Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Klass: Elu pärast

Autor Teade
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

RE: Klass: Elu pärast

07. november 2010, 16:59
nimi kirjutas:
lmar Raagi mängufilmi "Klass" jätkav seitsmeosaline telesari "Klass: elu pärast", mille igal osal on eri peategelane ja eri režissöör, väljub kooli raamidest, tegeldes väga laia probleemideringiga.

Sarja tegevus algab sealt, kus mängufilm "Klass" lõppes - koolitulistamisest. Sarjas soovitakse näidata, kuidas inimesed ja ühiskond šokist toibuvad ning eluga edasi minna püüavad, ja jutustatakse lugusid inimestest, keda tragöödia lähedalt puudutas.

Kes telekat ei vaata, siis esimest osa saab vaadata ka netist: http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=111502

Mida antud sarjast arvate, mis emotsioone teis tekitab?

Vaatasin öösel ka I osa ära. See film kajastab üht sellist teemat, mida ühiskonnas seni paraku vähe kajastatud - koolikiusamine ning sellepärast on see film ka minu arvates väärt vaatamist ning levitamist, sest paljud inimesed ei võta antud probleemi tõsiselt, selle sarja tagajärjel hakkavad ehk natukenegi tõsisemalt võtma
image
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• 2011 meeskonnaliige
  • Aasta jutustaja 2011
  • 2010 meeskonnaliige
  • Hard Worker

07. november 2010, 17:01 Olen mitu korda üritanud seda vaadata, kuid ERRi videoserver ei talu vist koormust üle paari-kolme vaataja korraga. Pole seda lihtsalt välja laadinud.
+-0
Hinnang: 70

• Aasta troll 2011

07. november 2010, 17:09 Hmm.. kahtlane, ma just proovisin, saan vaadata koguaeg, kui proovin antud lingi kaudu Narritab
image
+-0
Hinnang: 21

• Aasta kasutaja 2010

07. november 2010, 17:10 Vaatasin telekast, väärt film tõesti. Kuigi võib-olla on mõni koht natuke ebareaalne, aga siiski ainult kiidusõnad Rõõmus. Ootan järgmisi osasi(d).
image\\r\\n\\r\\nhttp://www.formspring.me/Liiiisu
+-0
MartinG Programmeerija
Hinnang: 147

• Hard Worker
  • Aasta jutustaja 2011
  • 2010 meeskonnaliige
  • 2011 meeskonnaliige

07. november 2010, 17:46
Kuno kirjutas 07 november 2010 17:09:
Hmm.. kahtlane, ma just proovisin, saan vaadata koguaeg, kui proovin antud lingi kaudu Narritab

Võibolla on siis asi minu ühenduses. Proovin homme kontoris uuesti.
+-0
Hinnang: 6

08. november 2010, 16:46 Vaadatud, päris ok.
+-0
Hinnang: 0

09. november 2010, 0:10 Suht hea on. Aga mingi aeg peale selle filmi väljatulekut tegid ju mõned kutid väikese poisiga seda rannastseeni järgi, nii et... kuidas kellelegi mõjus...
I'd kill for a Nobel Peace Prize!
-1
Hinnang: 6

09. november 2010, 1:59
Villager kirjutas 09 november 2010 0:10:
Suht hea on. Aga mingi aeg peale selle filmi väljatulekut tegid ju mõned kutid väikese poisiga seda rannastseeni järgi, nii et... kuidas kellelegi mõjus...

Igast tebiile eksisteerib. Samuti peale filmi anti Lauri Pedajale peksa linnas, kuna mõni peab näitlejat samaks inimeseks kes oli filmis.
+1

29. detsember 2010, 18:50
Villager kirjutas 09 november 2010 0:10:
Suht hea on. Aga mingi aeg peale selle filmi väljatulekut tegid ju mõned kutid väikese poisiga seda rannastseeni järgi, nii et... kuidas kellelegi mõjus...

Oluline on see, et peale filmi väljatulekut ei pea paljud enam sellist asja normaalseks. Kui klassis on vähemalt mõnigi õpilane, kes julgeb teise kaitseks välja astuda, siis on võimalik neid olukordi ära hoida. See, et terve klass pidas rannastseeni normaalseks ja lasi sel juhtuda oli nõme.
See, et mõni jobu suudab selle välja mõelda on ainult aja küsimus, inimese fantaasia on piiritu ka ilma filmideta... tähtis, et õiglustundega inimesi juurde tekiks!
+-0
Hinnang: 38

• Aasta naine 2011

04. jaanuar 2011, 18:27 Ma ka vaatasin seda sarja, mõni osa jäi vahelt ära, aga no enamiku neist vaatasin ära. Kokkuvõttes mulle meeldis. Viimane osa oli üllatavalt hea. Seda ei oska kommenteerida, kui suurt mõju see tänapäeva noortele avaldab, aga see sari oli igatahes väga hea lahendus filmi sündmustele.
+-0
Postitusi kokku 20370
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 8 registreeritud kasutajat ning 22 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Hinnang: 5
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 183
Hinnang: 13
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Hinnang: 5
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum