Logi sisse noortele.ee kasutajatunnusega
... kasuta Facebooki audentimist

Miks Facebook?

Noortele.ee keskkond ei taha olla koormaks sinu mälule, et peaksid veel ühe kasutajatunnuse ning salasõna meelde jätma.

Oled uus liige...

Pole vaja täita igavat ankeeti, lihtsalt autendi ennast ning vali endale meeldiv alias, kuidas teised sind siin kutsuvad. Ära muretse, sinu isikuandmed on kaitstud

Ei ole veel kasutajat? Registreeri end siin!

Tõehetk.

1 , 2 , 3 , 4 Järgmine
Autor Teade
Merli tsau, mis teed?
Hinnang: 1

Tõehetk.

15. september 2008, 9:51 Arvan , et läheb seriaalide alla.
Mida arvate saatest ? Vaatate ? Kuidas Hannes Võrno saatejuhina meeldib?
Kas ise läheksite saatesse ? Mida arvate praegustest saate tagajärgedest (elukaaslasest lahkuminek, tööst ilmajäämine)?
+-0
Hinnang: 5

Re: Tõehetk.

15. september 2008, 10:12 Siiamaani olen ikka vaadanud. Mida kõike raha nimel ei tehta. Võrno saatejuhina? Minu arvates igati sobib ja saab hakkama.
Ma ei tea, kas ise läheksin. Praegu võib tunduda küll, et mis seal ikka nii rasket võib olla ja mida mul ikka varjata on. Ilmselt ei läheks, pole vist piisavalt edev või julge inimene.
"We're all pink on the inside. We all bleed red, we all cry clear tears, we all put one foot infront of the other on this endless search of the meaning of life and love."
+-0
Hinnang: 13

15. september 2008, 15:33 Saadet olen siiani iga kord vaadanud ja minu üllatuseks on ka oodatust huvitavamad küsimused ning rohkem intriige. Ameerika saadet ei ületa.
Võrno saab hästi hakkama jah. Talle kohe sobib selline küsija roll.
Ise saatesse ei läheks, sest arvan, et minu eraelu ei ole sugugi mitte kogu Eesti asi.
Esimene paar oli lahus nii või naa, seega vahet ei ole. Mees oleks võinud 200 000 krooni küsimuse siiski ausalt vastata. Nagunii saavad kõik tõe teada.
Teine saade läks veidi nadisti, 200 000 krooni töökoha vastu.
Ja kolmas kaotas liiga konkreetse küsimuse peale oma raha. Oleks võinud esimest vastust usaldada.
+-0
Rauno Kunn.
Hinnang: 0

15. september 2008, 15:47 Ükski maailma raha ei ole seda väärt, et oma lähedastele haiget teha.
+-0
Hinnang: 6

15. september 2008, 15:50
"Kristiina" kirjutas:
Esimene paar oli lahus nii või naa, seega vahet ei ole. Mees oleks võinud 200 000 krooni küsimuse siiski ausalt vastata. Nagunii saavad kõik tõe teada.

Kui ma õigesti mäletan, siis oli tegu selle sõprade ebaõnnestumise küsimusega. Ma arvan, et ta vastaski ausalt. Pole küll mingi ekspert, aga mitmedki küsimused on sellised, mida saab mitut moodi võtta ja millele saab mitut moodi vastata.
+-0
Merli tsau, mis teed?
Hinnang: 1

15. september 2008, 15:59 Mulle endale ntks see saade meeldib väga. Olen siiani vaadanud kõiki eetris olnud osi. Huvitav vaadata. Küsimused on ka üllatavalt head.
Hannes meeldib mulle saatejuhina seal hullult. Ta sobib sinna ideaalselt. Kedagi paremat ei kujuta sinna ette.

Ma ei kujuta ette , kas ma ise läheks saatesse . Mul mingeid hulle saladusi pole samas. Aga sealt võib just tulla midagi sellist , millele ma parema meelega ei vastaks. Niiet selline kahevahel.
Tagajärjed . Inimesed ise teadsid ju , millega nad riskivad , kui sinna lähevad. See , millega too esimene mees alt läks, sellele küsimusele oleks mina vastanud vastupidiselt temale Jah. Ma lihtsalt arvan, et kuigi ma seda ei tunnista, võib kuskil hinges olla kahjurõõm. Mitte just, et hähäää, paras, vaata kuidas sul läks, vaid pigem , et huhh, minul ei läinud nii. Politsenikust on mul kahju, et tema töökohaga nii läks... Oli ju täiesti aus inimen tegelikult. Aga mis teha. See sekretär-büroojuht vms. läks ikka väga imeliku küsimusega alt kuidagi. Sellist asja peaks ikka mäletama nagu alasti poseermine...
Ei, üldiselt saatest on positiivne arvamus mul .
+-0
Nele mõmmik
Hinnang: 2

