 2010
|
16. november 2009, 16:35
Ma armastan ka Kelgukoeri. 5+ krimisari. Sebisin endale 5 esimest hooaega, kuuenda ja seitsmenda peaksin ka varsti saama, oh seda rõõmu.
 \\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu |
|
+-0
|
|
Hinnang: 4
|
16. november 2009, 16:39
Ei meeldi, ei vaata!
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
RE: Kelgukoerad
19. august 2010, 13:34
Olen kõik osad läbi vaadanud, osad isegi mitu korda. Nõustun väitega, et parim seriaal, mida eestlased teinud on. See ka üks väheseid, mida ma üldse Eesti seriaalidest vaadanud olen algusest peale.
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 1
|
30. august 2010, 14:35
Ja nüüdnüüd, enam ei vaata Viimast hooaega ei vaadanud ja ei kavatse vaadata ka. Minu jaoks sai seriaal otsa siis, kui Malmsten ja Uukkivi ära läksid. Mina leian, et poleks olnud vaja näitlejaid asendada. Oleks võinud kirjutada 2 uut tegelast seriaali ja lasta Postil ja Kõstal ära minna. Ükskõik, kui head Ulfsak Eelmaa ka poleks, nad ei ole Malmsten ja Uukkivi, neid on võimatu asendada. Jah, ma olin nende suur fänn, pettusin täiega. Kurb, endal on ka kahju, et ma vaadata ei suuda
|
|
+-0
|
|
Hinnang: 70
Aasta troll 2011
|
30. august 2010, 15:20
Merli kirjutas 30 august 2010 14:35:
Ja nüüdnüüd, enam ei vaata  Viimast hooaega ei vaadanud ja ei kavatse vaadata ka. Minu jaoks sai seriaal otsa siis, kui Malmsten ja Uukkivi ära läksid. Mina leian, et poleks olnud vaja näitlejaid asendada. Oleks võinud kirjutada 2 uut tegelast seriaali ja lasta Postil ja Kõstal ära minna. Ükskõik, kui head Ulfsak Eelmaa ka poleks, nad ei ole Malmsten ja Uukkivi, neid on võimatu asendada. Jah, ma olin nende suur fänn, pettusin täiega. Kurb, endal on ka kahju, et ma vaadata ei suuda
Minuarust peaks nüüd Malmsten ja Uukkivi tagasi tulema.. vähemalt sellist juttu kuulsin. Kust täpselt, seda ei mäleta.
|
|
+-0
|