15. september 2008, 16:35 Mulle meeldib see saade. Ka Võrno on saatejuhina super. Eestis poleks temast paremat saatejuhti sellele minuarvates leitud. Ja ma ei saa aru, miks inimesed ei võiks vastata küsimusele ausalt, kui nad juba on andnud loa seda küsimust esitada, sest tõde tuleb välja ju nii või naa.

Ise ma ei läheks sinna saatesse. Ma ütlen ausalt, et mul on liiga nõmedaid mõtteid peas olnud ja ma usun, et see rikuks mul pallllju suhteid ära, kui keegi neist hullemaid kuulnud oleks .
+-0

15. september 2008, 18:38
"pere.le" kirjutas:
"Kristiina" kirjutas:

Kui ma õigesti mäletan, siis oli tegu selle sõprade ebaõnnestumise küsimusega. Ma arvan, et ta vastaski ausalt. Pole küll mingi ekspert, aga mitmedki küsimused on sellised, mida saab mitut moodi võtta ja millele saab mitut moodi vastata.

Samas ei keelanud keegi tal paluda küsimust täpsustada. See ei ole lubatud? (unsure)
Toome näiteks Bowlingu, mida mees ka mängis. Oletame, et sõbral läheb esimene katse halvasti, muidugi on ta rõõmus, et saab ise paremini sooritada. Ka võidu üle on ta rõõmus. On ju siinkohal samuti tegu kahjurõõmuga või ma eksin?
+-0

15. september 2008, 18:45 haah , ise olen vaatand ja meeldis ,aga noo ei roniks sinnna eriti , poel vaja köigil teada minu ja lähedaste asju ju !
+-0
Hinnang: 6

15. september 2008, 19:20
"Kristiina" kirjutas:
Samas ei keelanud keegi tal paluda küsimust täpsustada. See ei ole lubatud? (unsure)
Toome näiteks Bowlingu, mida mees ka mängis. Oletame, et sõbral läheb esimene katse halvasti, muidugi on ta rõõmus, et saab ise paremini sooritada. Ka võidu üle on ta rõõmus. On ju siinkohal samuti tegu kahjurõõmuga või ma eksin?

Ei ole reeglitega kursis ja ei viitsi uurima ka hakata, aga vähemalt siiani pole vist (ei ole kõiki saateid näinud) keegi täpsustamist palunud.

kirjutas:
18. Kas tunned kahjurõõmu, kui sinu sõpradel läheb halvasti?
Gabriel mõtles väga pikalt ning vastas eitavalt.

Küsimust saab mitut moodi võtta. Üks võimalus oli Sinu poolt kirjeldatud bowlingu mängimine, kus tõesti oleks teise kaotuse üle õnnelik. Kui aga sõbral juhtub midagi halba (kaotab töökoha, jääb haigeks, murrab mõne luu jne.) siis vaevalt rõõmu tunneks.
+-0
1 , 2 , 3 , 4 Järgmine
Postitusi kokku 20371
Teemasid kokku 1367
Kasutajaid kokku 3425

Meie uusim kasutaja on
LiinaO
Foorumis on hetkel 8 registreeritud kasutajat ning 23 külalist
Registreeritud kasutajad: Rnz.  avatar Rnz. Postitusi: 616
Hinnang: 65
Saada sõnum
, Laura  avatar Laura Postitusi: 189
Saada sõnum
, Lii  avatar Lii Väravake Postitusi: 200
Hinnang: 32
Saada sõnum
, Jane  avatar Jane Do not disturbe! Postitusi: 184
Saada sõnum
, Mell  avatar Mell neverevereveragain Postitusi: 449
Hinnang: 18
Saada sõnum
, Rene  avatar Rene ... Postitusi: 217
Saada sõnum
, krissu2245  avatar krissu2245 Kui keegi sind ei hinda, siis oled sa hindamatu. Postitusi: 27
Saada sõnum
, Nunnukas Nunnukas Postitusi: 5
Saada sõnum